Povești de succes – Kangoo Jumps, cel mai frumos și sănătos mod de a slăbi

Kangoo Jumps
Share the joy

Povești de succes – Kangoo Jumps, cel mai frumos și sănătos mod de a slăbi

Hello beauties

Articolul de astăzi nu este despre mine, despre ce mai testez și îmi place și vă tentez și pe voi, ci despre ce vreau să încerc eu, tentată de de altcineva.

Eu sunt veșnic în căutarea stării de bine, a echilibrului interior și a senzației că sunt bine-merci în interiorul meu. Când am avut câteva kilograme în plus am căutat modalități să scap de ele, dar nu am renunțat la micile plăceri ale vieții, precum un colț de ciocolată neagră sau un cips prăjit.

Clar că trebuie să avem o grijă constantă de noi înșine, nu doar pentru a arăta spectaculos și ne admira cu plăcere în oglindă, dar și pentru a păstra sănătatea la cele mai înalte cote.

Când am găsit povestea Oxanei despre cum a slăbit 26 de kilograme cu Kangoo Jumps, am rămas surprinsă. Văzusem până atunci pe la televizor tot felul de vedete care practicau acest sport, dar l-am luat ca pe un moft. Când am început să cercetez mai cu atenție, mi-am dat seama că nu este chiar așa și Kangoo Jumps are multiple beneficii.

Kangoo Jumps, istorie

Ghetele Kangoo Jumps au fost concepute în anii ’90 și au fost prezentate prima dată la Târgul de Sport SISEL din Paris în 1994, urmând o traiectorie incredibilă până la designul lor actual. Acestea au apărut că o necesitate pentru persoanele care au vrut să practice sportul în siguranță.

Beneficii ale Kangoo Jumps

Kangoo JumpsBeneficiile Kangoo Jumps sunt multiple și merg mână în mână cu disciplină sportiva pe care fiecare utilizator hotărăște să o practice, cele mai cunoscute discipline fiind aerobic, fitness și zumba.
Aceste ghete sunt potrivite pentru orice tip de suprafață, putând fi utilizate pe ciment în aer liber, în interiorul casei, pe terenuri de nisip, în instalații sportive și există chiar și unele ghete Kangoo Jumps proiectate special pentru a fi utilizare pe zăpadă.

Noutatea este că poți practica orice sport fără a provoca leziuni la nivelul genunchilor sau al coloanei vertebrale, din contra dacă ați avut un accident ce vă împiedica să urmați un sport de performanță, Kangoo Jumps sunt recomandate întrucât designul lor reduce impactul activităților sportive, până la 80%, protejând articulațiile și sistemul osos.

Când utilizați aceste ghete în exercițiile aerobice, veți recăpăta rezistența, flexibilitatea și echilibrul întregului corp într-un mod echilibrat și adecvat pentru fiecare grup de mușchi. Atunci când utilizați Kangoo Jumps veți adopta o poziție mai bună a corpului, deoarece acesta se adaptează la menținerea echilibrului în mod natural.

Avantajele aerobicii cu Kangoo Jumps

Astăzi, multe săli de fitness au această disciplină în portofoliul lor și oferă aceste ghete spre închiriat, dacă nu le aveți cumpărate.
Practicarea aerobicului cu această încălțăminte implică un efort cardiovascular ridicat și lucrează toate grupele de mușchi. Doar simplul efort de a-ți menține echilibru , pentru o poziție naturală și confortabilă, tensionează fiecare mușchi din organism.

Antrenamentele Kangoo Jumps sunt împărțite pe niveluri de dificultate, astfel încât acestea sunt disponibile pentru orice nivel de la începători la avansați.

Într-o singură sesiune de aerobic în Kangoo Jumps se ard cu 25% mai multe calorii decât un antrenament simplu, așadar acum înțeleg de ce Oxana a pierdut 26 de kilograme atât de repede.

„Arătăm din ce în ce mai bine, nici nu mi-am imaginat vreodată că o să ajung să am abdomenul plat și frumos, fesierii fermi și să scap de celulita într-un timp așa de scurt, mă simțeam extraordinar. Rezultate au început să apară din primele luni.”

Iată deci că sunt și alte metode de a slabi și tonifia organismul și de a te distra în același timp.

Oxana a devenit antrenoare, atât de mult s-a îndrăgostit de acest sport. Tot ce îmi doresc pentru mine și trec această dorință la rezoluțiile din acest an, e să găsesc o sală la mine în oraș unde pot începe antrenamentul Kangoo Jumps.

1 Comment on "Povești de succes – Kangoo Jumps, cel mai frumos și sănătos mod de a slăbi"

  1. Mereu am spus ca caut si in Iasi, sa vad daca exista o asemenea sala, dar mereu am uitat. Azi trec la cautari.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*