Top 6 motive pentru a alege un aspirator cu filtru de apă

aspirator cu apa
Share the joy

Top 6 motive pentru a alege un aspirator cu filtru de apă

Vara este anotimpul în care praful și polenul ne dau cele mai mari bătăi de cap. Eu locuiesc într-o intersecție și mă uimește cantitatea de praf care se adună în colțuri, chiar dacă aspir la fiecare două zile. Și pentru că aspiratorul meu cu sac nu mai face față, am hotărât să caut unul modern, cu apă.

De altfel mi se pare tot mai dificil să alegi un electro-domestic din oferta uriașă de pe piață, de aceea în articolul de astăzi voi lăsa câteva avantaje despre utilizarea unui aspirator cu apă, poate vă influențez şi pe voi să vă schimbaţi aspiratorul dacă e învechit.

Aspiratoarele cu filtru de apă au multe avantaje: funcționează fără saci, ceea ce înseamnă în primul rând că nu au nevoie de consumabile. Apoi oferă o curățare de înaltă calitate și chiar reglează vizibil umiditatea aerului.

Aspiratoarele cu filtru de apă folosesc cel mai sănătos și mai sigur element pentru casă noastră: apa! Pe lângă faptul că este cel mai bun element de curățare, reușește și să prindă în capcană chiar și cele mai mici microorganisme care provoacă atâtea alergii. Filtrarea prin apă reține aproape 100% din tot ceea ce aspiră în interiorul vasului, păstrând un aer proaspăt în locuința.

Acum să enumerăm cele şase motive pentru care ar trebui să alegi un aspirator cu apă pentru casa ta.

  • Curățenie perfectă într-un mod ecologic și economic

Cred că sunt cele mai convenabile aspiratoare în primul rând datorita faptului că nu utilizăm saci. Tot datorită acestui fapt vom contribui la reducerea deșeurilor generate de aparatele electrocasnice. La un aspirator cu apă vom schimba doar apa la fiecare utilizare, acesta devenind astfel prietenos cu mediul

Aceste aspiratoare sunt foarte eficiente și, în ciuda puterii lor mari, consumă și foarte puțină energie.

  • Reducerea prafului cu ajutorul filtrului cu apă

Folosind apă ca metodă principală de captare a murdăriei, vom preveni răspândirea particulelor atunci când recipientul este golit. Un alt avantaj este că unele modele pe lângă filtrarea cu apă, au filtre intermediare și filtre HEPA, care își maximizează și mai mult puterea de eliminare a acarienilor, polenului și prafului din casă.

  • Eficientă și putere la superlativ

Colectând toată murdăria în recipientul de apă, se evită înfundarea diverselor componente precum filtrele de burete de exemplu și nu mai suntem nevoiți să ne murdărim pentru a le curăța.
Un aspirator cu apa nu se înfundă astfel încât puterea sau debitul de aspirație este puternic și constant, făcând curățarea mai eficientă.

aspirator cu apa

  • Fără acarieni, fără alergii, fără mirosuri neplăcute

Aceste aspiratoare sunt ideale pentru persoanele cu alergii, astm sau probleme respiratorii. Filtrul de apă, împreună cu celelalte filtre, reușește să rețină cele mai mici particule care provoacă alergii. Pentru că nu utilizează saci de pânză sau hârtie, germenii și bacteriile nu se acumulează în interiorul acestora, fiind expulzați apoi de fiecare dată când aspirăm și nu am schimbat sacul. Așadar putem spune ca aceste aspiratoare au dublă funcție de curățenie și de purificare a aerului, așa că atunci când aspiri vei putea elimina și mirosurile neplăcute precum fumul țigărilor, mirosul lăsat de animale de companie sau mâncare.

  • Versatilitate

Evident că vei putea folosi aceste aspiratoare pentru curățarea podelelor, dar vor fi și o soluție excelentă pentru curățarea și eliminarea acarienilor din saltele, perne și mobilier, pe care de obicei le neglijăm și sunt de principala sursă de alergii.

Cele mai multe dintre ele au accesorii care te vor ajuta să cureți și cele mai înguste locuri, chiar și pe lângă plită, sub dulapurile cu alunecători sau după mobilele grele.

  • Tehnologie de ultimă generație:

Aceste aspiratoare sunt echipamente robuste și dotate cu cea mai bună tehnologie pentru a îndepărta murdăria din casa ta. Sunt cea mai bună opțiune dacă vrei să îți curăți în profunzime spațiile de locuit la fiecare utilizare.

Cu un motor de generație nouă, obținem aceeași performanţă de aspirare similară cu a unui aspirator de 2300 W.

Ce spui? Tu câte motive ai acum să îţi schimbi aspiratorul?

Be the first to comment on "Top 6 motive pentru a alege un aspirator cu filtru de apă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*