Trend alert – Cum să porți un cardigan de vara târziu până la primii fulgi

Black Knitted Long Cardigan
Share the joy

Trend alert – Cum să porți un cardigan de vara târziu până la primii fulgi

Aceste ultime zile de toamnă sunt un adevărat deliciu pentru simțuri. Peisajului care se transformă într-o pictură fabuloasă cu o gamă de culori tipică sezonului frunzelor aurii este subliniat de primele apariții melancolice a picăturilor de ploaie, după-amiază târziu, ploaie care chiar dacă este rece este atât de reconfortantă în timp ce ne aflăm în siguranță îmbratisati în căldura din interior. Mirosul de pământ umed pe străzi, prima brumă și aroma plăcintelor fierbinți te fac parcă să uiți acea răceală care pe nesimțite s-a strecurat în serile și diminețile noastre.

Împreună cu această ultimă senzație, revine o altă plăcere clasică a scăderii temperaturilor, senzația pe care o experimentăm atunci când ne acoperim cu o jachetă sau cardigan tricotat pufos si călduros, indiferent de ceea ce purtăm dedesubt. Cardiganele lungi sunt fabuloase și se potrivesc cu orice, chiar dacă alegem sa purtam o rochie eleganta, blugi, pantaloni scurți sau o fustă lungă.

Din lână, mohair sau bumbac, acum este timpul să scoți cardiganul, să cauți inspirație pe străzi și să îl poți purta cu atitudine în această toamnă. Ce spui, ești gata?

Black Knitted Long Cardigan

Black Knitted Long Cardigan

Una dintre cele mai mari preocupări în ceea ce privește căutările de modă pentru aceste luni sunt cardiganele pentru femei și modul de a le purta în look-uri întotdeauna la modă, care să nu ne complice prea mult viața. Cheia, ca întotdeauna, este să te joci cu lungimi, texturi și contraste și tot ce poate oferi un cardigan pentru a-ți îmbunătăți stilul zilnic. In acest sens îți povestesc despre două piese fabuloase pe care le-am achiziționat de pe site-ul femmeluxe.co.uk.

Cel mai frumos lucru este că orice piesă vestimentară se poate combina într-un mod extraordinar cu un cardigan pentru a obține un aspect elegant sau casual. Cardiganul negru este cea mai reușită piesă, un must have în orice garderobă, care ne ajută să ne îmbrăcăm în fiecare zi mai mult și mai ușor, combinându-l cu orice avem în dulap, creând look-uri inspiratoare.

Unul dintre secretele pentru a reuși să purtați un cardigan este să aveți clar ce tip de îmbrăcăminte preferați să purtați: un cardigan scurt tip pulover, unul mai lung și mai larg pentru un efect în stil nordic, un cardigan mic ca o bijuterie sau unul fin și delicat ce poate crea contrast cu unul mai gros deasupra.

Stone Oversized Split Side Knitted Jumper

Stone Oversized Split Side Knitted Jumper

O altă premisă de care trebuie să țineți cont este dacă cardiganul pe care îl căutați este să îl purtați ca o jachetă cu articole de îmbrăcăminte dedesubt sau ca o rochie ori jachetă.

Tendințele din toamna 2020 ne dovedesc deja că, deși puloverul este încă rege, cardiganul ne oferă un aspect cu un efect retro sofisticat pe care îl iubim atât de mult cu toate.

Cardiganul negru pe care l-am ales în aceasta comanda este o piesă perfectă pentru a-l combina cu orice, de la pantaloni la rochie, de la blugi, la fuste midi delicate și de la ghete la pantofi cu toc subțire.

Puloverul bej este și el o opțiune mai mult decât incredibilă și orice ai purta lângă el are un rezultat 100% inspirat. Experții în modă știu acest lucru și de aceea toate „influenceritele” pe Instagram au adoptat deja cardigane în look-urile lor din această toamnă.

Trousers

Ei bine, eu vă tot spun pe aici că pentru a face carantina din aceasta perioada mai suportabilă este bine să ne pregătim din când în când că și cum am fi să ieșim cu prietenii. Cel mai bun mod de a o face? Cu un machiaj ușor și haine în designuri elegante, dar cu care să nu renunțăm la confort precum cele pe care vi le tot arăt în articolele mele.

Cu mult timp în urmă, hainele confortabile și largi pentru a sta în casă au încetat să mai fie o modă nu prea prezentabilă pentru a se strecura în elementele de bază ale garderobei și, de ce nu, să ne înveselească aspectul chiar și atunci când ieșim pe stradă. În magazinul celor de la Femmeluxe poți să găsești articole specifice pentru timpul liber care arată elegant sunt din materiale bune și sunt extrem de confortabile.

black Cuffed Joggers

Pentru că confortul nu este în contradicție cu a te îmbrăca bine, pantalonii aceștia versatili sunt piese vestimentare ce o dovedesc.

Pot ieși la cumpărături, poți merge să faci jogging, la sală sau să te cuibărești pe canapea să citești o carte bună sau să vizionezi un film.

Pe site mai găsiți multe modele superbe de Jeans precum și Bodysuits și Corset Dress.

Ce spuneți de alegerile mele?

 

Be the first to comment on "Trend alert – Cum să porți un cardigan de vara târziu până la primii fulgi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*