„Savon vegetal au Miel”- Săpunurile Apidava, răsfăț olfactiv și alint pentru piele

Săpunurile Apidava, răsfăț olfactiv și alint pentru piele
Share the joy
 • 95
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

„Savon vegetal au Miel”- Săpunurile Apidava, răsfăț olfactiv și alint pentru piele

Când eram copil nu erau atâtea produse de îngrijire și igienă personală cum sunt acum. Sortimentele erau puține și alegerile extrem de limitate. Rar se mai strecura câte un produs fin, primit la o zi onomastică sau vândut pe sub mână de cei care stăteau pe lângă graniță și aveau o parte din rude dincolo de ea. Apa rece era sfântă și dacă era de ploaie, avea proprietăți miraculoase.

Vacanțele petrecute la bunici nu aveau vreun parfum anume. Miroseau a vânt, a praf și a copilărie, iar seara, fix înainte de culcare, buni ne punea să spălăm mâinile cu săpun de casă. Cel făcut pentru noi, avea miros de scorțișoară, una dintre puținele mirodenii care se găseau pe atunci, dar în esență era la fel ca cel pentru spălat covoare.

Când descopeream câte o plantă de săpunăriță eram cei mai fericiți. Frecăm între palme petalele de un roz pal cu puțină apă și floarea elibera puterea sa, transformându-se într-o spumă fină și parfumată. Săpunul acela era cel mai fin și chiar și bunica ne lăsa să ne jucăm cu florile de săpunărița pentru că aveau proprietăți interesante pe care copii fiind nu le înțelegeam.

Anii au trecut și săpunul făcut în casă de bunica a rămas o amintire cu parfum de scorțișoară, astăzi săpunurile comune fiind alcătuite din detergenți și diverse substanțe care nu întotdeauna sunt bune pentru pielea noastră.

Produsele de igienă pe care le găsim în supermarket conțin substanțe capabile să elimine murdăria, sebumul și microorganismele aflate pe pielea noastră, însă multe dintre acestea sunt agresive cu piele și o usucă de aceea în acest articol vreau să vă vorbesc despre o alternativă naturală, întocmai ca săpunărița pe care o foloseam în joacă când eram copil: „Savon vegetal au Miel” de la Apidava.

„Savon vegetal au Miel"- Săpunurile Apidava, răsfăț olfactiv și alint pentru piele

Apidava, îngrijire naturală pentru pielea ta

Din dorinţa de a vă oferi cosmetice de calitate pe bază de ingrediente naturale, am ales o gamă specială de săpunuri fabricate în Franţa „Savon vegetal au Miel” bazate exclusiv pe grăsimi vegetale (Palmier, Shea si Nuca de Cocos) îmbogăţite cu miere.

Apidava este locul unde albinele ne dăruiesc nouă oamenilor toată truda lor. Produsele apicole de la Apidava sunt recunoscute în întreaga lume și ne uimesc cu savoarea, parfumul și delicatețea lor. Despre diversele soiuri de miere de albine naturală, exact așa cum iese din fagurii stupului, v-am tot vorbit. Și despre caramelele delicioase și perlele cu miere am amintit. Dar Apidava nu ne oferă doar hrană sănătoasă, ci și produse cosmetice pe bază de ingrediente naturale extrase din stup. Unul dintre acestea este săpunul care se găsește în oferta Apidava într-o gamă largă și variată unde fiecare sortiment are proprietățile sale specifice, date de ingredientele apicole ce le conțin.

Aceste săpunuri le-am folosit de multe ori. Copilul meu adoră să se spele pe mâini cu mini săpunuri care au un parfum amețitor și curăță mânuțele lui cu delicatețe. Și eu îl las, îl privesc zâmbind cum mă privea și pe mine cândva bunica, pentru că știu că fiecare săpunel are proprietăți interesante…

cadouri Apidava

Ingredientele apicole au fost folosite dintotdeauna în produsele de îngrijire a pielii, de la săpunuri naturale la loțiuni tonice sau creme și măști, iar în portofoliul Apidava găsim o gamă specială de săpunuri fabricate în Franța, „Savon vegetal au Miel”, bazate exclusiv pe ingrediente naturale.

Eu am folosit trei săpunuri din gama specială „Savon vegetal au Miel”. Având doar ingrediente naturale, îmbogățite cu miere și alte produse din stup, m-au vrăjit cu spumă lor delicată și parfumul amețitor.

