Tips& Tricks pentru artiști: 3 sugestii PRACTICE pentru amenajarea casei

amenajarea casei
Share the joy

Tips& Tricks pentru artiști: 3 sugestii PRACTICE pentru amenajarea casei

Locuința unui artist trebuie să inspire și să exprime personalitatea acestuia, mai mult decât o face orice alt cămin obișnuit. Pentru că ești unul dintre oamenii care creează frumusețe pentru ca cei din jur să se bucure, trebuie să ai un spațiu al tău în care să te regăsești oricând și de unde să îți culegi creativitatea. Oricare ar fi domeniul tău de lucru, casa în care locuiești trebuie să îndeplinească o serie de caracteristici cu ajutotul cărora să te simți confortabil și mereu pregătit să dai viață imaginației tale.

amenajarea caseiPlanurile tale se pot concretiza doar atunci când știi ceea ce-ți dorești de la căminul tău. Alege să renovezi așa cum visezi locul în care îți petreci cel mai mult timp aplicând pentru un credit de nevoi personale pe https://www.creditfix.ro/credit-de-nevoi-personale, cu ajutorul căruia proiectele tale să prindă aripi cât mai curând.

Află care sunt secretele unei locuințe practice special decorată pentru artiști:

  • Nu ai nevoie de un spațiu amplu pentru a crea, ci de câteva finisaje care să te îmbie spre a face acest lucru. De exemplu, pe G500 gasesti proiecte de casa mici, dar foarte practice, în care merită să investești chiar acum. Optează pentru unul dintre planurile arhitecturale cu ferestre mari și spații aeristite, potrivite oricăror activități creative pe care le ai. Dacă pictezi sau desenezi, acestea oferă cadrul și luminozitatea perfecte în orice încăpere a casei, fără a fi nevoie să te retragi mereu doar într-un atelier.
  • Alege o paletă de culori care să te inspire și să te inducă în starea de spirit necesară creației. Fiecare artist are nuanțe preferate și poți alege să decorezi un perete sau un punct central al căminului în astfel de culori pentru a-i da și mai multă personalitate, lăsând celelalte camere libere pentru când vei vrea să aduci modificări. Această soluție vine în ajutorul tău dacă ești, mai ales, adeptul minimalismului, eliberând casa de lucruri și decorații inutile, dar făcând loc celor care îți sunt necesare.
  • fereastra artistPăstrează un spațiu de relaxare, separat de tot ceea ce te duce cu gândul la muncă. Artiștii, oricât și de oriunde ar lucra, au, totuși, un job și merită să ia pauze. Amenajează acest spațiu cu obiecte deosebite față de activitățile tale de zi cu zi. Dacă ești muzician sau compozitor, montează o bibliotecă în care să ai cărți de beletristică sau albume de artă și optează pentru tablouri cu peisaje de natură. Un element important al acestei camere este chiar fotoliul sau canapeaua pe care te relaxezi. Investește în astfel de piese și îți vei da seama cât de mult contează pauzele de la munca excesivă.

Orice profesionist merită să își găsească o locuință potrivită, care să nu-i depășească nici bugetul, nici posibilitățile de întreținere sau decorare, însă pe care să o aranjeze după bunul plac. Nu ignora importanța celor 3 sfaturi pentru a-ți eficientiza munca și pentru a-ți stimula procesul creativ, iar rezultatele vor veni de la sine.

1 Comment on "Tips& Tricks pentru artiști: 3 sugestii PRACTICE pentru amenajarea casei"

  1. Ce casute frumoase am putut vedea pe site!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*