Trend alert: poșete în culori vibrante pentru toamna 2020

poseta roz
Share the joy
 • 74
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Trend alert: poșete în culori vibrante pentru toamna 2020

Este oficial, toamna e deja aici acoperindu-ne cu frunze ruginii și catifelate. Dacă până zilele trecute ne mai amăgeam cu temperaturile blânde și razele oacheșe ale soarelui, odată cu echinocțiu de toamna nu avem încotro și trebuie să acceptăm că a sosit momentul să schimbăm garderoba.

Pentru cei pasionați de ordine acest lucru este o provocare pe care o primesc cu energii pozitive, în timp ce pentru aceia dintre noi un pic mai haotici schimbatul hainelor de vară cu cele groase poate deveni o adevărată odisee. Personal îmi pare rău că am trecut prin această fază la începutul verii. În sezonul estival am purtat vreo 10 tricouri și 2 perechi de blugi. În rest toate au stat neatinse, fix ca în ziua în care am schimbat garderoba pentru sezonul cald.

Dar cum a venit vremea să lăsam în urmă rochiile ușoare pentru a face loc puloverelor tricotate și astfel vom proceda cu toate celelalte haine: fuste, maieuri, bluzițe și tricouri și până la sfârșitul acestei luni vom face rocadă.

În ceea ce privește accesoriile, nu ne confruntăm cu o schimbare atât de dramatică, dar trebuie să adăugăm la colecția noastră genți și poșete precum cele de aici, modele de toamnă și iarnă în culori închise, deși gențile roșii, roz și portocalii vor fi vedete absolute în acest sezon, fiind deja promovate de coperțile revistelor de modă internaționale.

Poșete portocalii un trend pentru toamna 2020

Chiar dacă majoritatea dintre noi credem că a-ți lua rămas bun de la sezonul primăvară-vară este sinonim cu a-ți lua rămas bun de la ținutele vesele și nonconformiste, formate din obiecte de îmbrăcăminte și accesorii în culori vibrante, toamna aceasta ne demonstrează contrariul. Tonurile acide, oacheșe și atrăgătoare, care au triumfat în special în acesta vară ca o răzvrătire împotriva purtatului măștii impersonale, refuză să dispară în această toamnă, iar portocaliul (în toate versiunile sale) este una dintre culorile pe care le-am văzut cel mai mult în stilul străzii.

Bine, acum trebuie să recunoaștem. Portocaliu, ocru și toată suită de nuanțe ce se învârt în jurul lui sunt nuanțe de toamnă. E ecuația supremă a fuziunii dintre razele soarelui și frunzele crude.

Totodată trebuie să spunem că este o culoare oarecum ușor de purtat, iar accesoriile precum cele de aici sunt ideale pentru a da frâu liber imaginației noastre și a completa orice look fără a ne încurca. Din acest motiv, fotografiile de pe Instagram au fost invadate de poșete, pantofi, ghete și accesorii în această nuanță și derivatele sale.

Portocaliul este o culoare caldă și atrăgătoare, radiază de pozitivitate și este perfectă pentru a adăuga acea pată de culoare unui outfit de toamnă. Cei mai îndrăzneți pot purta acest accesoriu cu articole de îmbrăcăminte în nuanțe similare , în timp ce cei care nu vor să riște un aspect ușor extravagant au opțiunea de a-l combină cu un negru total infailibil.

Deși la început poate părea o nebunie să investești într-o geantă portocalie, realitatea este că este o culoare potrivită pentru tot anul dacă știi cum să o combini corect și poate duce o ținută simplă în tonuri neutre la un alt nivel.

Poșete roz pentru ținute super feminine

Rozul prăfuit este și el o culoare super feminină, dulce, tinerească și elegantă. Înveselește ținutele tale de toamnă cu o poșetă în această nuanță și vei atrage priviri admirative ori de câte ori o vei purta.

poseta roz

Genți roșii ideale pentru orice ocazie

Știm cu toții bine că accesoriile potrivite sunt capabile să transforme orice look, chiar și cel mai șters. Dacă te-ai plictisit deja de gențile tale negre și maro, cu aer ușor retro, am vești foarte bune: gențile de mână și poșetele roșii sunt din nou la modă și le poți purta în orice ocazie deoarece se combină excelent cu toate nuanțele de toamnă și sunt potrivite oricând.

Roșul este culoarea pasiunii, a încrederii în sine. Accesoriile roșii se vor combina minunat cu toate obiectele de îmbrăcăminte a acestui sezon

Dacă încă stai în dubii în ceea ce privește culorile sa știi ca gențile roșii se combină absolut perfect cu cizmele negre și un pardesiu de culoarea maro.

Despre poșete aș vorbi la nesfârșit, dar am vrut să amintesc aceste trei nuanțe pentru că le-am văzut tot mai des în tendințele fashion de pe Instagram

Poșete mini

posete elefant

Un alt trend care mi-a atras atenția în acest sezon sunt poșetele mini și când zic mini… chiar sunt minuscule. Cele mai confortabile sunt cele care pot fi transportate ca o geantă de umăr și sunt perfecte pentru doamnele care nu au nevoie să transporte mai mult decât telefon, chei și portmoneu. Cu toate că am văzut poșete atât de mici încât ar fi încăput în portofelul meu și cred ca acest trend pornește de la obiceiul de a purta telefonul în mana.

Designuri atemporale în nuanțe rafinate sunt reduse cu eleganță la o dimensiune mini adorabilă și marile case de moda și branduri cunoscute au scos deja varianta lor pentru aceasta toamna.

Tu ai purta astfel de genți?

 • 74
 •  
 •  
 •  
 •  

4 Comments on "Trend alert: poșete în culori vibrante pentru toamna 2020"

 1. As purta ,sunt foarte frumoase.

 2. Geanta roz este absolut superbă 😍.Cea albastră e prea mica pentru ceea ce car eu întotdeauna 😁

 3. Imi plac culorile si gentile superbe pentru toamna!

 4. Ce frumoase sunt toate!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*