Gavriola Star de la Ayurmed, un supliment alimentar pentru sănătatea celulelor

Gavriola Star de la Ayurmed
Share the joy
 • 30
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gavriola Star de la Ayurmed, un supliment alimentar pentru sănătatea celulelor

Auzim de multe ori fraza „trebuie să trăiești o viață sănătoasă”, însă mulți dintre noi nu înțelegem sensul real al acesteia și în majoritatea cazurilor o ignorăm, pentru că ne gândim că este un îndemn la o cură de slăbire sau mai rău, o percepem că pe o interdicție la micile plăceri culinare.

Acum, trebuie să recunoaștem cu toții, aproape nimeni nu acordă o importanță prea mare valorii de viața sănătoasa. Mâncăm haotic, ne odihnim puțin, iar mișcarea lipsește cu desăvârșire. Dacă mai avem vicii precum fumatul sau alcoolul, anulăm orice șansă de a trăi o viață sănătoasă.

Astăzi vă voi vorbi despre beneficiile unui stil de viață sănătos și preventiv și despre Graviola Star, cel mai nou supliment intrat în portofoliul Ayurmed.

Ce este Gavriola?

Graviola este un arbore ce se găsește în aproape toată America tropicală. Coaja lui este dură, frunzele opuse una câte una, florile bej si parfumate, iar fructele cărnoase au un gust foarte plăcut, putând fi consumate atât direct, cât și în sucuri, nectaruri și alte băuturi răcoritoare, gemuri și chiar înghețată.

Graviola este foarte apreciată în America Latină pentru fructele sale ale căror propietăți curative sunt elogiate. Locuitorii regiunilor în care crește acest copac, au folosit dintotdeauna fructele de gavriola în principal pentru numeroasele proprietăți antiparazitare, antipiretice, antiinflamatorii, hipotensive și astringente și antidiareice, în normalizarea tranzitului digestiv.

Fructele de graviola, au proprietăți nutriționale valoroase, mai ales că sunt o sursă excelentă de vitamina C. Dar sunt de asemenea bogate în vitaminele B (B1, B2, B3, B5 și B6). În plus, gavriola aduce o contribuție semnificativă de minerale precum ar fi magneziu, potasiu și fier.

De mai bine de un deceniu, gavriola este percepută și ca un supliment anticancerigen.

Gavriola Star de la Ayurmed

Suplimentul alimentar GRAVIOLA STAR conține o asociere de plante foarte bogate în substanțe nutritive care susțin sănătatea, vitalitatea și echilibrul natural al organismului. Fructul de Graviola, prin compoziția sa, susține integritatea celulelelor și eliminarea din organism a celulelor anormale. Componentele antioxidante susțin organismul în protejarea celulelor față de stresul oxidativ, procesele degenerative și îmbătrînirea celulară prematură. Fitonutrientii susțin echilibrul și funcționarea normală a sistemului imunitar. Produsul contribuie la menținerea activității de detoxifiere a ficatului și a unui tranzit intestinal normal, care asigură eliminarea toxinelor din organism.

Gavriola Star de la Ayurmed

Experiență personală

De dată această este una tristă. Am aflat despre gavriola acum 3 ani, când nemilosul diagnostic a adus fiori înghețați în familia mea: s-a îmbolnăvit mama.

În doar câteva săptămâni, a trecut de la stadiul unui om sănătos pe care îl mai durea câte ceva, la un bolnav de cancer în stadiul IV cu slabe șanse de supraviețuire.

Diagnosticul și tratamentul pentru cancer, în ciuda progreselor medicale incontestabile, continuă să aibă fără îndoială un impact emoțional imens pentru orice bolnav și familia să. Primirea unui diagnostic de cancer este dificil de asimilat și pentru pacientul însuși și pentru restul familiei. Senzația de frică, tristețe, neputință și chiar furie sunt emoții copleșitoare atunci când cancerul atinge pe cineva apropiat, mai ales când vine vorba de mama.

Cancerul, boala necruțătoare a ultimilor decenii, te fac să-i șoptești îngrozit numele. În general spui că nu ți se va întâmpla ție, iar furia te cuprinde fără să o poți stăpâni, când cineva apropiat este atins de această maladie.

Răspunsurile emoționale care nu sunt întotdeauna ușor de controlat, afectează în majoritatea cazurilor starea psihică a tuturor. În acele momente este important să canalizăm emoțiile și gândurile negative pentru a sprijini persoana care are nevoie de noi. Și la fel de important este să știm că putem conta pe un ajutor profesional care ne este oferit.

