Crema Photoderm Nude Touch Spf 50+, protecție, îngrijire și frumuseţe în același timp

Photoderm Nude Touch Spf 50+ de la Bioderma
Share the joy
 • 83
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Crema Photoderm Nude Touch Spf 50+, protecție, îngrijire și frumusețe în același timp

Anul acesta sosirea primelor zile cu soare arzător nu m-au mai luat prin surprindere pentru că acum câteva săptămâni am primit de la Bioderma, brand-ul meu preferat când vine vorba de îngrijirea și protejarea pielii, câteva produse absolut fermecătoare și extrem de utile când temperaturile cresc și soarele nerușinat ne împunge cu razele sale.

În pachetul pe care l-am primit am avut 3 creme Photoderm Nude Touch Spf 50+ de la Bioderma, un burețel pentru makeup și un ulei uscat Photodem Spf 50+ pentru o protecție solară la îndemână atunci când am nevoie de ea.

Odată cu vârsta și cu experiența pe care mi-o dă calitatea de mamă a unui copil de 10 ani, pot spune că am devenit extrem de pretențioasă când vine vorba de soluții împotriva arsurilor solare și consider că SPF 50 este esențial pentru o piele sănătoasă, perfect protejată, mai ales în cazul celor mici.

Noile texturi ale produselor Bioderma m-au făcut să le devin fidelă încă de anul trecut când v-am prezentat uleiul Photoderm Bronz SPF 30, un ulei uscat ce asigură protecție solară pentru corp, față și păr.

Spray-ul primit atunci și o cremă spumă non-lipicioasă Bioderma Kid , care nu lasă pielea albă și, mai presus de toate îi protejează pe cei mici într-un mod distractiv, m-au făcut că anul acesta să port fără ezitare produsele primite.

Dacă uleiul deja îl cunoșteam și eram îndrăgostită de ușurința cu care se aplică și textura ultra-lejeră invizibilă, care este absorbită imediat asigurând protecția pielii aproape instantaneu, cremele Photoderm Nude Touch Spf 50+ au fost o noutate absolută.

Photoderm Nude Touch Spf 50+ de la Bioderma

Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 50+

Uleiul aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este complet incolor, nu lasă reziduuri albe dacă este pulverizat pe pielea umedă și nu este lipicios, acoperind pielea cu o peliculă transparentă, ușor parfumată cu aromă exotica, care asigură o senzație delicată, satinată și fără strălucire. Delicat, conferă pielii un sentiment de moliciune extremă, hidratând-o și protejând-o în același timp.

Noutatea la acest ulei este că poate fi folosit în deplină siguranță și de cei cu pielea albă.

Se comercializează în două versiuni: Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 30 – cel prezentat anul trecut și Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 50, cel primit anul acesta, care asigură un grad de protecție ridicat.

Permițând un bronz natural de o calitate mai bună, mult mai intens și uniform, aducând pe piele o culoare frumoasă care durează mai mult, Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 50 este rezistent la apă, foto stabil și nu conține alcool sau parabeni și este hipoalergenic.Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 50+ Bioderma

Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 50 protejează împotriva razelor solare care conțin UVB / UVA, având o eficiență ridicată împiedicând arsurile solare și îmbătrânirea prematură a pielii.

Photoderm Bronz SPF 50, ulei uscat autobronzant este aliatul perfect atât la plajă, cât și la piscină , în parc sau prin curte, se aplică prin pulverizare foarte confortabil și ușor de utilizat. Nu pătează, nu dă senzația de piele grasă și nu încarcă pielea.

Recipientul transparent are pompiță dozatoare, conține 200 ml de produs și valabilitatea acestuia este de 9 luni după deschidere.

Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 50+ Bioderma activează, intensifică și prelungește durabilitatea bronzului, poate fi aplicat pe pielea umedă sau uscată și este rezistent la apă și transpirație.

Photoderm Nude Touch Spf 50+ de la Bioderma

Cremele acestea sunt WOW cu adevărat!

Photoderm Nude Touch Spf 50+

Un produs de protecție solară care conține o combinație de filtre minerale UVA / UVB și un brevet care oferă o protecție activă împotriva deteriorării celulare cauzate de radiațiile UV, au intrat în rutina mea de îngrijire și protecție imediat ce le-am primit.

La fel ca toate produsele Bioderma oferă multiple avantaje, de la formula ușoară, simplu de aplicat, cu un efect de culoare discret, până la un finisaj superb, perfect mat. Photoderm Nude Touch Spf 50+ de Bioderma este un produs ideal pentru pielea grasă și mixtă deoarece conține particule care absorb sebumul lăsând o piele cu un aspect impecabil.

Formatul de 40ml care poate fi strecurat fără grijă în poșetă fără a ocupa prea mult spațiu. De asemenea este perfect pentru vacanță pentru că poate fi aplicat cu succes în locul fondului de ten, oferind o acoperire foarte ușoară și delicată pentru un makeup discret.

Este o protecție solară perfectă pentru vară și pentru acele zile cand vrem să purtăm mai puțin machiaj.

Photoderm Nude Touch Spf 50+

Dar ce este Photoderm Nude Touch Spf 50+ de la Bioderma?

Ei bine, este o cremă de protecție solară care lasă pielea cu un aspect natural, fără a o încărca și fără a lăsa senzația de piele grasă.

Produsul este foarte lichid, dar în contactul cu pielea, partea lichidă se absoarbe rapid, pigmenții pulbere acoperind super bine toate imperfecțiunile, permițând realizarea unui makeup natural, mat și cu un efect de piele perfectă.

Un alt lucru mi-a plăcut despre această versiune de protecție solară este că are culoare care este perfectă pentru mine, deoarece nu mă înțeleg foarte bine cu fondul de ten, mai ales vara. Niciuna dintre cele 3 nuanțe nu este foarte accentuată, doar un strop de culoare pentru a unifica perfect tonul pielii.

Photoderm Nude Touch Spf 50+ review

Cele trei nuanțe în care este prezentat permit să aveți mai multe opțiuni pentru tonuri de piele diferite sau dacă stăpâniți bine artă machiajului, se poate realiza un countouring discret.

Photoderm Nude Touch Spf 50+ de la Bioderma este o opțiune minunată pentru vară! Protejează și îngrijește și în același tip înfrumusețează și luminează pielea.

Textura a fost prima surpriză pentru mine. Este foarte lichid și se separă ușor, de aceea înainte de utilizare trebuie să scuturați flaconul să se amestece bine.

Când se aplică pe față( eu am folosit degetele, nu burețelul), a apărut următoarea surpriză: pur și simplu s-a contopit cu pielea, lăsând o atingere catifelată, fără senzație uleioasă.

Ei bine o a treia surpriză este că pe timpul purtării produsul nu suferă nicio modificare, deloc. Tenul rămâne mat, catifelat, cu o imagine impecabilă fără imperfecțiuni, pe toată durata purtării.

Rezultatul? O piele perfect uniformizată,catifelată, cu aspect mat impecabil pentru toată ziua.

Pur și simplu îl ador!

Photoderm Nude Touch Spf 50+ de la Bioderma

 • 83
 •  
 •  
 • 1
 •  

1 Comment on "Crema Photoderm Nude Touch Spf 50+, protecție, îngrijire și frumuseţe în același timp"

 1. Valeria Chertes | iulie 15, 2019 at 3:12 pm | Răspunde

  Îmi plac foarte mult produsele de la Bioderma.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*