Trend alert – 5 tipuri de genti dama pe care trebuie să le ai dacă eşti fashion addict

Share the joy

Trend alert – 5 tipuri de genti dama pe care trebuie să le ai dacă eşti fashion addict

Poşetele au devenit foarte importante în lumea modei, ocupând un loc de cinste alături de accesorii preţioase, precum sunt bijuteriile. Acestea nu sunt doar obiectul în care ne transportăm diverse lucruri pe care noi le considerăm necesare într-un moment al zilei, vorbim despre obiecte preţioase care conţin întreagă noastră existenţa feminină… glumesc desigur dar, sunt pe aproape.

Imaginează-ţi că într-o zi îţi uiţi geanta undeva… Ce tragedie, nu-i aşa? Acolo sunt ultimele tendinţe în machiaj, telefonul, portofelul, parfumul preferat, agenda, cheile şi desigur că lista nu se va încheia aici, fiecare din voi poate continua cu o lista proprie pe care nu mulţi şi-o pot imagina.

Dar, adevărata tragedie ar fi pierderea poşetei preferate. Aceasta ar fi de neînlocuit.

O poşetă este la fel de important că şi pantofii şi alte accesorii. Cu ea se poate construi un outfit întreg, este nota de eleganţă principală, prin urmare, este necesar să se investească în mai multe modele de calitate, acutuale si neaparat din piele.

Pielea este un material nobil, care nu va fi niciodată înlocuit de altceva. Folosită încă din cele mai vechi timpuri, pielea este trainică și cu trecerea timpului capătă o patină luxuriantă care îi conferă o frumusețe aparte. Astăzi vreau să îţi arăt 5 modele de genti de dama perfecte care îţi vor oferi un look spectaculos.

Geantă de damă metalizată

Nuanţele metalizate şi-au făcut loc în garderoba noastră, încă de anul trecut. În acest sezon se vor purta şi genţi de damă aurii şi argintii, oferind strălucire outfitului de zi cu zi. Ca întotdeauna, cheia eleganţei este găsirea unui echilibru cromatic între acest tip de accesorii şi îmbrăcăminte.

Geantă damă din piele întoarsă

Pielea întoarsă este un material romantic, din nou la modă, mai dorit că oricând. Vom vedea accesorii catifelate toată primăvară, de la pantofi, haine şi accesorii,până la poşetele extravagante. Oferind o experienţă tactilă şi un look boem, se pot asorta la o ţinută casual. Combinaţia denim – piele întoarsă, este perfectă şi va fi un trend de vârf în acest sezon.

Genţi de damă distractive

Lasă în urmă temerile şi îndrăzneşte genţi damă cu forme distractive. Ele sunt un must have al primăverii. Culorile metalice sunt prezente din nou cu o propunere îndrăzneaţă. Startul a fost dat de designeri celebri care au propus poşete cu forme de animale sau mâncăruri preferate.
Modele inspirate, cu proiecţie în viaţă de zi cu zi, au avut lipici la public şi prevăd că vor face furori şi în sezonul următor.

Genţi damă înflorate

Cine a spus genţile înflorate sunt de modă veche, este în eroare. Pe parcursul următoarelor sezoane, vom vedea foarte multe modele inspirate din parfumul petalelor catifelate. Eu am găsit pe dbags.ro, o geantă dama care este perfectă pentru această primăvară. Înflorată, mărime şi formă perfectă, se potriveşte la orice ţinută smart casual. Pe site se găsește în mai multe culori, îmi plac atât de mult, încât nu m-am putut hotărâ la una singură.

Boho chic

Este o tendinţa care durează de mai mulţi ani, acaparând preferinţele fashionistelor şi se pare că refuză să dispară, reinventandu-se în fiecare sezon.

Acest tip de genţi damă sunt ideale pentru a da o notă diferită ţinutei tale. Diferite accesorii care le înfrumusețează, franjuri, combinaţii de culori, texturi şi lungimi XL, sunt unele dintre caracteristicile care le fac unice.

In aceasta categorie as pune și rucsacurile, veșnic nepieritoare si atât de comode.

 

Ce spui? Tie ce genți îți atrag privirea și te fac să oftezi în aceasta primăvară?

2 Comments on "Trend alert – 5 tipuri de genti dama pe care trebuie să le ai dacă eşti fashion addict"

  1. Nu stiu ce genti trebuie sa am dar o geanta cu imprimeu floral, trebuie sa am pana la urma. De mult le-am ochit si mi-a cam ramas gandul la ele. Astept niste reduceri ceva :))

  2. Nu sunt pasionata de genti In ultima perioada prefer rucsacurile pentru ca sunt mai comode, cel putin pentru mine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*