Tips & Tricks, Top 3 lucruri necesare să devii un Youtuber de succes

youtuber
Share the joy
 • 58
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tips & Tricks, Top 3 lucruri necesare să devii un Youtuber de succes

Trăim într-o eră în care imaginea înseamnă totul. Astăzi prezența online îți poate aduce succesul la care cei mai mulți visează dintotdeauna.

Unii dintre noi cochetează cu tastatura, în timp ce alții au o prezență impecabilă în fața camerei. Eu personal am trac și în fața aparatului de fotografiat, însă tendința generală merge spre vizionarea de clipuri scurte cu tot felul de tutoriale, de la trucuri beauty, rețete sau proiecte DIY, până video game walkthrough, unde cei mai iscusiți gameri îți arată toate secretele unui joc video.

Că să devii un youtuber de succes nu este o rețetă fixă, dar ingeniozitatea, flerul, talentul și spontaneitatea fac diferența între clipurile care adună milioane de vizualizări și cele care abia au câteva sute.

Contrar tuturor așteptărilor pe primul loc nu este aparatura, ci talentul și perseverența. Nu există niciun curs care te va transforma peste noapte în youtuber. Este doar o muncă grea și multe ore investite în prelucrare și montare. Nici foarte mulți bani nu sunt necesari, pentru că poți împrumuta sume mici și să îți achiziționezi toate aparatele de care ai nevoie.

Acest tip de credit este unul dintre cele mai rapide soluții de a dispune într-un timp extrem de scurt de fonduri atunci când ai nevoie. Astfel poti profita de reduceri sau poti achizitiona cate un chilipir dacă ai ocazia sa îl întâlnești.

Chiar dacă pare că este ușor să înregistrezi videoclipuri pentru YouTube, nu este o formulă câștigătoare care îți va aduce succesul peste noapte și înainte de a apăsa butonul REC, trebuie să fii sigur că subiectul pe care îl aduci în atenție prezintă interes.

Și totuși… dacă simți că ai ceva de spus, îți dorești să fii o voce și o imagine în online sunt câteva cursuri care pot șlefui talentul brut ascuns adânc în inima ta.

Youtuber de succes

Cursuri ajutătoare pentru a deveni YouTuber de succes

Cursurile de jurnalism vă oferă darul de a avea o viziune generală încă de la prima scânteie a ideii. Nu doar că vei găsi subiectul perfect, dar îți vei scrie singur textul, îți vei stăpâni tracul și vei edita artistic toate clipurile tale.

Nu toată lumea știe să stea în fața unui aparat de fotografiat/ filmat și are talentul de a juca un rol, în cazul în care vrei să devii un YouTuber credibil poți să studiezi și câteva ore de actorie.

Cursurile de relații cu publicul îți vor dezvoltă abilitățile de a interacționa cu succes cu cei din jurul tău, totodată datorita acestora îți vei clădi brandul personal cu ușurință.

Comunicarea audiovizuală îți oferă posibilitatea de a crea videoclipuri tehnice de calitate superioară, atractive, cu un aspect profesional excelent.

Poți căuta un curs care să se întindă pe o perioadă mai îndelungată în urma căruia vei obține o calificare sau poți căuta o pregătire intensivă care să îți ofere impulsul de care ai nevoie. Acestea nu costă foarte mult și oricând poți face rost rapid de bani care să te ajute să trasezi propriul drum spre lumina reflectoarelor.

Imaginea și sunetul sunt importante așadar următorul pas este aparatura.

Camera trebuie să vă ofere o înregistrare excelență și o imagine impecabilă. Multe camere au microfonul inclus. iar aparatele de fotografiat moderne sunt ideale pentru acest pas. Microfonul este și el un accesoriu necesar pentru a crea un ansamblu audio – video de înalta calitate.

aparat Youtuber de succes

Ca sfat general, încearcă sa alegi un aparat prin comparație între mai multe. Pe toate grupurile de fotografi și videografi profesioniști am văzut că sunt multe metode  de a compara toate calitățile și neajunsurile a două sau mai multe aparate de fotografiat.

