Cum prevenim și ameliorăm celulita cu ajutorul apicosmeticii Apidava

prevenirea celulitei
Share the joy
 • 28
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cum prevenim și ameliorăm celulita cu ajutorul apicosmeticii Apidava

Celulita… cine se poate lauda că nu știe nimic desprea ea?

Cunoscută și sub numele de coajă de portocală, celulita este o acumularea excesivă de grăsime în straturile superioare ale dermului și care apare pe diferite părți ale corpului, de obicei în zona coapselor și fese.

Pentru că vara este în toi și marea ne cheamă la ea, astăzi vom vorbi despre cauzele care provoacă celulita, recomandări utile pentru a o preveni și soluții pentru a ameliora imaginea pielii afectată de celulita, dar mai ales o să vă povestesc despre ce fac eu pentru a nu ajunge la o stare avansată de „purtătoare de celulita”…

Cauzele celulitei

Celulita este o problemă estetică la a cărei apariție contribuie mai mulți factori însă cei mai decisivi sunt sedentarismul, hidratarea incorectă și desigur alimentația și stilul de viață haotic.

Genetică își spune și ea cuvântul și combinată cu oricare dintre ceilalți factorii de mai sus poate accentua celulita și chiar grăbi apariția acesteia. Astfel astăzi vedem tot mai multe tinere afectate de această problemă.

Relația dintre excesul de greutate și celulita nu este complet elucidat de către specialiști, iar acest lucru l-am văzut și eu la mama mea care în pofida faptului că are 75 de kg, nu are pic de celulita. Așadar aici intervine genetica și sunt extrem de fericită că cel puțin de moment la mine dumneaei… celulita… doar bate discret la ușa și eu mă fac că nu-s acasă.

Viciile precum alcoolul și tutunul desenează și ele celulita pe pielea noastră.

Factorul hormonal este foarte important având în vedere că celulita afectează în cea mai mare parte femeile, cu toate astea astăzi sunt și foarte mulți domni afectați de celulita, iar acest lucru nu poate fi decât pus pe seama alimentelor super procesate.

Afecțiunile circulatorii la nivelul picioarelor crește posibilitatea de apariție a celulitei, de aceea pentru a păstra un echilibru și un corp armonios trebuie să vizităm medicul cel puțin o dată pe an.

Lipsa exercițiilor fizice favorizează de asemenea apariția inesteticei celulite, iar factori psihologici precum ar fi stresul, anxietatea sau insomnia, au de asemenea un impact negativ asupra apariției aspectului de coajă de portocală.prevenirea celulitei

Sfaturi alimentare pentru eliminarea și prevenirea celulitei

Acestea sunt recomandările de care eu țin cont și sper să mă ajute să păstrez suplețea pielii mulți ani de acum încolo.

Desigur, cei care mă urmăriți știți că nu consum alcool și nu fumez. Totuși beau multă cafea și mă întrec cu gluma când vine vorba de dulciuri. Chiar dacă sunt în general naturale și fără zahăr adăugat, ce este prea mult strică… Așadar aveți grijă la alimentele pe care le consumați și eliminați din viață voastră toxinele precum alcoolul și tutunul.

Obiceiuri care ajută la păstrarea supleții pielii și întârzierea apariției celulitei:

 • consumul de alimente bogate în fibre
 • beți suficientă apă pentru o hidratare corectă
 • utilizați mai puțină sare pentru a evita retenția de lichide
 • reduceți consumul de grăsimi, zaharuri, prăjeli, fast food… etc și înlocuiți-le cu legume și fructe

Cosmetica, un real ajutor în prevenirea și ameliorarea celulitei

Aplicarea masajelor pentru a controla problemele circulatorii la persoanele predispuse la celulită cu ajutorul unui masaj este poate cel mai important pas, sau cel puțin așa îl consider eu.

Toată viață am avut grijă de acest aspect și aproape zilnic aplic tot felul de creme anticelulitice pe zonele cu probleme.

Masajul îl fac cu ajutorul unei mănuși de silicon sau cu un aparat de masaj cu vibrații ieftin, luat de la supermarket, iar cremele nu sunt dintr-o gamă de preț ridicată, din contra, cele precum produsele de la Apidava sunt absolut excelente.

Crema de corp cu unt de SHEA de la Apidava – un ajutor de nadejde pentru prevenirea celulitei

Crema hidratanta de corp APIDAVAUntul de SHEA este o grăsime de natură vegetală obţinută din nucile arborelui karite (shea), care se foloseşte cu succes în tratarea pielii uscate, a cicatricilor, a ridurilor şi a vergeturilor datorate sarcinii.

Proprietăţi:

– hidratant intens pentru pielea uscată şi iritată
– stimulant, activează microcirculația
– cicatrizant, accelerează vindecarea plăgilor
– stimulează sinteză de colagen care previne ridurile şi alte semene de îmbătrânire
– factor de protecţie UV

Crema anticelulitica cu unt de SHEA pentru tratarea si prevenirea celuliteiCrema anticelulitica APIDAVA

Combinaţia de Propolis, Ulei de Pin şi Extract de Salcâm este un tratament foarte eficient împotriva celulitei, cu efect de stimulare a microcirculaţiei locale Propolisul este un produs 100% natural cu un conţinut foarte bogat în antioxidanţi naturali, care ajută corpul la eliminarea toxinelor. Uleiul esenţial de Pin are calitatea deosebită de stimulare a circulaţiei sangvine şi a tonusului muscular. Are acţiune locală de încălzire a pielii cu rol de ardere a grăsimilor.

Crema anticelulitică este ideală pentru un masaj prelungit care tonifică pielea şi reduce apariţia aspectului de coajă de portocală.

Proprietăţi:

– regenerează şi protejează epiderma;
– revitalizează şi hrăneşte pielea;
– reface ţesuturile deformate de celulită;
– tonifică musculatura;
– hidratează pielea;
– stimulează circulaţia sanguină;
– produs destinat pielii corpului şi zonelor afectate de celulită.

Utilizarea acestor produse stimulează circulația și ajută la eliminarea grăsimii. Totodată contribuie la reducerea celulitei și a aspectului inestetic pe care această conferă pielii.

Tu ce faci pentru a preveni și trata celulita?

apidava

 • 28
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Cum prevenim și ameliorăm celulita cu ajutorul apicosmeticii Apidava"

 1. Valeria Chertes | iunie 24, 2019 at 4:53 pm | Răspunde

  Mulțumim pentru sfaturi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*