Magazin tenis camp, pentru pasiunea fiului meu

Share the joy

Magazin tenis camp, pentru pasiunea fiului meu

Pentru mine să devin părinte, a fost o mare provocare. Gânguritul, primii paşi, prima dată când am auzit cuvântul mama au fost prilej de mari emoţii, de lacrimi de beatitudine şi fericiri enorme care mi-au umplut sufletul.

Puştiul a crescut frumos, un copil vesel şi plin de energie pe care cu toţii încercăm să o canalizăm spre o dezvoltare armonioasă. A început să îi placă sportul şi spre surprinderea mea nu şi-a urmat tatăl în pasiune, s-a îndreptat sigur şi fără echivoc, spre tenis, privind fotbalul că pe un sport oarecare dar, trăind intens fiecare partida de tenis pe care o vedea la televizor.

La 7 ani deja ştia mai multe decât mine, despre marii tenismeni ai lumii.

-Mamă, când o să cresc mare vreau să fiu că Nadal!

Rade cu gură până la urechi şi îmi zice să vorbesc cu Moş Crăciun să îi aducă un teren de tenis numai pentru el. Cel pe care face antrenament acum, e destul de aglomerat, iar el se vede constrâns să se antreneze doar la anumite ore.

Cu echipamentul a fost mai simplu. Am găsit pe Primertennis.ro, un magazin online de articole sportive aduse de la cele mai cunoscute si respectate firme care produc echipamente tenis de cea mai bună calitate.

Celor de la Premier Tennis Store le place tenisul! Sunt experţi în echipamente şi accesorii, dedicate sportului alb. Ştiu exact care sunt necesităţile jucătorului de tenis, indiferent dacă este amator sau profesionist. Au cel mai bun magazin tenis de câmp şi cea mai variată oferta de produse online de tenis, produse de firma Wilson, actualizând oferta în mod constant . De la ei poţi achiziţiona cele mai recente tendinţe de pe teren, originale şi de cea mai bună calitate. Tot de la acest magazin se aprovizioneaza marii jucatori de tenis din tara noastra si nu numai. Toate recenziile primite sunt de 5 stele, asadar nu am ezitat nici o clipa sa ii cumpar copilului meu articole sportive speciale pentru antrenamentele si partidele de tenis.

Există mai multe magazine de tenis online, dar premiertennis.ro sunt unici. Au cele mai bune echipamente, oferte și reduceri de preţ, garanţia calităţii şi transport gratuit la comanzi mai mari de 500 lei.

Orice îţi doreşti pentru a te prezenta adecvat pe un teren de tenis, găseşti aici . Pantofi de tenis şi îmbrăcăminte specială : tricou de tenis, pantaloni scurţi de tenis, trening de tenis, vestă de tenis, pantaloni de tenis şi pentru băieţi dar şi pentru fete,  bluza de tenis, fustă şi fustiţă de tenis, ciorapi de tenis, manşetă de tenis, bandana de tenis.

Să joci tenis de calitate implică întotdeauna alegerea hainelor potrivite, fiecare jucător poate alege echipamentul sportiv pe care şi-l doreşte , în funcţie de marcă, de culoare, de preferinţe… dar, este foarte important să facă alegeri astfel încât performanţele sale să se îmbunătăţească. Echipamentul este esenţială pentru a favoriza mişcările jucătorului şi, în cazul sportului alb, nu este vorba doar de haine sau pantofi de tenis, dar şi accesorii, cum ar fi cele mai bune rachete de tenis sau mingile cele mai potrivite pentru tipul de teren pe care se face antrenamentul să se joacă o partidă.
Pantofii de tenis Wilson, aleşi pentru fiul meu, sunt cei mai buni, pentru a permite mişcarea adecvată şi constantă dar şi pentru a împiedica alunecarea piciorului pe terenul de tenis.

Pantalonii scurţi, din material elastic, care ajută la mobilitate şi permite jucătorului să efectueze mișcări ample cu uşurinţă şi agilitate sunt și ei foarte importanți. Pantalonii trebuie să aibă, de asemenea, buzunare adânci pentru a ţine mingea atunci când se face aruncarea.

Un tricou sau o bluză elastică, compusă dintr-un material sintetic care favorizează mişcările trunchiului şi permite corpului să transpire bine. Mulți jucători își schimbă de multe ori tricoul în timpul meciurilor, de aceea i-am luat fiului meu câteva tricouri dar şi o vestă de tenis pentru a fi pregătit pe orice vreme.

Cea mai importanta este racheta de tenis, necesitatea şi definiţia acestui sport, deoarece serveşte pentru a lovi mingea şi este principalul instrument al jocului. Rachetele sunt diferite dar cele mai bune le găsiţi pe Primertennis.ro.

O racheta de tenis originala, bine calibrata, adecvata terenului , influenteaza in foarte mare masura rezultatul unei partide. De aceea toti jucatorii de tenis isi aleg rachete tenis Wilson.

De aceea stiu ca fiul meu va fi intotdeauna invingator, cum altfel? Se echipeaza de la premiertennis.ro.

 

Be the first to comment on "Magazin tenis camp, pentru pasiunea fiului meu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*