Sunt youtuberi care filmează cu telefonul însă calitatea video oferită de un astfel de gadget nu se va ridică niciodată la înălțimea unui DSLR performant.

Trepiedul este și el esențial pentru a obține o imagine stabilă. Poți așeza camera pe o suprafață plană, dar trepiedul oferă mai multă flexibilitate şi libertate de mişcare. În plus acesta este reglabil și vei putea ajusta înălțimea optimă pentru a privi direct în cameră.

Luminile sunt principalul factor care determină calitatea înregistrării și estetica clipului final. Ai nevoie de o lampă cu led pe stativ, cu lumină variabilă și desigur de un decor elegant. Chiar dacă nu pare important, decorul este un detaliu care va atrage atenția în clipurile tale dacă este nepotrivit.

PC-ul, și el important, este parte al mecanismului de creație. Materialele filmate trebuie prelucrate, cizelate, finisate. Ai nevoie de un calculator destul de performant care să îți permită să lucrezi cu rapiditate cu diverse programe de editare.

După ce ai făcut cursuri și ai achiziționat aparatură necesară, aceste programe îți vor permite editarea clipului tău înainte de a-l urcă pe YouTube.

Pentru că publicul să te ia în serios și să fie determinat de a apasă butonul „follow” clipurile tale trebuie să fie impecabile. Trebuie să arăți că dincolo de orele investite în acumularea cunoștințelor și achiziționarea aparaturii este creativitate. În clipurile tale trebuie să oferi informații valoroase și credibilitate, să creezi emoții și interacțiunile nu vor întârzia să apară.

Youtuber de succes

Tips & Tricks – YouTube

Videoclipurile trebuie să te reprezinte și să ajungă la oameni care au aceeași pasiune ca și tine.

Dacă acum ceva timp în urmă YouTube era destinat artiștilor și promovării clipurilor acestora, astăzi cel mai faimos site web de găzduire video din lume a devenit locul în care oricine poate încărca clipuri video. YouTube este platforma cu cel mai variat conținut unde fiecare alege ce să vădă.

Vrei și tu să devii parte din această lume magică? Ei bine, după cum este evident, va trebui să concurezi cu milioane de oameni din toată lumea care își încarcă videoclipurile zilnic. De aceea trebuie să ai clipuri de calitate, care să placă celui care te privește.Youtuber de succes

Principala problemă a YouTube pentru cei care creează conținut de calitate este că există multe videoclipuri pe aceeași tema și deși facem clipuri geniale ne va fi greu să fim cunoscuți.

Iată câteva trucuri rapide să fii un youtuber de succes:
 1. Odată ce ați încărcat un videoclip pe YouTube este important să postați linkul în toate rețelele sociale pe care le aveți. Dacă oamenilor le place ceea ce văd, ei se vor abona și vă vor urmări îndeaproape.
 2. Interacționează cu urmăritorii tăi, dă-le răspunsuri și invită-i să vadă și alte clipuri.
 3. Nu în cele din urmă puteți plăti pentru publicitate, astfel videoclipul vostru va ajunge la un număr foarte mare de persoane. Dacă într-adevăr credeți că conținutul creat de vo este de calitate, veți putea să plătiți bani pentru a vă plasa în publicitatea de pe YouTube.

Chiar dacă la început vei apela la credite rapide și împrumuturi pentru aparatură, cursuri și diverse elemente de decor, dacă videoclipurile tale sunt de calitate vei ajunge rapid să poți monetiza canalul tău și să faci bani din clipurile pe care le creezi.

 • 58
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Tips & Tricks, Top 3 lucruri necesare să devii un Youtuber de succes"

 1. Valeria Chertes | mai 8, 2018 at 2:52 pm | Răspunde

  Sfaturi importante pentru cine este in domeniu.

 2. ghelbere elena | mai 9, 2018 at 10:31 am | Răspunde

  Succes baiatului daca nu se va razgandi si va alege altceva.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*