Un weekend de vis la Hotel Arc de Triomphe

hotel
Share the joy

Un weekend de vis la Hotel Arc de Triomphe

Au sărit scântei de la prima încrucişare de priviri. Ochii noştri, flămânzi de iubire, se căutau în mijlocul mulţimii care sărbătorea noul an. M-am îndrăgostit de râsul lui frumos, i-au plăcut ochii mei timizi şi atunci, acolo, am ştiut că va fi tatăl copiilor mei iar el, a ştiut că era sortit să fie jumătatea mea.

Luna de miere am petrecut-o la Costineşti, fotografiindu-ne sub celebrul obelisc şi admirând nava eşuată în larg. Zâmbim nostalgic acum, când privim albumul cu fotografii… În anii următori am început să sărbătorim fiecare piatră de hotar pe care o lăsam în urmă, pe drumul nostru împreună, de fiecare dată încercând să petrecem câteva ore împreună departe de tumultul cotidianului.

Am vizitat diverse oraşe europene şi zone turistice din ţară. Într-un an am sărbătorit într-o casă maramureşeană, îmbrăcaţi în iţari şi catrinţă, în alt an am alergat desculţi pe malul Mediteraneenei, iar anul acesta am hotărât să vedem Bucureştiul.

Nu era prima dată când treceam prin capitală dar, era prima dată când aveam să rămânem mai mult de câteva ore.

Mie, mi-a revenit sarcina de a căuta hotel în Bucureşti. El, trebuia să caute locuri pe care să le vizităm. Eu, voiam răsfăţ, SPA, saună şi jacuzzi el, ar fi vrut să viziteze muzeul militar, muzeul Antipa şi alte locuri încărcate de istorie. Cumva m-am gândit să împletesc dorinţele noastre, aşa cum făceam întotdeauna.

Căutând cazare Bucureşti, ochii mi-au căzut pe Hotel Arc de Triomphe, un hotel de 4 stele aparţinând primului lanţ de boutique-hoteluri din România, RESIDENCE HOTELS (business & wellness).

Acest concept a aparut in anii 80, fiind creat de un antreprenor american, proprietarul primului hotel-boutique din lume, Morgans Hotel N Y, apoi adoptat de bătrâna Europă. Termenul este folosit pentru a descrie hoteluri, de obicei super luxoase sau netradiționale, situate în locații cu o arhitectură deosebită, încărcate de istorie. Spaţii intime, aceste hoteluri sunt diferite de marile lanţuri hoteliere şi oferă o cazare de mare clasă, servicii personalizate şi facilităţi excepţionale.

Situat într-una dintre cele mai frumoase şi mai liniştite zone din centru Bucureştiului, în apropierea Arcului de Triumf şi a Bulevardului Kiseleff, Hotel Arc de Triomphe oferea toate serviciile pentru a se asigura că sejurul nostru va fi pur şi simplu de neuitat. Cazat într-un asemenea hotel, nu te vei simţi anonim, pierdut printre ceilalţi oaspeți, ci vei avea întotdeauna impresia că eşti privilegiat, în mijlocul atenției.

După ce am citit câteva recenzii extraordinare, am hotărât că vreau câteva zile de răsfăţ luxuriant, într-o locaţie boemă, de mare clasă şi am făcut rezervarea pentru weekend. Am ajuns în Bucureşti în jurul prânzului, în drum spre casă, după câteva zile petrecute la Predeal. De la ora 14 aveam liber la check-in si pentru ca sărbătoream 10 ani frumoși, plini de iubire, am hotărât sa îi fac o surpriză soțului alegând special pachetul SPA „Răsfăț romantic”, ceea ce însemna ca vom avea în ziua plecării un check-out târziu, la ora 16:00, față de ora 12 la care se încheie normal ziua hotelieră.

Ne-am plimbat mâna-n mâna, pe aleile parcului Kiseleff, exact ca atunci când ne-am cunoscut. Maşina era deja în parcare hotelului când, îmbrăţişaţi, ne-am îndreptat spre recepţie.

Un hotel de vis

De cum am intrat, am înţeles de ce se numeşte boutique hotel. Pentru că era acea locaţie în care se simte somptuozitate în fiecare sclipire a becurilor discrete care emanau un fast elegant, se respira eleganță din fiecare floare aşezată cu grijă în vazele deosebite, pentru că totul arăta că un giuvaier preţios, care aşteapta să fie purtat la gâtul fin al unei prinţese.