 • săpun cu miere și propolis,
 • săpun cu miere și lăptișor de matcă,
 • săpun cu miere și ceară.

Săpunurile „Savon vegetal au MielApidava sunt produsul ideal pentru că în componența lor intră, alături de miere, și alte ingrediente apicole precum: propolis, lăptișor de matcă sau ceară de albine. Acestea sunt capabile să curețe pielea fără a o irita sau distruge, hrănind-o și îngrijind-o.

Aceste săpunuri sunt fabricate în Franța și în cea mai mare parte sunt obținute prin procesul de saponificare, prin combinarea unei substanțe grase precum uleiul de măsline și alte grăsimi vegetale și a unei baze alcaline, din care se obține un produs cu proprietăți de curățare. Având în vedere ingredientele naturale, săpunurile Apidava contribuie la menținerea unui pH echilibrat și la hrănirea pielii cu diverse componente, nurienţi valoroși, extrași din miere.. Unele dintre acestea sunt indicate chiar și pentru îngrijirea pielii delicate a bebelușului.

Mierea este un dar prețios ce oferă protecție pielii, o hidratează, catifelează și reîntinerește dându-i un aspect revigorat și sănătos. În mare parte, acest lucru se datorează faptului că mierea are în compoziția sa elemente cu o puternică calitate de regenerare precum și componente care lupta împotriva stresului oxidativ.

sapun cu miere si propolis

Unul dintre ingredientele naturale excelente pentru îngrijire, dar și pentru curățare și pentru eliminarea bacteriilor este propolisul, un alt produs al stupului care face miracole pentru sănătatea noastră. Considerat un adevărat antibiotic natural, acesta dublează efectele antiseptice și antiacneice ale mierii.

Lăptișorul de matcă ajută la hidratarea pielii uscate, are un rol de intensificare a procesul de refacere naturală a celulelor, îmbunătățind tonusul și creând o piele cu un aspect tânăr și catifelat. Lăptișorul de matcă are beneficii extraordinare pentru piele, fiind cel mai complex produs al stupului.

SĂPUN CU LĂPTIŞOR DE MATCĂ

Ceara de albine prezintă însușiri emoliente, cicatrizante și nutritive asupra pielii, având și ea un efect de reîntinerire asupra tenului.

SĂPUN CU CEARĂ de albine

De ce să folosim săpunuri din ingrediente naturale

Tendința actuală în materie de produse de îngrijire duc spre o variantă mai ecologică a cosmeticelor și tot mai multe persoane se alătură misiunii de a îngriji frumusețea și sănătatea în același timp. Cei mai mulți dintre noi se simt copleșiți când vad atât de multe produse din care să aleagă pe cel potrivit pentru îngrijirea pielii, fără să știe care dintre ele este cel mai potrivit pentru ei. Însă fără doar și poate, cea mai bună modalitate de a vă îngriji pielea este utilizarea produselor naturale și aici sunt puține alegeri cu adevărat potrivite, iar una dintre ele este Apidava.

Săpunurile Apidava, răsfăț olfactiv și alint pentru piele

De ce este mai bine să folosiți săpunuri Apidava?

Răspunsul este simplu: ingredientele sunt întotdeauna naturale, nu sunt procesate și nu veți folosi substanțe chimice care pe termen lung vă vor deteriora pielea. În plus, puteți combina utilizarea celor mai originale săpunuri pentru a obține aspectul sănătos pe care fiecare piele ar trebui să o aibă. Nu vă faceți griji căci pe lângă parfumul minunat și toate beneficiile pe care le aduc, săpunurile naturale continuă să-și îndeplinească funcțiile de bază, aceea de curățare și eliminarea a celulelor moarte.

În concluzie, săpunurile alese pentru îngrijirea zilnică a pielii voastre și a celor pe care îi iubiți trebuie să fie naturale, hipoalergenice și cu un pH cât mai aproape de cel al pielii. Săpunuri care contribuie în principal la hidratarea pielii și protejarea acesteia în timp ce o curăță. Și astfel de săpunuri sunt Săpunurile Apidava, răsfăț olfactiv și alint pentru piele…

apidava

 • 95
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "„Savon vegetal au Miel”- Săpunurile Apidava, răsfăț olfactiv și alint pentru piele"

 1. Săpunuri care îmi plac foarte mult.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*