5 bijuterii cu diamante pe care poți să le oferi miresei tale

bijuterii cu diamante
Share the joy
 • 82
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

5 bijuterii cu diamante pe care poți să le oferi miresei tale

Diamantele sunt cele mai sofisticate și frumoase pietre, iar bijuteriile care au fost create cu ele strălucesc cu putere și lumina lor. Născut din interiorul Pământului, diamantul este sinonim cu eleganța, dragostea, frumusețea și succesul veșnic.

Chiar și Marilyn Monroe era fascinată de diamante și obișnuia să spună că acestea vor fi întotdeauna cei mai buni prieteni ai femeilor.

Dacă există o bijuterie care simbolizează dragostea și uniunea dintre două persoane, atunci această este inelul de logodnă cu diamant. Și pentru că suntem în plin sezon al nunților, astăzi îți prezent cinci bijuterii cu diamante ideale pentru a fi oferite și purtate la astfel de ceremonii si vin cu o recomandare smart: bijuterii cu diamante de la teilor.ro.

Aceste bijuterii cu diamante, îți taie răsuflarea cu strălucirea lor. Atemporale și sofisticate sunt special create pentru a face fericite posesoarele lor. Bijuterii superbe care vă vor ajută să creați momente speciale grație magiei pe care diamantele o dau.

Inel de logodnă cu diamante

Când ne gândim la diamante, întotdeauna ne gândim la inele de logodnă. De aceea, prima mea propunere a acestei mici liste de bijuterii cu diamante nu ar putea fi alta decât acest inel de logodnă cu un diamant spectaculos. O bijuterie care va surprinde orice mireasă grație unicității sale.

Inelul de logodnă simbolizează o promisiune de dragoste, dorință și devotament și căsătoria este această promisiune așezată de logodnic pe degete, împlinită mai apoi în ziua nunții prin schimbul de verighete.

De ce în general inelul de logodnă este unul care poartă trufaș un diamant? Pentru că această piatră este indestructibilă. Diamantul este cel mai dur mineral de pe pământ, atât de rezistent încât nu poate fi distrus, numele sau însemnând „invincibil”. Așadar un inel de logodnă cu diamant simbolizează dragostea eternă ce nu va fi nicicând risipită.

inele logodna

Ce trebuie să luați în considerare dacă vreți să cumpărați iubitei un inel cu diamant.

 • Primul lucru este stabilirea bugetului pentru că diamantele sunt clasate după anumite criterii și în funcție de carate, claritate, puritate și strălucire sunt incluse în categoria celor mai scumpe pietre prețioase.
 • Metalul care va păstra ferecat diamantul în înlănțuirea sa este și el important și poate influența prețul inelului. Cele mai comune sunt monturile din aur galben, aur alb și platina, dar inelul mai poate fi realizat din aur roz sau paladiu.
 • Alegeți modelul și piatra principală, deoarece inelul de logodnă are un design clasic cu o piatră centrală și pietre mai mici care o înconjoară.Aici opțiunile sunt infinite. Fie piatră centrală este un diamant masiv, înconjurat de pietre prețioase precum smaraldul sau rubinul, fie piatra principală este un zafir, smarald, rubin… etc și este înconjurat de diamante strălucitoare ca niște picături de rouă.

cercei cu diamanteBijuterii cu diamante

Cercei din aur alb cu diamante

Întotdeauna am spus că less is more și cred că după această filozofie au fost creați acești minunați cercei prețioși din aur alb cu diamante, ideali pentru a fi purtați atât la o petrecere somptuoasa cât și la outfit-urile zilnice.

Versatili și delicați acești cercei cu diamante arată la fel de bine cu o rochie neagră sofisticată, o rochie simplă de cocktail sau o ținută office.

Cu acești cercei obțineți o imagine elegantă și distinctivă. De formă rotundă, au un model plat cu seturi de diamante care se potrivesc cu un stil pave, ceea ce ii face perfecți pentru un cadou pentru orice femeie care dorește să fie mereu elegantă, purtând un mic detaliu care se potrivește întotdeauna cu ținutele ei. Un model clasic și atemporal, cea mai recentă tendință în materie de bijuterii.

Colier cu diamante negre și marocolier cu diamante maro

Acest colier este de o eleganţă covârșitoare. Alcătuit cu diamante negre și maro poate fi un cadou perfect pentru mireasa ta.

Diamantele maro au fost primele diamante colorate folosite în crearea bijuteriilor, astăzi prețul acestora fiind mai accesibil decât oricând.

Colierul de la teilor.ro este pus în valoare de sclipirea inconfundabilă a diamantelor maro, montate pe o structura fină de aur roz. O operă de artă ce abia așteaptă să fie purtată

Set din aur alb cu diamante negre

set aur alb cu diamante negreDiamantele negre au cucerit mii de inimi prin aerul lor misterios şi alura ocultă. Diamantele negre sunt extrem de rare, fiind descoperite în doar două locaţii: Africa şi Brazilia. Extrase din adâncimile Pământului ce ascund comorile prețioase, acest tip de diamante sunt foarte speciale, râvnite pentru frumusețea lor. Specialiștii au ajuns la concluzia că acestea sunt alcătuite din praf stelar și nu au luat naștere pe pământ.

Acest set din colecția Teilor va atrage atenția indiferent unde este purtat. Creat din aur alb și împodobit cu diamante albe și negre, impresionează prin eleganta sa. În plus inelul poate fi oferit separat, ca inel de logodna iar pandantivul și cerceii pot fi un cadou spectaculos în ziua nunţii.

Brățară cu diamante

Brățările cu diamante sunt bijuterii unice care pot fi purtate cu orice ocazie. Disponibile în diverse combinații de aur și diamante tăiate briliant ce sunt strălucitoare și perfecte prin puritatea lor brățările cu diamante sunt încântătoare.

In plus bijuteriile cu diamante vor face parte din patrimoniul familiei, păstrându-se intacte din generație în generație.

De unde cumpăram bijuterii de calitate cu diamante autentice

Cred ca de fiecare data când fac recomandări, subliniez faptul ca atunci când cumparati bijuterii de valoare, trebuie sa alegeți cu atenție site-urile de unde faceți cumpărături. Universul Teilor se deschide în fiecare mare oraș, aceștia având care un magazin aproape de voi în galeriile marilor centre comerciale.

Colecțiile de bijuterii cu diamante Teilor, înfățișează reverii ale acelor momente incandescente, când dorințele devin realitate. Diamantele sunt pentru totdeauna, iar bijuteriile in care sunt incrustate pot deveni simboluri prețioase ale momentelor petrecute alături de cei dragi.

Vreau să mai subliniez că valoarea diamantelor crește semnificativ odată cu trecerea anilor, cu mult peste valoarea care ar crește o piatră prețioasă oricare, iar bijuteriile Teilor sunt însoțite de certificate de garanție, care atestă calitatea metalului și a pietrelor prețioase, iar pentru fiecare comandă online veți primi ambalarea cadoului și transportul gratuit.

 • 82
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "5 bijuterii cu diamante pe care poți să le oferi miresei tale"

 1. Valeria Chertes | iunie 22, 2019 at 9:26 pm | Răspunde

  Foarte frumoase bijuteriile.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*