Trend alert – serviete, genți diplomat și agende care ne fac să arătăm trendy la birou

agende officedirect
Share the joy
 • 41
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Trend alert – serviete, genți diplomat și agende care ne ușurează viață la birou

De când cu pandemia și cu job-ul în sistem remote, parcă am uitat cât de frumos este să ieși din casă. Mie chiar mi-au lipsit mult interacțiunea cu colegii, mirosul de cafea proaspăt făcută, când ajungeam în câte o dimineață ploioasa și momentele acelea când reușeam să mă deconectez cu totul de casă și să fac ceea ce îmi place.

Dar mersul la birou nu e doar pentru muncă, fără de care societatea nostră nu ar exista în formă actuală, e și pentru socializare, pentru dezvoltare personală și chiar pentru epatarea ținutelor la care râvnim atât de mult.

Design-uri elegante, sofisticate și confortabile, perfecte pentru navetă sau pentru plimbare, poșete office sau genți diplomat, toate fac parte din viața oricăruia dintre noi. Totuși, chiar dacă nu avem un dress code la muncă, ar fi bine să încercăm să păstrăm o ținută elegantă, ușor sobră și să epatăm extravaganțele în ieșirile cu prietenii sau la club. Less is more si o ținută adecvată denotă profesionalism, seriozitate și bun gust, iar accesoriile pe care le purtăm subliniază discret acest lucru.

Genți sic pentru a putea lua cu tine tot ce vrei

Viața profesională ne-a învățat o lecție grozavă, una care ne arată că la fel ca la școală o geantă neadecvată ne poate afecta sănătatea.

Cel mai confortabil mod de a transporta multe lucruri în geantă și de a nu observă efectele unei sarcini în plus la sfârșitul zilei este un rucsac , iar dacă este și la modă și are un design șic, cu atât mai bine.

Pentru doamne o poșetă office este fabuloasă, atâta timp cât nu au de plimbat un laptop care e un surplus de greutate considerabil pe lângă universul ascuns în poșeta oricărei femei.

Așadar dacă purtați laptopul și alte câteva lucruri la birou, dar nu vă vedeți în situația de a vă transporta geanta atât de mult timp, deoarece călătoriți cu mașina și nu cu autobuzul ca mine, atunci ne putem îndrepta atenția spre genți diplomat ce pot fi o o alternativă elegantă și pot ascunde pe lângă laptop și toate gadgeturile de care avem nevoie și chiar agende officedirect, foarte utile când trebuie să planificăm task-urile la job.

Sunt nenumărate modele de genți diplomat, în culori și mărimi diferite, cu o mulțime de buzunare sau o curea pentru a purta geantă tip cross body, dar avantajul maxim este eleganța pe care o imprimă ținutelor. Nu poți merge cu rochie sau costum la serviciu și să ai în spate un rucsac modern.

Orice geantă diplomat ai alege, pe lângă faptul că este super elegantă, este și practică, deoarece are mai multe compartimente pentru a stoca tot ce vrem, iar unele modele chiar sunt tip troler pentru a nu ne solicita deloc spatele. În plus sunt disponibile la un preț convenabil, au design-uri pentru toate gusturile, dar mai ales ne fac să arătăm fabulos de profi.

Ținute office, un plus de eleganţăagende officedirect

Nu în cele din urmă voi reaminti ținutele obligatorii atunci când nu purtați uniformă.

Pentru bărbați, o cămașă albă este obligatorie, cu un costum închis la culoare și o cravată care nu este excentrică. Dacă jobul nu este într-un birou sau nu aveți un dress code de respectat, puteți adopta o ținută smart casual în culori neutre.

Pentru femei, rochiile și fustele trebuie să aibă o lungime adecvată sau un costum cu jachetă și pantaloni cu o cămașă albă. Accesoriile vor fi de calitate, iar pantofii vor fi clasici, întotdeauna închiși.

Desigur, îmbrăcămintea va depinde de profesia și locul de muncă pe care îl aveți, de poziția pe care o ocupați și chiar dacă nu pare important și clima influențează modul în care ne îmbrăcăm la job.

O greșeală foarte frecventă care se face adesea este să punem pe primul loc gustul nostru personal. Adică, nu pentru că o îmbrăcăminte ți se pare frumoasă sau pentru că arăți bine în ceva este potrivit pentru muncă. De fapt, de aceea există coduri vestimentare, deoarece dacă fiecare își alege imaginea profesională după propriile criterii, birourile ar putea arăta ca un carnaval.

Smart tools

La orice job ai nevoie de o trusă de scris, o agendă precum cele de la officedirect ce au minicalculatoare, coperți elegante și chiar foi nedatate dacă nu avem un serviciu cu task-uri zilnice.

Nu uitați de umbrelă, chiar dacă aveți maşină. Cel mai oribil este să parcurgi 10 metri pe o ploaie torenţială și să stai cu hainele ude câteva ore bune.

 • 41
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Trend alert – serviete, genți diplomat și agende care ne fac să arătăm trendy la birou"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*