Malika Colors creează cea mai completă gamă de tratamente pentru unghii

Malika Colors, gama profesională de tratamente pentru unghii
Share the joy
 • 42
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Malika Colors creează cea mai completă gamă de tratamente pentru unghii

Manichiura este probabil singurul meu viciu pentru care aș face orice. Cu toate că am primit multe oje din diverse colaborări, încă îmi mai cumpăr singură doar pentru plăcerea de a admira lichidul colorat ascuns în prețioasa sticluță.

Cele mai multe oje din colecția mea sunt de la Malika Colors România. Lacuri superbe, în nuanțe frumoase, cu străluciri de diamant, de care sunt îndrăgostită iremediabil.

Pe blog am nenumărate articole cu manichiuri realizate cu ojele Malika. Le iubesc ca pe niște comori prețioase și le port ori de câte ori am ocazia. Aceste oje sunt de o calitate excepțională, ridicându-se la înălțimea unor branduri cunoscute și cu nume sonore.

Ojele de la Malika Colors nu îngălbenesc și nu pătează unghiile chiar dacă unele sunt extrem de pigmentate și acoperă unghia dintr-o singură aplicare. Altele sunt ușor translucide, fine și elegante, dar calitatea comună a tuturor lacurilor Malika Colors este că nu sar de pe unghie. Practic, manichiurile realizate cu această ojă, durează aproape o săptămâna fără să se ciobească, fără să crape și fără se zgârie.

Aceste oje nu au mirosul atât de pregnant a acetonă și se usucă foarte repede dacă sunt aplicate corect.

Malika Colors a intrat pe piață cosmeticelor din România anul trecut, însă de atunci a cucerit blogosfera atât prin sprijinul acordat cât prin calitatea produselor pe care le oferă.

Malika Colors, tratamente pentru unghii

Malika Colors, un nume sonor în industria beauty din România

Vreau să amintesc faptul că la fiecare eveniment din blogosfera beauty, Malika Colors a creat special pentru eventul respectiv un produs dedicat sau a lăsat o linie de produse precum sunt cele despre care vreau să vă vorbesc astăzi.

Malika Colors este o companie italiană, specializată în producția lacurilor de unghii și a produselor cosmetice .

Cu o experiență de peste 30 de ani, Malika s-a născut în Bergamo, un oraș fermecător din nordul Italiei. Însa din dorința unui tânăr ambițios de a oferi produse diversificate, de calitate superioară, MALIKA COLORS reușește să se impună cu succes și pe piața românească.

Un brand internațional ce reprezintă continuitate și devotament pentru frumos, cu un larg portofoliu de clienți dobândiți mulțumită unei echipe de profesioniști mereu dispuși să țină pasul cu tendințele acestui sector fascinant, Malika Colors a creat cea mai completa colecție de tratamente de unghii, prezentată la Bucovina Beauty Event, eveniment care a avut loc pe 30 iunie la Suceava.malika colors la #bucovinabeautyevent

Malika Colors, gama profesională de tratamente pentru unghii

Nu există secrete de frumusețe pentru unghii sănătoase și frumoase, însă industria beauty ne oferă produse excepționale pentru manichiura noastră, iar Malika Colors a creat cea mai completă gamă de tratamente care aduc sănătate și frumusețe unghiuțelor noastre.

În acest moment gama profesională de tratamente pentru unghii cuprinde 7 produse, fiecare dintre acestea fiind o etapă importantă pentru îngrijirea și sănătatea unghiilor.

Fiecare produs costă 27 de lei. Sticluțele aduc o cantitate de 12 ml produs și vin echipate cu periuță aplicatoare.

Base coat healthy support baza vitaminică

Utilizarea greșită a diverselor tehnici de manichiură, precum și a solvenților prea agresivi, duce la deshidratarea unghiei și implicit la exfolierea acesteia. Base coat healthy support conține vitamine și aminoacizi necesari susținerii sănătății unghiei, îngrijind-o până la cele mai profunde straturi.

Base coat healthy support baza vitaminică

Base coat hydro terapy bază regeneranta

Aplicarea gelurilor de unghii cu uscare în lampă, necesită pilirea stratul superior al unghiei. Repetarea acestui proces duce la deteriorarea și uscarea unghiei. Base coat hydro terapy bază regenerantă, aduce un suport vitaminic pentru unghie și poate fi aplicat pe unghie ca un lac incolor sau ca baza sub un lac colorat.

Base coat hydro terapy bază regeneranta

Fresh Start

Fresh Start este o soluție profesională pentru dezinfectarea, degresarea și sterilizarea rapidă a unghiilor, atât a celor naturale cât și a unghiilor false.

Practic, Fresh Start este un nail prep de calitate superioară, care pregătește unghia pentru aplicarea în siguranță și cu rezultate satisfăcătoare a lacului sau gelului de unghii.

Nail Prep Malika colors Fresh Start

Smoothie Ridgefiller Bază Uniformizantă pentru unghii striate

Dincolo de culoare și formă, unghiile frumoase și sănătoase sunt rezultatul îngrijirii pe care îl oferim mâinilor noastre.

Acest produs profesional poate fi aplicat ca un lac incolor sau aplicat că bază sub un lac colorat pentru a obține unghii netede și strălucitoare.

Smoothie Ridgefiller Bază Uniformizantă pentru unghii striate

Top Coat Natural Brillance

Top Coat este necesar în finalizarea și sigilarea oricărui tip de manichiură. Acesta protejează culoarea lacului de unghii, oferă unghiei un luciu intens și un volum instant datorită efectului de gel, fără a fi nevoie de lampa UV.

Top Coat Natural Brillance

Ulei pentru cuticule vitaminizant, cu esență de migdale

Cuticule sănătoase, înseamnă unghii sănătoase, strălucitoare și rezistente. Uleiul vitaminizant pentru cuticule, cu esență de migdale, are un parfum suav și o nuanță seducătoare cu irizații galbene.

Uleiul profesional pentru îngrijirea cuticulelor se absoarbe extrem de rapid oferind hidratare și netezire unghiilor. Un concentrat de vitamine, uleiul pentru cuticule cu esență de migdale este un boost de sănătate pentru unghiuțele noastre.

Ulei pentru cuticule vitaminizant cu esență de flori de lotus

Unghiile noastre au nevoie de răsfăț și îngrijire specială pentru a rămâne tinere și frumoase. Uleiul pentru cuticule vitaminizant cu esență de flori de lotus este albastru și are parfum delicat si elegant.

Când veți face manichiura, aplicați o cantitate generoasă de ulei pentru cuticule și lăsăți-l să acționeze câteva minute. Astfel va fi mai ușor să modelăm cuticulele delicat, cu un băț de portocal, împingându-le pentru a descoperi unghia. Cuticulele reprezintă o protecție foarte importantă pentru unghii, iar uleiul profesional de la Malika Colors are grijă de sănătatea acestora.

Ulei profesional pentru cuticule Malika Colors

Toate produsele Malika Colors sunt cruelty free și au formule profesionale ce permite obținerea unor unghii rezistente, frumoase și mai sănătoase.

Eu folosesc aproape toate aceste produse și voi reveni cu articole detaliate despre fiecare în parte.

Tu ce faci pentru sănătatea unghiilor tale?

Încearcă noile tratamente profesionale pentru unghii de la Malika Colors România.

 • 42
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Malika Colors creează cea mai completă gamă de tratamente pentru unghii"

 1. Valeria Chertes | iulie 9, 2018 at 1:49 pm | Răspunde

  Imi plac produsele.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*