Culori de toamnă cu gelurile pentru unghii Malika Colors Romania, colecția Every Day

gel uv Malika Colors colectia Every Day
Share the joy

Culori de toamnă cu gelurile pentru unghii Malika Colors Romania, colecția Every Day

Hello ladies
astăzi vă prezint o nouă manichiură realizată cu gel UV Malika Colors România. Manichiurile cu gel sunt întotdeauna o soluție perfectă pentru a avea unghii impecabile și o manichiura de durată. Totodată în acest fel poți purta unghii lungi și frumoase, chiar dacă unghiile tale sunt fragile și se rup ușor.

Dacă acum ceva vreme acest tip de manichiură se puteau face doar la salon, acum există tot mai multe resurse de a-ți face singură acasă sau împreună cu prietenele, cele mai spectaculoase unghiuțe.

Să știi că nu este foarte greu să faci unghii cu gel. Uneori nu îmi ies nici mie, însă cu răbdare și perseverență, dar mai ales folosind produse bune, poți obține manichiuri impecabile.

Prima manichiură cu aceste geluri am realizat-o acum vreo 3 săptămâni. Înainte să o scot era încă perfectă cu un luciu frumos, fără zgârieturi și fără ciobituri, pentru că gelurile Malika Colors sunt excelente și foarte rezistente. Însă am decis să schimb modelul pentru că era construcție pe unghie naturală și unghiile mele erau deja extrem de lungi și mă deranjau.

Acum am ales un model și mai simplu, cu o unghie decorată cu water decals, schimbând totodată și forma în pătrat.

manichiura cu gel uv Malika Colors

De ce ai nevoie pentru o manichiură cu gel?

Primul lucru este să aveți materialul esențial pentru a putea obține rezultate satisfăcătoare. Kitul de bază este compus din dezinfectant, instrumente de îndepărtarea cuticulei, pilă 100/180 pentru mătuirea unghiei, buffer, soluții de pregătire a unghiilor, geluri de construcție și culoare, finish, pensulă și lampa UV.

Dacă doriți și unghii mai lungi, sau aveți una ruptă și trebuie să o reconstruiți, atunci aveți nevoie și de șabloane.

În mare parte găsiți toate acestea pe site-ul malikacolors.ro. Gelurile de astăzi fac parte din colecția nouă, pe care eu o testez în premieră, dar în curând vor fi disponibile și pe site. Până atunci puteți încerca din colecția Every Day ojele semipermanente one step.

Gel UV Every Day Malika Colors

Pregătirea unghiilor pentru manichiura cu gel

Înainte de orice pas, trebuie să pregătiți cuticula și unghia naturală astfel încât gelul să fie bine lipit și să nu prindă aer. Apoi dezinfectați foarte bine totul cu un produs antiseptitic și începeți să urmați ceilalți pași pentru manichiura cu gel.

pregatire unghii gel

Pentru pregătirea unghiilor și a cuticulei eu folosesc produse tot de la Malika Colors, linia profesională despre care ți-am vorbit în acest articol.

După ce pregătim unghia și eliminăm cuticulele, am aplicat un strat subțire, pensulat apăsat, de Gel Monofase fiberglass Every Day. Apoi am uscat în lampă și am format apexul tot cu acest gel care se lucrează foarte ușor, practic formând unghia singur. Vă povesteam și în articolul trecut că este autonivelant și se lucrează excelent.

tratament unghii malika colors

Gel UV color – portocaliu

Culoarea se aplică după mătuirea unghiilor nou formate cu ajutorul unui buffer.Gel UV color - portocaliu

Nuanța de astăzi este „arancio” un superb portocaliu, ca cei mai ochioși dovleci de toamna asta.

După cum am subliniat în mai toate articolele, produsele Malika sunt foarte pigmentate. Nuanța aceasta am aplicat-o de două ori, dar mergea perfect și un singur strat.

Gel UV color - portocaliu

Gel UV sigilant – clear

Am sigilat totul cu Gel UV sigilant – clear și acum mă bucur de unghii superbe pentru cel puțin o lună de acum înainte.

Gel UV sigilant – clear este primul finish pe care îl folosesc din cutie, pensulat. Are aceleași caracteristici autonivelante că și gelul monofase fiberglass, nu curge, se distribuie uniform.

Pentru a termina manichiura este ideal să masați cuticulele cu un ulei cuticule, astfel încât acestea să fie bine hidratate.

Gel UV color - portocaliu

Voi ce manichiuri pregatiți pentru Hollowen? Nu-i asa ca gelurile UV de la Malika sunt absolut superbe?

Data viitoare va pregătesc o nouă manichiură cu aceste minunate geluri.

Kiss, kiss!

gel UV Every Day

1 Comment on "Culori de toamnă cu gelurile pentru unghii Malika Colors Romania, colecția Every Day"

  1. Ai realizat o manichiura foarte frumoasa.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*