Cum alegi cea mai bună mașină de tuns părul, pentru frizuri moderne și rapide

aparate de tuns
Share the joy

Cum alegi cea mai bună mașină de tuns părul, pentru frizuri moderne și rapide

Fie că sunteți o persoană căreia îi place să se îngrijească singur deoarece are puțin timp la dispoziție pentru a merge la frizerie sau poate chiar jobul vostru este într-o frizerie, cu siguranță sunteți interesați să aflați care este cea mai bună și mai rapidă mașină de tuns.

Astfel, înainte de a decide să cumpărați un anumit model, trebuie să studiați câteva aspecte care vă vor permite să achiziționați cea mai bună opțiune a momentului.

Eu personal am avut de-a lungul timpului multe mașini de tuns. Soțul meu obișnuiește să se tundă singur, iar pe fiul meu îl tund eu de mai bine de 10 ani. Si pe cuvânt, să ai o mașină de tuns în casă este cel mai comod și mai ieftin mod de a avea o frizură nouă oricând este nevoie.

Dacă încă nu aveți o mașină de tuns sau aveți nevoie de idei de cadouri pentru barbati, astăzi discutăm despre aspecte generale care pot înclină balanța spre achiziția unui model sau a altuia. Totodată o să va arăt și mașina mea de tuns, pe care o am deja de vreun an și de care ne declarăm cu toți ai casei mulțumiți.

Acum trebuie să fim cu toții sinceri, în general ca prim criteriu ne orientăm după preț. Cu toții căutăm ca într-un fel sau altul, să salvăm portofelul. Alegând o mașină de tuns părul ieftină și bună, precum cele de pe acest site, ne poate ajuta să economisim o grămadă de bani pe care ii lăsăm la frizerie și în mai puțin de 2-3 luni să amortizăm cheltuiala inițială.

Dacă vreți să știți care sunt aspectele cărora ar trebui să le acordați mai multă atenție atunci când faceți o comparație a mașinilor de tuns părul, iată câteva dintre ele:

Mașină de tuns părul cu cablu sau fără?

Tehnologia evoluează cu o viteză amețitoare. Ne dorim să ne simplificăm toate sarcinile și de aceea când vedem că o mașină de tuns este fără fir, credem că este mai bună doar pentru această funcție. Deși este adevărat că această condiție facilitează foarte mult utilizarea unei mașini de tuns, autonomia acesteia este cea mai importantă, pe lângă modul de încărcare.

Dacă alegeți o mașină de tuns cu încărcare wireless, evaluați timpul de încărcare, pentru că unele se încarcă în mai mult de 10 ore și timpul de autonomie, căci nu-i așa, nu ne este de niciun folos o mașină de tuns care funcționează doar 15 minute la putere maximă.

Posibilitatea de a utiliza mașina de tuns cu sau fără cablu este din nou demnă de luat în seamă pentru că sunt modele care funcționează și când nu sunt conectate la priza, dar oferă posibilitatea de a te tunde în orice moment, fără a aștepta să se încarce.

Dacă va gândiți să alegeți un astfel de produs, lungimea cablului trebuie să va solicite atenția și să căutați un model cu un cablu suficient de lung, astfel încât să fie ușor de utilizat, dar nu atât de mult încât să vă simțiți incomod.

aparate de tuns

Puterea motorului

Pentru că o mașină de tuns să taie părul în mod eficient trebuie să aibă un motor puternic. Multe dintre modelele moderne oferă posibilitatea de a tunde barba sau părul de pe întregul corp, așadar puterea motorului fiind importantă în special dacă doriți să tăiați păr foarte gros sau aspru.

Dacă achiziționezi o mașină de tuns pentru uz personal sau pentru a fi dăruită bărbatului de lângă tine, atunci poți alege o mașină de tuns Philips precum a mea. Tunde perfect și părul aspru și pe cel fin. Fiecare din noi având un tip diferit de fir de păr.

Dacă însă alegi o mașină de tuns pentru frizerie, atunci trebuie să știi că motoarele acestora se împart în mai multe categorii. Astfel putem sublinia trei tipuri de motoare: oscilante, rotative și magnetice.

Motoarele rotative sunt cele mai puternice, dar de obicei mașinile de tuns care au aceste motoare sunt mai mari și prin urmare un pic mai dificil de manevrat.

Mașinile de tuns cu motoarele magnetice sunt mai rapide, dar mai puțin puternice, iar cele oscilante, deși sunt suficient de puternice pentru a tăia chiar și părul gros atunci când este ud, tind să fie mai lente.

