Cadouri cu stil pentru gentlemani adevarati

genti barbati
Share the joy

Cadouri cu stil pentru gentlemani adevărați

Dragile mele, v-am tot dat idei pentru cadouri romantice, îndrazneţe sau trăsnite… însă cam de fiecare data darurile erau pentru noi, doamnele. În mare parte au fost un fel de dorințe personale, caci fiind toată ziua online și eu îmi doresc o bijuterie sau un parfum, să nu mai vorbim de miile de modele de rochițe superbe pe care orice femeie și le dorește.

Dar, ce facem cu domnii din viețile noastre? Pe ei cum îi învăluim în dragostea şi atenţia noastră? Ce cadouri ar face fericit pe bărbatul special de lângă noi?

Şi voi, cât de mult vă doriţi să îi alintaţi sau să îi surprindeţi pe partenerii voştri şi nu numai? Hai sa vedem cam ce cadouri le putem lua fără să cheltuim sume mari de bani.

Deseori am fost pusă în dificultate când trebuia să merg la o onomastică, nuntă sau ocazie specială unde trebuia să duc cadou unui domn și intram în panica pentru ca nu aveam nicio idee demna de luat în seama..

O camaşă? Era prea banală, în plus există posibilitatea de a dărui un model care nu îi place, o culoare total opusă celei pe care o preferă sau un material care îi provoacă alergii? O cravată? Hm… şi dacă nu poartă camaşă?

Totuși… ce dăruim acelor bărbaţi stilaţi pe care îi iubim atât de mult?

Ei bine, răspunsul este foarte simplu: cadouri deosebite, daruri special gândite pentru ei, elegante și stilate, care să arate cu adevărat dragostea noastră, respectul sau recunoştinţa, faţă de iubitul, soţul , şeful de la birou, socrul sau orice alt gentleman din viaţa noastră.

Bărbaţii tind să fie nişte colecționari, de lucruri fine, elegante (uitaţi-vă la doamnele de lângă ei… nu există lucru mai apreciat ca ele) așadar trebuie cadorisiţi pe măsură…

Cadouri elegante pentru bărbați

Există o varietate vastă de chestii pe care le poţi oferi unui domn, dar cum să mergi, de exemplu, la petrecerea de pensionare a fostului tău şef cu un parfum replică de la buticul din colţ? Sau la aniversarea celui mai bun prieten cu un bibelou luat din bazar?
Nu, în aceste situații cauţi cadouri care să lase o impresie impecabilă. Un set de şah de lux ar fi alegerea ideală sau un press-papier elegant.cutie cu vin cadou
Dacă eşti invitată la cină, sub nicio forma nu poţi să apari cu o sticlă de vin de duzină, trebuie să încânți gazda oferind un vin savuros, de colecţie, frumos împachetat într-o cutie de lemn sau măcar învelită ingenios.

Ceasuri de mână – cadouri pentru barbati moderni

Unice, stilate, preţioase, cadourile pentru parteneri de afaceri sau pentru cei apropiaţi, ceasurile precum cele de pe acest site sunt daruri care vor fi admirate întotdeauna. Un ceas de mână este un cadou cu ajutorul căruia poţi impresiona în orice situaţie. Fie că îl oferi celui pe care îl cunoşti de-o viaţă sau unui partener de afaceri vei lăsa o amintire demnă de o lady.
Să te oprești, să te gândești la timp este ceva mai mult decât să-ți amintești momente de viață este o modalitate de a lăsa un semn și de a ști cum să trăim cu optimism, din acest motiv pentru bărbați, ceasurile de mână au devenit una dintre piesele lor preferate în momentul formării stilului personal și mai mult decât măsurarea orelor și minutelor, aceste accesorii se dovedesc a fi o capsulă a timpului care cuprinde momente ce nu te părăsesc niciodată, un concept pe care mărcile cunoscute precum cele de aici îl respecta și oferă ceasuri fiabile, la un preț acceptabil, cu un design ce întrece toate așteptările.Ceasuri Casio cadouri pentru barbati

Portofel de piele drăguț, un cadou practic

O altă opțiune este un portofel, o geantă sau o borsetă frumoasă și practică. Acest accesoriu din piele este întotdeauna primit bine, deoarece toată lumea trebuie mereu să poarte bani si diverse lucruri la el. Un portofel simplu este darul ideal și ce mai bine să o faci cu stil oferind unul de piele naturală.

Astăzi există diferite modele de piele, texturi și culori, astfel încât veți găsi cu ușurință unul ideal pentru acea persoană căreia doriți să ii oferiți un dar elegant.

Orice ai alege, nu uita şi bărbaţii merită cadouri speciale!

1 Comment on "Cadouri cu stil pentru gentlemani adevarati"

  1. Eu i-am cumpărat soțului meu un ceas de ziua lui.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*