Ghete din piele by YRene Concept – calitate, stil și confort în orice ținută

ghete piele naturala YRene Concept
Share the joy

Ghete din piele by YRene Concept – calitate, stil și confort în orice ținută

Hello ladies,
iată-ne în 2021. Anul trecut s-a scurs într-o clipă parcă și astăzi suntem iarăși în fața listei cu rezoluții.

Dacă vă spuneam pe Instagram că mi-aș dori din nou libertatea de a merge în excursii, să descopăr diverse locuri din țară, pe locul doi al listei mele de rezoluții am trecut lucrurile de calitate și mi-am promis mie însămi că îmi voi cumpără doar produse la cele mai înalte standarde, așa cum sunt ghetele despre care vă vorbesc astăzi.

YRene Concept - ghete piele

Încălțămintea este o parte fundamentală a garderobei unei persoane. Chiar dacă nu ne dăm seama, ea este cea care ne poartă pașii prin viață. După ani de zile în care mi-am chinuit picioarele în tot felul de pantofi din materiale sintetice, într-o zi am aruncat tot și am rămas numai cu vreo trei perechi de pantofi din piele naturală. Și de atunci nici că am mai cumpărat altceva decât încălțăminte din piele.

Sincer, ghete nu mi-am cumpărat de vreo 3-4 ani și când am văzut minunățiile astea pe pagina YRene Concept, mi-am spus că trebuie să le am. Oricum aveam doar ghete îmblănite și nimic pentru primăvară sau toamnă.

YRene Concept – încălțăminte la comandă din piele naturală

După o bogată experiență în diverse ramuri ale handmade-ului, Irina a devenit designer și producător de pantofi unicat, ghete sau balerini, iar fiecare pereche de care te îndrăgostești pe paginile ei, o poți personaliza după pofta inimii. Poți alege talpa, culoarea, tipul de piele, felul în care sunt căptușite și chiar poți alege broderie sau pictură realizată special pentru tine.

Încălțămintea realizată de Irina este făcută în totalitate hand made, în colaborare cu un atelier local, producător de încălțăminte din piele naturală. Modelele pe care le-am văzut pe pagina ei sunt impecabile din toate punctele de vedere și vor adăuga stil și eleganță personalității tale, atunci când alegi să le porți.

Toate materialele sunt din import. Pielea naturală este din Italia de exemplu. Însă dragostea cu care fuzionează materialele între ele o pune Irina cu tot sufletul, iar încălțămintea ce poartă cu mândrie eticheta YRene Concept, poate fi expusă în vitrina oricărui butique de lux, fiind etalată de altfel în vitrina YOKKO, cel mai cunoscut proiect fashion 100% românesc.

Calitate, design și confort sunt caracteristicile principale pe care le regăsești la încălțămintea realizată de Irina. Profitând de particularitățile pielii naturale pe care o croiește, modelele create de ea sunt șic, cu aer modern, iar datorită jocului de texturi și culori te scot din anonimat oriunde.

Ghete din piele by YRene Concept – opinii personale

Trase pe calapod, căptușite la interior, dintr-o piele extrem de fină și de calitate, ghetele mele sunt comode și foarte frumoase.

ghete piele yrene concept pareri

Modelul pe care l-am văzut pe pagină ei, aveau talpa roșie, dar pentru că eu port jenași albaștri și restul negru, iar jobul îmi cere o anumită conduită vestimentară, am ales talpa tot neagră. Dar mi-a rămas inima îndrăgostită de oacheșele ghete cu talpa roșie.

Cred că este cea mai confortabilă încălțăminte pe care am avut-o vreodată. Calapodul este foarte confortabil și numărul coincide perfect.

Cu o talpă flexibilă, șireturi și fermoar lateral, ghetele au un design foarte modern și pot fi integrate în orice outfit. Se potrivesc perfect și la fuste, dar arată impecabil și de sub un pantalon la dungă, străjuind marginea unui ripped jeans sau lângă o pereche de colanți îndrăzneți din piele.ghete piele naturala YRene Concept

Materiale sunt de cea mai înaltă calitate! Nu am văzut niciodată o astfel de piele fină.

Știți desigur că pielea este un material natural nobil, foarte flexibil și durabil. Încălțămintea din acest material se adaptează piciorului încă de la prima încălțare, iar acest lucru face ca ghetele mele sa fie extrem de comode.

Eu le-am ales căptușite pe interior cu piele, dar dacă le vreți pentru iarnă, puteți alege o căptușeală îmblănită.

Cum se poartă ghetele YRene Concept?

blonda

Excelent! Nu transpiri, nu îți este frig, nu îți este cald, sunt așa cum ar trebui să fie toate încălțările: perfecte!

Talpa nu alunecă, este stabilă – în sensul că nu fuge tocul sau altceva și se curată impecabil cu un șervețel umed, rămânând ca noi de fiecare dată.

ghete piele naturala YRene Concept

Caracteristicile distinctive ale brandului YRene Concept sunt designul și confortul. Modele casual, informale sau extrem de elegante, orice ai alege, vei avea încălțări care atrag cu adevărat atenția, câștigându-și în mod justificat un loc pe piața încălțămintei de înaltă calitate din România și de peste hotare.

Fără doar și poate YRene Concept și-a câștigat de astăzi încă un client fidel, pentru că fiecare pereche de încălțăminte din piele realizată de ea oferă stil și sănătate pentru picioarele noastre.

YRene Concept nu face rabat la nimic când vine vorba de încălțăminte, concentrându-se pe furnizarea de confort și stil pentru clienții ce aleg să-i poarte creațiile.

Produsele realizate de Irina pot fi admirate și comandate pe paginile ei Social Media unde o puteți contacta în mesagerie privată sau o puteți suna la numărul de telefon afișat pe pagina de Facebook sau Instagram.

5 Comments on "Ghete din piele by YRene Concept – calitate, stil și confort în orice ținută"

  1. Ce model frumos! Cu siguranță sunt si comode! Sa le porti cu drag!

  2. Sa le porți cu drag!

  3. Foarte frumoase!Sa le porți sănătoasă!

  4. Si eu recomand cu mare drag YRene Concept. Inca nu mi-au ajuns ghetele, dar am deja vreo trei perechi de espadrilles, impecabil lucrate si foarte comode.

  5. Ce model interesant,sa va bucurati de ei!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*