Inevitabil, odată ce ai un diagnostic de cancer în familie, frica începe să planeze asupra ta, acea certitudine irațională că tu vei fi următorul. Această teamă nu dispare, indiferent cât de optimiste sunt datele de supraviețuire tratamentului oncologic.

Nu va voi vorbi despre mama. Nu pot spune că povestea are un happy end, dar a supraviețuit operațiilor care au mutilat-o, a îndurat curele de chimioterapie și a suportat dureri îngrozitoare.

Uitându-mă în jur, aproape în fiecare familie există un caz. Mă îngrozesc citind despre pacienți tot mai tineri și am ajuns să mă întreb unde și ce s-a greșit, de este această explozie tumorală în întreaga lume.

Cu siguranță răspunsul este undeva. Ceva a dereglat echilibrul interior al organismului, echilibrul dintre om și natură și cancerul poate fi pedeapsa supremă.

Gavriola Star de la Ayurmed, pentru sănătatea celulelor

După ce ești îngenunchiat de boală nu mai cauți răspunsuri, tot ce vrei este să supraviețuiești sau să te ferești cât poți. Așa am aflat atâtea lucruri despre gavriola, încercând să găsesc o metodă preventivă.

Gavriola Star de la Ayurmed

Am citit tot felul de articole, povești și mărturii și am ajuns la concluzia că dacă există o speranța cât de mică, trebuie să profiți de ea.

Așadar echilibrul în toate ar putea fi răspunsul, iar natura ne-ar oferi metodele de a obține acest echilibru: suplimentele ayurvedice.

În primul rând trebuie să învățăm să trăim sănătos. Să ne relaxăm, să facem sport să mâncăm alimente naturale, bio, neprocesate, să stăm cât mai aproape de cei dragi și să fim fericiți.

Corpul simte acea stare de bine, acea mulțumire interioară și produce endorfină, hormonul care influențează fericirea și serotonină, un hormon capabil să îmbunătățească starea de spirit.

Desigur, menținerea unui stil de viață sănătos va reduce șansele de a te îmbolnăvi, iar suplimentele naturale vor suplimenta toate acele elemente care sprijină sănătatea organismului.

Gavriola Star de la Ayurmed contribuie la:
 • Susținerea integrității celulelelor și la eliminarea din organism a celulelor anormale;
 • Protejarea celulelor față de stresul oxidativ, reducând procesele degenerative și îmbătrânirea celulară prematură;
 • Susține procesul de detoxifiere a ficatului;
 • Echilibrează tranzitul intestinal, asigurând eliminarea toxinelor din organism;
 • Echilibrul și funcționarea normală a sistemului imunitar.
Gavriola Star de la Ayurmed, compoziție

Gavriola Star de la AyurmedÎn acest supliment se găsesc doar extracte și pulberi de gavriola și tumernic și acesta cu multiple proprietăți și beneficii, dar mai ales renumit pentru proprietățile anticancerigene, pentru că potrivit unor studii inhibă dezvoltarea tumorilor canceroase şi a metastazelor.

Așadar conține două ingrediente care lupta în mod direct cu celulele anormale și sprijină sănătatea celulelor sănătoase.

Suplimentul acesta i l-a oferit mamei. Am alergat fericită la ea chiar de când l-am primit. Eu însumi folosesc foarte multe suplimente de la Ayurmed și sper că am readus echilibrul în organismul meu, dar dacă există o speranță cât de mică, gavriola poate fi soluția pentru sănătatea celulelor.

Pe mama o urmăresc constant, e optimistă, poate mai optimistă ca mine, se simte bine și este toată ziua prin curte. În fiecare zi ia câte o capsulă, de 3 ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de fiecare masă și o văd plină de energie.

Aerul mai curat de la sat îi priește, la fel și mișcarea prin curte. Și-a schimbat radical stilul de viață și mănâncă foarte multe alimente crude și sucuri naturale din fructe și legume. Sper că Gavriola Star de la Ayurmed a contribuit la această stare de bine, că acolo, la nivel celular, luptă alături de mama împotriva celulelor canceroase și o va proteja împotriva unei recidive.

Se recomandă cure de 3-6 luni și se poate repeta la nevoie.

Gavriola Star de la Ayurmed

Așadar este bine să avem un stil de viață sănătos pentru a preveni bolile acum și pentru a ne asigura o maturitate plină de bucurie și sentimente pozitive.

La mine în familie pot spune că ne-am învățat lecția, iar suplimentele ayurvedice nu ne lipsesc din casă aproape niciodată.

Ayurmed

 • 30
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Gavriola Star de la Ayurmed, un supliment alimentar pentru sănătatea celulelor"

 1. Produse bune pentru sanatate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*