Set cadou Careline Sweet Kiss în ediție limitată, un dar perfect pentru pielea ta

set cadou Careline Sweet Kiss
Share the joy

Set cadou Careline Sweet Kiss în ediție limitată, un dar perfect pentru pielea ta

Secretul pielii frumoase este hidratarea, iar primul pas pentru combaterea uscăciunii acesteia este hidratarea adecvată, atât din interior cât și din exterior.

O hidratare completă, externă și internă, va oferi fermitate și luminozitate, evitând apariția semnelor de oboseală și a ridurilor premature, pentru că atunci când pielea conţine apa necesară, aceasta este mai flexibilă și mai elastică protejând straturile profunde ale epidermei.

Hidratarea ajută pielea pielea să nu crape, iar liniile de expresie se atenuează. Aceasta reduce aspectul ridurilor mici, uniformizează tenul, redându-i strălucirea și tinerețea, iar pentru a obține acest efect este necesară îngrijirea cu produse cu efect puternic hidratant.

Crema fină de corp Careline Sweet Kiss

Crema de corp are o textură prețioasă, delicată și catifelată. Îmbogățită cu Unt de Sheâ cu efect hidratant, se absoarbe rapid menținând nivelul de hidratare la maxim.

Formula unică a produselor Careline oferă pielii elasticitate și o protejează împotriva deshidratării, în timp de accelerează procesul de regenerare al celulelor pielii. Totodată oferă o textură fină, revigorată și mătăsoasă pielii și un parfum care te însoțește întreagă zi.

Loțiunea este hipoalergenică, fără parabeni, testată dermatologic și intens hidratantă, ideală pentru toate tipurile de piele.

gel de dus crema Careline Sweet Kiss

Crema de mâini hidratantă Careline Sweet Kiss

Împreună cu fața, mâinile sunt locul în care semnele de vârstă sunt ce mai vizibile. Motivul este că pielea este foarte subțire, cu o producție de sebum foarte limitată. Ca și cum acest lucru nu ar fi suficient, acestea tind să fie mai mult supuse acțiunii factorilor externi și stresului provocat de aceștia și mișcărilor constante, ceea ce face ca pielea să sufere în timp.

Crema de mâini intens hidratantă, îmbogățită cu Unt de Sheâ pentru a hrăni pielea, conferindu-i elasticitate și o textură catifelată. Vitamina E calmează pielea, hrănind-o în profunzime. Provitamina B5 hidratează și protejează mâinile împotriva factorilor externi și a deshidratării.

Crema de mâini Careline Sweet Kiss

Gel de duş cremă Careline Sweet Kiss

Pentru ca pielea să fie sănătoasă și să-și poată îndeplini toate funcțiile este esențial să fie hidratată corespunzător.

Nu toate zonele pielii au aceleași caracteristici și prin urmare produsele trebuie să se adapteze zonei. Astfel, pielea corpului este în general mai uscată decât cea a feței, iar pielea zonei din jurul ochilor sau a buzelor este mult mai fină și mai delicată decât cea a restului feței.

Pentru corp gelul de duş cremă Careline Sweet Kiss care este hipoalergenic, fără parabeni, testat dermatologic și intens hidratant, oferă o îngrijire specifică, contribuind la menținerea pielii curate și sănătoase. Fin și delicat, cu textură cremoasă, curăță în profunzime hrănind și hidratând în același timp, oferind elemente de care are nevoie pielea noastră. Îmbogățita cu vitamine și minerale formula unică Careline oferă pielii elasticitate, o textura fină și o atingere ca de mătase care durează toată ziua.

Laboratoarele Careline dezvoltă, produc și comercializează produse cosmetice profesionale, atât de make-up, cât și de îngrijire personală.

Careline este parte a brand-ului Sano și își propune să aibă grijă și de frumusețea ta, oferindu-ți produse cosmetice, make-up și îngrijire corporală la cele mai înalte standarde, setul Careline Sweet Kiss cu mosc și trandafiri fiind un dar prețios pentru pielea ta.

set cadou Careline Sweet Kiss

Seturile cadou sunt disponibile în patru variante, fiecare fiind compus din gel de duș cremă, cremă fină de corp și  cremă de mâini intens hidratantă.

  • SweetKiss – cu mosc și trandafir
  • MidnightGlow – cu unt de shea
  • SpringBlossom – cu măr și vanilie
  • WildBreeze – cu parfum delicat de nuferi

Cu o imagine elegantă și un parfum delicat de trandafiri, produsele din gama Careline Sweet Kiss au grijă de pielea ta și o alintă în această iarnă.

1 Comment on "Set cadou Careline Sweet Kiss în ediție limitată, un dar perfect pentru pielea ta"

  1. Cred că sunt produse minunate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*