Malika Colors România lansează noi produse – gama de Gel UV fiberglass

Gel UV Malika Colors România
Share the joy
 • 81
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Malika Colors România lansează noi produse – gama de Gel UV fiberglass

Hello ladies,
dacă e sâmbătă, e ziua în care vă arăt o nouă manichiură aici pe blog. De această dată va povestesc despre noile geluri UV de la Malika Colors România, ultima inovație în materie de unghiuțe tehnice.

Astăzi sectorul unghiilor tehnice și a manichiurii profesioniste este copleșit de un val imens de produse, ceea ce ne face alegerea foarte dificilă atunci când achiziționăm produse pentru salon sau pentru răsfățul personal.

Deși prezintă anumite similitudini, trebuie remarcat faptul că unele produse sunt mai bune că altele, iar gelurile Malika Colors sunt absolut senzaționale.

Despre Malika Colors eu v-am mai vorbit pe blog, sunt pur și simplu îndrăgostită de produsele lor pentru unghiuțe, de aceea mi-am dorit să încerc și gelurile.

Astăzi vă prezint o manichiură simplă, gel pe unghie naturală, un french de toamnă minimalist, pentru care am folosit doar geluri UV Malika.

Malika Colors România

Gel UV Malika Colors România

Pentru că sunt pasionată de unghiuțe, am încercat diverse tipuri de gel, dar cele de la Malika m-au impresionat din toate punctele de vedere.

Pentru tehniciene descoperirea unui gel UV bun poate fi o adevărată provocare. Acesta nu trebuie să curgă, trebuie să se lucreze ușor și să se usuce bine în lampă. Ei bine, gelurile UV de la Malika au toate aceste calități, în plus sunt foarte rezistente și au un luciu grozav. Culorile sunt foarte pigmentate, lăsând o culoare uniformă, profundă, extrem de frumoasă.

De altfel calitatea superioară este o caracteristică generală a produselor Malika Colors România. Toate produsele lor sunt alcătuite din ingrediente de ultimă generație, prietenoase cu pielea și care nu provoacă alergii.

Noua linie de gel UV rămâne în aceeași gamă de top, respectând valorile Malika: garanția calității.

Acestea păstrează unghiile în stare bună pentru o perioadă mai lungă și oferă o rezistență și o flexibilitate firească. Gelurile sunt monofaza, nu dăunează unghiei naturale și se aplică cu ușurință și pe tipsuri.

Gel UV Malika Colors România

Gel Monofase fiberglass se lucrează foarte ușor, este autonivelant și practic formează singur unghia, lăsând o curbură naturală superbă. Se distribuie uniform, nu formează bule și este aproape transparent.#gelUV #manichiuracugel #cover #GelMonofasefiberglass

Publicată de Dark Passion pe Sâmbătă, 29 Septembrie 2018

Gel Monofase fiberglass nuanță Pink

Nu o să insist foarte mult pe felul în care îmi pregătesc unghiile. Eu folosesc linia de produse profesionale Malika, despre care v-am vorbit în acest articol. Astfel am unghiile mereu lungi și sănătoase, nu se îngălbenesc, nu crapă și nu se rup. De aceea manichiură de astăzi este gel pe unghie naturală.

După ce am curățat cuticula, am matuit unghia și am desprăfuit, am degresat și am aplicat primul strat de Gel Monofase fiberglass nuanță Pink. Primul strat se aplică pensulat apăsat, însă gelul Monofase fiberglass aderă perfect la unghie și nu este nevoie să insiști. Se usucă în lampă și se aplică stratul din care formezi apexul.

Gel Monofase fiberglass se lucrează foarte ușor, este autonivelant și practic formează singur unghia, lăsând o curbură naturală superbă. Se distribuie uniform, nu formează bule și este aproape transparent.

Gel Monofase fiberglass nuanță Pink

Gel UV color – roșu

Această culoare este extrem de elegantă, foarte pigmentată și stabilă, în sensul că nu se întinde decât acolo unde dorești tu. French-ul de astăzi este de exterior și am pictat linia smile cu multă ușurință.

Pentru astăzi mi-am dorit astfel de manichiură pentru că voi merge la o petrecere și am adaptat manichiură în funcție de outfit-ul pe care îl voi purta, dar voi reveni cu unghiile colorate complet, căci acest roșu vibrează în nuanțele toamnei.

Gel UV Malika Colors România

Gel UV sigilant – clear

Este primul finish pe care îl folosesc din cutie și îl aplic cu pensula. Are aceleași caracteristici autonivelante că și gelul monofase fiberglass, nu curge, se distribuie uniform și poți forma cu ușurință apexul și cu acest gel.

Gel UV Malika Colors România

Gelul finish este perfect transparent, cu un luciu perfect și sigilează impecabil.

Gel UV Malika Colors RomâniaDesigur ca orice manichiură care se realizează sub lampa UV se încheie cu atingerea binefăcătoare a uleiului pentru cuticule.

Ulei cuticule Malika Colors România

Gel UV Malika Colors RomâniaVoi ce manichiuri purtați toamna aceasta? Nu-i asa ca gelurile UV de la Malika sunt superbe?

Stay close și îți voi arata data viitoare o nouă manichiură cu aceste minunate geluri.

Kiss!

 • 81
 •  
 •  
 • 1
 •  

2 Comments on "Malika Colors România lansează noi produse – gama de Gel UV fiberglass"

 1. Manichiura french mi se pare cea mai eleganta 🙂

 2. O manichiura de nota 10.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*