Rohnson,un aspirator din viitor

Aspirator Rohnson
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Rohnson, un aspirator din viitor

– Hapciu.. hapciu… mămico , la străbunica în casă este praf stelar… hhhhaaapciuuu…
– Nu puiule nu este praf stelar, doar casa este foarte bătrână, cu lucrurile vechi şi aici praful se adună.
– Casa asta e plină de praf, ca un crater de pe bătrâna lună. Ba ia uite şi nişte fire din blăniţă lui Chewbacca.
– Dragule, pisicile lasă par peste tot, străbunica nu are un aspirator bun să aspire perfect. Ea pune lucrurile afară să le bată vântul şi să le dea soarele.
– Cum buni bătrână nu îl are pe R2D2? Hapciu… păi de asta este atâta praf pe aici… exact
ca in Războiul Stelelor.
– Cred că te referi la Rohnson Aquatech R144, aspiratorul pe care l-ai văzut dimineaţă la curăţătorie , nu?
– Da, da, arăta aşa drăgălaş, parcă era venit din viitor, îi mai trebuia pe roboţelul de tinichea şi făceau perechea perfectă… Şi dacă buni nu are aspirator cum a făcut curat atâţia ani?
– Uite, hai să-ţi povestesc o întâmplare. Când eram un pic mai mare că tine, am venit într-o primăvară să o ajut pe buni la făcut curăţenie înainte de sărbători. Scuturam, spălam, călcam… primeneam casa pentru sărbătorile pascale. Şi tot aşa am strănutat şi eu ca tine, ba pe atunci buni avea podul plin de grâne şi în faţă casei înflorise caisul, aşa că strănutam într-o veselie şi buni mă certa că am răcit.

Atunci am vrut să îi demonstrez că nu sunt răcită, ci era din cauza covoraşelor de lână puse pe perete, pe care ea nu le spăla niciodată, le scotea doar un pic afară şi le scutura. Aşa că eu am scos cele două covoraşe şi când am văzut cât praf au le-am pus la spălat.

Aspirator RohnsonBuuun, bunica s-a supărat tare dar, nu mi-a spus nimic. A aşteptat să se usuce covoraşele şi mi-a spus să le calc şi să le pun înapoi pe perete. Pe atunci nu era magazinul MarketOnline.ro ,

unde îţi cumpărai la promoţii fantastice aspiratoare sau fiare de călcat. Buni avea un fier greu , fără aburi care ruginea, iar cablu ieşea din spatele lui.

O zi întreagă am călcat cele două covoraşe, până le-am îndreptat cât de cât, unde mai pui că toate culorile s-au amestecat şi nu mai erau aşa de frumoase.

Seara, epuizată de atâta călcat, am vrut să le atârn înapoi pe perete. Stai să vezi năzdrăvănie, covorasele de lână intraseră la apă şi nu mai ajungeau la bolturile din perete. Drept pedeapsă am scuturat singură toate „ştergarele” adunate în zestrea bunicii şi am dat cu mătura în ziua următoare, să ajut la curăţenia de primăvară.

Îţi dai seama cum ar fi fost dacă pe atunci ar fi existat aspiratoare profesionale ? Cu un aspirator Rohnson, aşa cum ai văzut dimineaţă, aş fi terminat curăţenia în jumătate de zi. Acesta este un aspirator cu o tehnologie inovatoare de filtrare prin apă şi ar fi aspirat şi cea mai mică particula de praf, apoi ar fi eliberat doar aer curat, nu aş mai fi strănutat deloc şi nici nu aş fi stricat covoraşele bunicii. M-ar fi scos din încurcătură şi casa ar fi mirosit a proaspăt şi curat. Acest aspirator este atât de puternic încât ar fi curăţat chiar şi firele de blăniţă pe care Tom, motănelul meu de atunci, le lasa peste tot.

Ia da poşetă încoace să îi luăm bunicii un cadou, că am văzut de dimineaţă că erau promoţii la aspiratoare,imediat ne uităm pe tabletă la reduceri aspiratoare, uite chiar sunt la jumătate de preţ. Ce spui, îi luăm bunicii un aspirator din viitor?

Acest articol participa la Spring SuperBlog 2016.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Rohnson,un aspirator din viitor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*