Protectie solara ca o joaca parfumata si catifelata – Bioderma Photoderm KID SPF 50+

Bioderma Photoderm KID SPF 50+
Share the joy
 • 67
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Protecție solară ca o joacă parfumată și catifelată – Bioderma Photoderm KID SPF 50+

Vara este aici cu solarele ce ne îmbie tandru la joacă, șoptindu-ne să protejăm pielea noastră și a copiilor noștri de efectele nedorite ale razelor sale. Știm deja cu toții că protecția nu este numai pentru a merge la plajă sau la piscină si este necesara ori de câte ori ieșim în parc sau la o plimbare.

Pe mine natura m-a înzestrat cu o piele oacheșă, ușor măslinie, pur și simplu îndrăgostită de mare și de soare. Nu mă ard niciodată, nu mă irit și de la prima expunere pielea capătă un bronz auriu perfect și uniform, astfel că folosesc produse de protecție solară cu SPF 20 sau 30.

În capătul opus al balanței este fiul meu ce în toamna acestui an va împlini 10 ani. Copilul are o piele frumoasă, moale și delicată, fără niciun fel de problemă… asta până îl vede prima rază de soare.

Pe drum spre școală i se ard vârfurile urechiușelor, dacă ieșim în parc fără să îl dau cu o cremă de protecție solară, în 20 de minute pomeții obrajilor sunt roșii ca focul cu semne vizibile de arsură și iritație din cauza soarelui.

De-a lungul timpului am încercat tot felul de creme pentru protecția solară cu filtru de protecție ridicat, dar pentru că sunt lipicioase, lasă pelicula albă pe piele și nu se absorb aproape deloc, e o întreagă aventură să aplic crema, căci năzdrăvanul nu vrea deloc să stea. Nici nu are nici răbdare și nici nu-i place senzația de după…

Asta până am încercat produsele de la BIODERMA.

Bioderma Photoderm KID SPF 50+

Bioderma Photoderm KID SPF 50+ protejează perfect pielea copiilor noștri

Vara asta, Bioderma te ajută şi-ţi face plaja mai plăcută cu Photoderm KID Spumă 50+. Produsul are o textură foarte jucăuşă şi atractivă pentru cei mici – ceea ce înseamnă şanse mult mai ridicate pentru uns copiii cu conştiinciozitate, dar şi mari beneficii pentru sănătatea lor: produsul activează mecanismele naturale ale pielii pentru a se auto-proteja de efectele neplăcute are razelor ultraviolete.

Photoderm KID SPF 50+ cremă solară sub formă de spray de la Bioderma oferă o protecție ridicată și stimulează sistemul de auto-apărare a pielii delicate a copiilor. Pe lângă protecția împotriva razelor UVA / UVB, Photoderm KID spray oferă o protecție biologică la nivel celular, datorită Bioprotecției Celulare cu Peptida C.

Acest brevet exclusiv BIODERMA garantează conservarea și stimularea apărării (imunității) pielii împotriva soarelui.

Photoderm KID SPF 50+ are formulă rezistentă la apă, fără parabeni, fără parfum, fiind hipoalergenică, non-comedogenică și fotostabilă.

În plus crema este expulzată din tub sub formă de rozete hazlii, foarte asemănătoare celor care ies din tuburile de frișcă.

Astfel aplicarea protecției solare devine o joacă parfumată și pufoasă.

Protecție solară pentru pielea copiilor

Pielea copiilor este foarte diferită de pielea adulților. Mult mai fină, se usucă mai ușor, nu este capabilă să regleze temperatura corpului în mod corespunzător și este mai predispusă la alergii și iritații, de aceea trebuie să acordăm o atenţie deosebită în îngrijirea și protecția ei.

Pediatrii și dermatologii recomandă să nu se expună sugari și copii foarte mici direct la soare și mai ales să fie protejați corespunzător. Cu toate acestea, nevoia de vitamina D care ajută la fixarea calciului duce la necesitatea plimbărilor zilnice, pentru că expunerea la soare este strâns legată de sinteză vitaminei D, atât de folositoare organismului în creştere al copiilor.

Beneficiile pentru sănătate ale jocului în aer liber sunt mult mai multe; de exemplu, un studiu recent a demonstrat că fiecare oră petrecută săptămânal în aer liber scade cu câte 2% riscul de instalare a miopiei la copii. Însă orice joc în aer liber trebuie să se desfăşoare sub o protecţie adecvată, chiar şi la umbră, dat fiind că iarbă, de exemplu, reflectă până la 30% din razele ultraviolete.Photoderm kid de la bioderma pareri

Din acest motiv, acum când suntem în plină vară, este necesar să se ia măsuri de precauție în ceea ce privește protecția pielii copiilor pentru că se știe că prin tipul de activitate în aer liber, copiii pot primi până la trei ori mai multă radiație ca adulții.

Desigur cel mai bun mod de a vă proteja pielea este să evitați sau să reduceți timpul de expunere directa la soare, mai ales la copii, dar cum e vară și vacanță și plajă și curtea bunicilor se umple de râsetele lor vesele, tot ce putem face este să aplicăm pentru protecția solară produse de calitate precum BIODERMA Photoderm care conţin brevetul Cellular Bioprotection™ ce susţine sistemul imunitar biologic al pielii, sunt rezistente la apă până la 80 de minute, rezistente la frecare, la transpiraţie şi nisip și sunt recomandate pentru protecţia copiilor peste 12 luni.

Protecție solară pentru toată familia

Mai mult decât atât, copiii vor urmă întotdeauna același model ca și adulții, de aceea și noi trebuie să ne protejăm pielea de razele soarelui.

Noi parinții, trebuie să fim cel mai bun exemplu pentru copiii noștri și trebuie să punem în aplicare toate măsurile aflate la dispoziția noastră pentru a ne proteja pielea de radiațiile solare. Nici noi nu ar trebui să ne expunem la soare în mijlocul zilei, să ieșim fără să ne protejăm capul cu o pălărie sau șapcă și fără să purtăm ochelari de soare.

Uleiul de plajă autobronzat cu filtru de protecție SPF 30 protejează pielea de efectele nocive ale razelor soarelui în timp ce aduc strălucire și un bronz rapid și uniform.

Bioderma ulei SPF30

Aşa că hai #afaralajoaca cu pielea protejată corespunzător şi povesteşte-ne despre trucurile tale de dat copilul cu cremă mai uşor.

Pentru mai multă distracţie, intră în Clubul Bioderma aflat la adresa https://www.club-bioderma.ro/, unde poți câștiga premii foarte folositoare pentru o vară plină de soare!

#afaralajoaca #Photoderm

 • 67
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Protectie solara ca o joaca parfumata si catifelata – Bioderma Photoderm KID SPF 50+"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*