Trendhim.com – locul unde găsești un cadou perfect pentru el, review Seizmont Watch – Ceas Troika

ceas seizmont review
Share the joy

Trendhim.com – locul unde găsești un cadou perfect pentru el

Iată-ne în față unui nou an, 365 de zile de noi provocări, fiecare dintre ele ideală pentru a se încheia cu un succes.

Astăzi vă aduc în atenție o poveste cu adevărat de succes și un ceas care a fost cadoul perfect de crăciun pentru soțul meu.

seizmont watch review

Trendhim – o poveste de succes

Trendhim este o superbă poveste daneză. Compania fondată la sfârșitul anului 2007 de doi tineri de doar 18 ani, Sebastian și Mikkel, a devenit un succes mondial, acoperind o nișă atât de specializată precum sunt accesoriile pentru bărbați.

În primii ani de antreprenoriat, cei doi tineri au fost pe rând brutari, florari, au împărțit ziare și au visat la clipa în care vor deschide magazinul online de accesorii pentru bărbați Trendhim.

Ulterior li s-a alăturat și Michael, un alt tânăr cu o viziune ce coincidea cu idealurile celor doi. În prezent Trendhim livrează în peste 30 de țări din toată lumea produse de o calitate excepțională, accesorii moderne și atrăgătoare precum ceasuri, brățări, coliere și alte bijuterii specifice domnilor, portofele, genți, genți de mână, portofele și curele, cravate și papioane și multe altele, menite sa sublinieze farmecul celui ce le poarta.

Theo Troika Chronograph Watch

În 2012, fondatorii Trendhim au decis să creeze un nou brand, Lucleon, care a devenit instant adorat de tinerii din toată lumea, iar până la sfârșitul anului 2014 s-au extins pe unele piețe europene, precum Norvegia, Finlanda, Suedia și Olanda.

Astăzi Trendhim este o echipă tânără și dinamică formata în principal din studenți, unde cei care lucrează au posibilitatea de a crește profesional și personal, deoarece fiecare tânăr student este responsabil pentru piața unei țări întregi.

Trendhim are în prezent un birou și un depozit în Horsens, Danemarca, unde există permanent peste 5.000 de produse în stoc, permițând clienților săi să primească comenzile de pe o zi pe altă.

De altfel chiar eu am fost extrem de uimită când în doar 5 zile de la plasarea comenzii am intrat în posesia ceasului, cu toate că la mijloc a fost Crăciunul și sărbătorile aferente acestuia, iar produsul ales a străbătut drumul dintre Danemarca și România.

Trendhim – accesorii pentru bărbatul modern

Uneori nu suntem conștienți de modul în care accesoriile simple ne pot schimbă complet imaginea. Dacă noi doamnele am învățat să descifrăm tainele aceste culturi, domnii au nevoie de puțin ajutor pentru a crea un set perfect de accesorii, iar Trendhim este locul perfect unde pot face acest lucru.

Indiferent dacă vrei o brățară cu mărgele din roci vulcanice, un colier cu zodia ta și un inel din oțel oxidat pentru a te însoți în vacanță, optezi pentru un ceas șic și o brățară de piele pentru când vrei să te prezinți impecabil la birou sau alegi accesoriile pentru un eveniment formal, pe trendhim.com vei găsi întotdeauna accesorii bărbați moderne, de calitate, potrivite gusturilor tale.

Seizmont Theo Troika Chronograph Watch

Review Seizmont Watch – Ceas Troika

Designul danez este renumit pentru formele sale perfecte ce conferă eleganță accesoriilor ce-i poartă numele. Ceasul proiectat de Seizmont Danemarca nu face excepție de la regulă și imediat ce îl așezi la încheietura, devine un accesoriu impozant, acaparând atenție cu designul său.

Acest Ceas Troika are o brățara maro ce este fabricată din piele naturală, durabilă și rezistentă. Fiecare cusătură și fiecare tăietură este precisă și perfect finisată. Dacă dorești să schimbi cureaua, acest lucru este extrem de facil deoarece telescoapele au un butonaș inedit care ușurează mult acest pas.

Theo Troika Chronograph Watch reviewcurea piele ceas

Brațele orelor și minutelor sunt fosforescente și strălucesc în întuneric. Carcasa este dintr-un aliaj solid de zinc, iar capacul din spate este de oțel inoxidabil.

Pe site sunt mai multe variante de culori, însă pentru că soțul meu poartă multe accesorii care se potrivesc cu acest model, am optat pentru cadran negru, carcasa aurie și curea de piele maron.⁣

Rama și cadranul sunt de culoare neagră și contrastează plăcut cu inelul auriu curb și detaliile strălucitoare în aceeași nuanță. Cu un design clasic, include trei sub-cadrane uimitoare pe care le poți potrivi cu butoanele aurii și cheița zimțată.

Theo Troika Chronograph Watch Black

Sub-cadranul din dreapta afișează ora în format de 24 de ore. Cel din stânga, arată ziua săptămânii. Cadranul inferior vă va indică ora dintr-un alt fus orar. În cele din urmă, o fereastră de calendar vă va spune în ce zi a lunii ne aflăm.

Un accesoriu de o elegantă copleșitoare, Theo Troika Chronograph Watch ascunde în interiorul sau un mecanism cu cuarț japonez de mare precizie și rezistă presiunii de până la 3 metri sub apă.

Theo Troika Chronograph Watch Black

Trendhim tribe

Ceasul este unul dintre accesoriile care nu pot lipsi din garderoba unui bărbat, fiind o parte esențiala a ținutelor pe care le poartă zilnic.

Pentru că în curând vine ziua îndrăgostiților te invit pe Trendhim.com să alegi și tu darul perfect pentru cel pe care îl iubești. În plus, ajunge ambalat într-o cutie eleganta căreia nu trebuie decât să îi atașezi funda cadou.

Be the first to comment on "Trendhim.com – locul unde găsești un cadou perfect pentru el, review Seizmont Watch – Ceas Troika"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*