Dimensiunea și greutatea mașinii de tuns

Chiar dacă nu pare important am observat pe piele mea cât de mult ușurează sarcina tăierii părului o mașină de tuns care a fost proiectată ergonomic. Modelul meu Philips pe care îl am acum, este o astfel de mașină având un mâner care se așează perfect în palmă, fiind mult mai ușor de manevrat. Dar mai toate modele de mașini de tuns de pe site-ul arătat mai sus sunt mai ușoare și mai compacte, facilitând mult tunsul.

Calitatea lamelor

Calitatea lamelor este poate criteriul cel mai important când vine vorba de cumpărat o mașină de tuns.

Majoritatea mașinilor de tuns moderne au lame cu auto ascuțire, ceea ce este foarte important pentru utilizarea îndelungată a mașinii.

Materialul din care sunt făcute lamele e și el un criteriu de departajare, în cazul în care acestea sunt din oțel inoxidabil sau din oțel acoperit cu titan sau ceramică.

Cu ultimele două puteți obține finisaje mai bune, dar indiferent de material, este foarte important, după fiecare utilizare, să curățați mașina și să o pregătiți pentru o nouă frizura.

În unele cazuri, este necesar să spălați capul pentru a îndepărta orice urme de păr sau de praf și de asemenea se recomandă lubrifierea lamelor.

aparat tuns

Utilizare sub apă

Noile modele de mașini de tuns părul de la Philips de exemplu oferă posibilitatea de a fi folosite sub duş. Astfel dacă va doriți o mașină care să tundă părul de pe diferite părți ale corpului, puteți alege una care sa funcționeze sub duş.

Accesorii

Deși mulți oameni asociază mașinile de tuns părul cu rasul, adevărul este că dacă te strădui și capeți puțină experiență, poți obține frizuri cel puțin la fel de bune ca la salon. Pentru această este esențial să folosiți pieptenul adecvat pentru a tunde părul la diferite lungimi.

Aici mașinile se împart în două timpuri: cu piepteni interschimbabili sau cu pieptene reglabil.

Dacă alegeți o mașină de tuns de păr cu piepteni interschimbabili, încercați să verificați calitatea acestora, pentru că dacă nu sunt dintr-un material rezistent, vor ceda la utilizări multiple.

Posibilitatea de a tunde părul umed trebuie luată și ea în calcul. Nu toate mașinile de tuns păr pot fi folosite pe părul ud. Este o caracteristică foarte utilă, dacă achiziționezi o mașina tuns frizerie.

Alte accesorii care mai pot fi regăsite în cutia mașinii de tuns sunt peria de curățare a mașinii, uleiul de lubrifiere dacă este necesar, foarfecele, săculeț pentru călătorie etc.

Marca Philips a fost intotdeauna sinonimă cu calitatea și tehnologia avansată. Modelul de masina de tuns HC7460 / 15 nu face excepție. Este un aparat de tuns eficient, care asigură o precizie ridicată și control perfect.

Datorită lamei sale cu auto ascuțire din oțel inoxidabil și a pieptenului reglabil, permite orice tip de tăiere uniform și cu precizie .
Are un buton ne ajuta să selectam cu precizie lungimea de tăiere dorită. Pieptenul de ghidare oferă încrederea de a reduce la lungimea dorită și de a obține rezultate constante în orice moment.

Aparat de tuns Philips HC3420/15, review

Marca Philips a fost întotdeauna sinonimă cu calitatea și tehnologia avansată. Modelul de mașină de tuns HC3420/15 nu face excepție. Este un aparat de tuns eficient, care asigură o precizie ridicată și control perfect.

Datorită lamei sale cu auto ascuțire din oțel inoxidabil și a pieptenului reglabil, permite orice tip de tăiere uniform și cu precizie. Aceasta mașină de tuns are 13 setări pentru lungime ușor de selectat și blocat: 0,5 la 23 mm

Are un buton ne ajuta să selectam cu precizie lungimea de tăiere dorită. Pieptenul de ghidare oferă încrederea de a reduce la lungimea dorită și de a obține rezultate constante în orice moment.
Tehnologia DualCut, care combină o tăiere cu frecare redusă cu două tăișuri perfecte, permite un tuns rapid fără niciun efort.

Un alt aspect remarcabil al mașinii de tuns de tuns Philips HC3420/15 îl reprezintă acumulatorii puternici cu litiu ion, care permit o funcționare de până la 120 de minute de utilizare fără cablu, după o încărcare de doar o oră.

Are capul detașabil și lavabil, în cazul meu acesta fiind criteriul după care am ales-o.

In cutie se regăsește mașina de tuns, un foarfece, un pieptene, periuța de curățat și încărcătorul.

3 Comments on "Cum alegi cea mai bună mașină de tuns părul, pentru frizuri moderne și rapide"

  1. Multumim pentru sfaturi.

  2. Interesant!

  3. Foarte interesant articolul.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*