Un somn bun iti da energie pentru toata ziua

Share the joy

Un somn bun iti da energie pentru toata ziua

Dormitorul este locul unde ne refugiem dupa o zi plina de munca, dupa o zi plina de agitatie. E locul unde ne relaxam si ne incarcam bateriile. Iar ca totul sa fie mai confortabil incercam sa alegem pilote dormitor de calitate, care sa ne tina de cald, perne comode, o saltea cat mai confortabila si lenjerii de pat din bumbac.

Pentru un somn confortabil, pilota din dormitor are un rol important. Sa spunem de exemplu ca avem un pat mare, o saltea comoda, lenjerie matasoasa, insa pilota nu ne tine de cald pe timpul iernii. Atunci cu siguranta somnul nu va mai fi atat de placut. In schimb, pe timpul verii o plapuma prea groasa ne va sufoca. Cei mai multi dintre noi nu pot adormi daca nu sunt inveliti. De aceea este important ca in functie de anotimp sa alegem pilota corespunzatoare pentru dormitorul nostru.

O alta problema pe care o avem cu somnul nu se datoreaza in totalitate confortului oferit de saltele, perne, pilote si lenjerii de pat de lux. Poate fi o cauza a stresului, sau pentru ca avem o viata agitata si niciodata nu apucam sa ne odihnim suficient. Cauzele sunt multiple, insa pentru a ne odihni corespunzator trebuie sa stim ca cele 8 ore de somn sunt esentiale, iar apoi accesoriile pentru pat sa fie si acestea alese corespunzator.

Pentru mine un somn odihnitor si linistitor inseamna o ora rezonabila la care sa ma pun sa dorm, iar apoi lenjeria de pat, pernele si pilota sa fie toate curate. In plus, in camera trebuie sa fie totul in ordine, iar apoi stiu ca tot ceea ce tine de mine am facut.

somn odihnitor

Stiu ca pentru a fi cat mai productiv si pentru a avea cat mai multa energie este important sa ne odihnim corespunzator. Am trait pe propria piele zile groznice datorita faptului ca nu am reusit sa ma odihnesc suficient. Fie ca este vorba despre o alegere de a ma odihni doar cateva ore, sau despre o situatie care nu a depins de mine, fara un somn bun nu reusesc sa fiu productiva. Intreaga zi sunt foarte obosita si ma gandesc doar la patul meu, la pernele mele dragute si confortabile si la momentul cand ma pun la somn, ma acopar cu plapuma si ma cufund intr-un somn profund demn de Frumoasa Adormita.

Stim ca pentru sanatatea noastra, un somn de 8 ore este esential. Incearca sa dormi atat cat ai nevoie pentru a te simti bine si plin de energie. Apoi, ai grija ca patul tau sa fie confortabil, pernele nici prea mici, nici prea mari, pilotelele din dormitor sa fie adaptate sezonului si sa ai grija ca acestea sa fie mereu curate.

Be the first to comment on "Un somn bun iti da energie pentru toata ziua"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*