NOTD: Lac de unghii nuanța Spring Beauty de la Malika Colors

Spring Beauty
Share the joy

NOTD: Lac de unghii nuanța Spring Beauty de la Malika Colors

Primăvara este în sfârșit aici, ceea ce înseamnă că este timpul pentru o schimbare de look. Începeți cu o manichiură proaspătă, în cele mai frumoase culori de la Malika Colors România. Pentru ca tendința dictată de Pantone din acest an este ultraviolet în toate derivatiile, cu texturi lucioase, sidefate si sclipiri holografice, lacurile de unghii Malika sunt trendy și atrăgătoare.

Astăzi îți prezint una dintre ultimele oje intrată în colecția mea: Spring Beauty. Un roz superb și vesel, o nuanță electrică, cu particule argintii seducătoare și sclipiri holografice diafane, o ojă adorabilă și modernă, ideală pentru sosirea primăverii!

Spring Beauty

Spring Beauty

Malika Colors a intrat de curând pe piața cosmeticelor de la noi, însă produsele s-au făcut remarcate datorită calității excepționale și a prețurilor care se încadrează într-o arie de confort.

Fabricate în Italia, ojele Malika sunt cele mai rezistente dintre toate pe care le folosesc, păstrându-și strălucirea aproape o săptămână, făcând ca manichiura să arate impecabil pentru mai mult timp.

Sâmbăta trecută, în cadru unui eveniment din sfera blogosferei beauty, a fost lansată nuanța Spring Beauty pe care v-o aduc astăzi în atenție.

Strălucirea este o altă tendință care va fi foarte la modă nu numai în această primăvară, ci în tot anul 2018. Sclipiciul nu va fi doar prezent doar în manichiuri, ci și în machiaj și îmbrăcăminte.

Pentru a fi trendy cu adevărat, Spring Beauty este o ojă cameleonică, ce sclipește superb la fiecare atingere de lumină.

Rozul electric este protagonistul primăverii, această tendință a fost foarte prezentă în manichiură și anul trecut, așadar Malika Color ne surprinde cu o supernuanţă perfectă.

Spring BeautyPentru manichiura de astăzi am combinat această ojă cu niște stickere albe. Cred ca arată perfect și cu modele stampilate cu lac negru sau argintiu.

Malika Colors

Lacul de unghii Spring Beauty este extrem de pigmentat, acoperă perfect de la primul strat și își păstrează integritatea și frumusețea impecabil, timp de mai multe zile.

Ojele Malika Colors stimulează arta frumuseții unghiilor tale. Formula profesionala permite obținerea unor manichiuri frumoase și rezistente, păstrând unghiile sănătoase.

Ojele Malika au 12 ml și costa 15 lei.

Vă invit în lumea Malika Colors unde veți descoperi cele mai trendy produse cosmetice.

4 Comments on "NOTD: Lac de unghii nuanța Spring Beauty de la Malika Colors"

  1. E superb…chiar îmi place Masina Colors. ..Am si eu acasa dar alte culori!!!

  2. Este o nuanta de roz deosebita pe care as purta-o cu drag.

  3. Este minunata aceasta nuanta.

  4. Marinescu Constantina Cristina | aprilie 13, 2018 at 7:37 pm | Răspunde

    Wow!sunt superbe <3

Leave a comment

Your email address will not be published.


*