Personalul a fost deosebit de amabil, ne-am cazat imediat de parcă doar noi am fi fost singura prioritate.

Camera în care am intrat mi-a tăiat răsuflarea. Covoarele groase amortizau paşii noştri nerăbdători. Totul părea desprins din paginile revistelor glamour ale Parisului de acum câteva decenii. Detalii fin subliniate, accentuau splendoarea interioarelor. Mi-am plimbat degetul pe o balustradă cu luciul de fildeş, în timp ce el mă urmarea aruncându-mi ocheade. Am admirat tablourile agăţate pe pereţi şi ne-am privit ceremonios peste paharele în care şampania fierbea cu patos, aducând sclipiri de fericire pe obrajii noştri.

Restul după-amiezii ne-am odihnit, într-un pat pufos, acoperit cu cele mai fine cearceafuri… M-a trezit trăgându-mă uşor de o şuviţă..

-Mmmmm, iubito, ai venit să dormi?

L-am privit în lumina dulce a amurgului, avea acelaşi zâmbet fermecător… acelaşi mod de a mă cuceri.. sau poate eu, îmbătată de decorul romantic, de ciocolată elveţiană şi şampania fină, eram o pradă prea uşoară după atâția ani…

Am coborât să luăm cină, special pregătită pentru noi. Ne-am aşezat faţă în faţă şi dintr-o dată totul în jurul nostru părea că s-a închis într-un cerc discret cu parfum de petale de bujori.

În sala principală se celebra o nuntă, în decoruri somptuoase şi buchete de flori de o frumuseţe îngerească, mirii se priveau ochi în ochi ca şi noi. Ne-am zâmbit unul altuia ştrengăreşte şi braţ la braţ am urcat în cameră. Cina fusese un adevărat spectacol culinar dar, răsfăţul suprem abia acum avea să vină.

cina hotel

cina

Rezervasem o petrecere de cuplu la jacuzzi, fără să îmi dau seama prea bine de semnificaţia acestui lucru, abia când am ajuns lângă apele care păreau să fie efervescente, mi-am dat seama că vom fi doar noi doi pentru următoarea oră. Am suspinat fericită şi m-am topit în braţele lui… ne-am întors în timp  și am vorbit din nou despre stele și despre vreme… Seara s-a încheiat cu o ședință de masaj cu pietre calde.

Pe lângă decorurile spectaculoase boutique-hotelul te răsfață şi îți oferă posibilitatea de a-ți îngriji corpul şi mintea într-un mediu deosebit care aduce fericire şi relaxare. Un wellness  de excepție.

jacuzzi

Weekendul a trecut ca un vis, alintați de boutique hotel. Printre picături de iubire, mic dejun în cameră și picturi culinare în restaurantul hotelului, am vizitat muzeele, situate  foarte aproape de hotel și am făcut multe fotografii.

Totul la Hotel Arc de Triomphe pare conceput special pentru tine, cel care alegi să ii calci pragul. Tu nu trebuie decât să te laşi sedus de  luxul autentic al camerelor sale, perfect desenate cu toate facilităţile. De la prima treaptă și decorul fastuos,  pană la restaurantul unde am putut încerca cele mai delicioase preparate, Hotel Arc de Triomphe, s-a comportat cu mine ca și cum aș fi fost cel mai mic al casei… și soțul meu la fel… 😀

Acest hotel este unic, cu personalitate, design şi rafinament, fiecare element de aici este special gândit pentru confortul celor care vin aici să petreacă clipe de liniște și  wellness, oferind totodată servicii impecabile şi posibilitatea organizării tuturor tipurilor de eveniment, care vor fi un succes garantat.

Şi tu? Te-ai gândit vreodată să îţi duci jumătatea într-o călătorie pe tărâmul răsfăţului? Într-un loc unic, spectaculos, unde să aveţi sentimentul că sunteţi înconjuraţi de lux în toate detaliile, de pace şi linişte, să simţiţi că aveţi… luxul de a avea tot timpul și răsfățul din lume, doar pentru voi?

hotel

Acest articol participa la SuperBlog 2016.

sursa foto : pagina facebook Hotel Arc de Triomphe

 

1 Comment on "Un weekend de vis la Hotel Arc de Triomphe"

  1. Hotelul acesta chiar este un loc de vis. O sa il recomand si eu unor prieten care vor veni in tara in iarna asta! 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*