3 idei pentru ca oricare sfârșit de săptămână să devină special

Share the joy
 • 81
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 idei pentru ca oricare sfârșit de săptămână să devină special

Orice călătorie este o extraordinară ocazie să cunoaştem lumea aşa cum este ea. Cu secrete ascunse, istorie misterioasă, gastronomie, obiceiuri şi oameni de tot felul. O ocazie perfectă să desluşim şoaptele marilor oraşe, zumzetul străzilor aglomerate sau să ne lăsăm orbiţi de strălucirea vitrinelor ce poartă firmamentele sclipitoare a unor branduri renumite.

Călătoriile de câteva zile şi minivacanţele plac tuturor, acele mici escapade… evadări din cotidianul plictisitor. Cine nu își dorește un weekend în care să îţi încarci bateriile, să cucereșți o fată sau poate chiar să te căsătorești cu ea… ori măcar să îi propui. O călătorie de plăcere, să sărbătoreşti o aniversare sau să faci cumpărături în perioada reducerilor, un city break unde ai câteva zile în care să vizitezi un oraş precum Bruges, descris atât de frumos în acest articol, cu atracții turistice la care poate ai visat întotdeauna.

Cu toții adorăm acele momente de linişte şi răsfăţ total. Clipe în care ne lăsăm mângâiaţi de soare, sau ne hrănim sufletul cu privelişți magnifice din locuri feerice. Cu toţii iubim marea şi plajele cu nisip fin pe care ne place să alergăm desculţi, suntem fermecați de acele ape cristaline sau vrem să cunoaştem istoria locurilor pe care le vizităm, să ne rătăcim în muzee și culoarele unor perle arhitecturale. Aceste lucruri sunt pentru vacanţele adevărate… zile în șir în care să uiți de tine. Pentru o evadare scurta din cotidian un city break este exact ce ai nevoie.

city break

Madrid, arhiva personala

City break, o modalitate de a evada din cotitian

Unii dintre noi însă, suntem pasionaţi de cunoaştere, de distracţie şi senzaţii tari. Alţii, trecuţi de vârstă nesăbuinţei, iubitori de fotografie, de istorie, de linişte şi experienţe culinare vrem să vizităm rapid câte ceva să probăm restaurante şi să facem multe „selfies”… Toţi suntem în căutarea adrenalinei sau a relaxării şi indiferent de vârstă, toți avem nevoie de momente în care să ne încărcăm bateriile pentru perioada când vom visa la o nouă escapadă … turistică.

Mie îmi place foarte mult să călătoresc, întotdeauna sunt în căutarea oraşului care să mă găzduiască pentru câteva zile. Locuri care să împartă cu mine cele mai ascunse secrete ale lor, istoria şi parfumul risipit printre zidurile bătrâne.

Întotdeauna am considerat că cei mai fericiţi şi bogaţi oameni sunt cei care călătoresc. Indiferent dacă pentru plăcere sau în interes de servici. Să cunoşti locuri şi oameni noi, nu poate decât să te îmbogăţească cultural şi ca persoană. Să aducă un plus felului tău de a fi , să pună amprenta asupra personalității tale şi să te schimbe pentru totdeauna.

Acum când a trecut Valentine’s Day, dacă încă nu ai găsit un cadou care să impresioneze cum ți-ai dorit o idee originală și diferită sunt evadările romantice!

Cele mai bune cadouri până la urmă sunt cele de care puteți profită amândoi, să va oferiți momente în care va puteți răsfață dedicându-va timp unul altuia, vizitând orașe europene, cunoscând locuri, gastronomie, secrete și alei ascunse, unde puteți să va plimbați mâna în mâna, să cunoașteți frânturi de istorie sau să admirați arta care stă la baza societății pe care o cunoaștem cu toții astăzi.

sfârșit de săptămână

Orice sfârșit de săptămână poate deveni special

 1. Puteți alege să vă petreceți nopțile în stațiuni de lux, să vă bucurați de cupe de șampanie luxoasă și trufe de ciocolată fină, departe de zgomotul și rutină obișnuită. Nu sună rău, nu-i așa? Un sfârșit de săptămână doar pentru voi doi.
 2. Dacă nu vă plac cadourile tipice, puteți să va surprindeți partenerul cu o mică escapadă care uneori costă cât un ceas de lux sau o pereche de pantofi „mai cu ștaif”. Acum poți alege un city break pentru oricare sfârșit de săptămână și să îl transformi într-unul special. O evadare la o sesiune de shoping este perfectă pentru aceste zile de reduceri maxime.
 3. Poți să dăruiești o zi de dragoste într-o barcă din Veneția, sa va bucurați de atracțiile din Disneyland, să admirați bancile colorate din Barcelona sau punctele de atractie din Civitavecchia. Un city break îți da ocazia sa participi la carnavalul de la Veneția, să dansezi în cea mai mare discotecă din Europa sau să faci plajă pe o insula din sudul Spaniei într-un sfârșit de săptămână și luni să te așezi la birou cu un zâmbet de la o ureche la cealaltă.

sfârșit de săptămână la venetia

Așadar, dacă vrei sa oferi un dar mai special, indiferent de ocazie, un city break iți va oferi un moment de neuitat alături de persoana iubită.

 • 81
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "3 idei pentru ca oricare sfârșit de săptămână să devină special"

 1. O idee super

 2. Cand esti langa persoana iubita este bine oriunde.

 3. Imi place foarte mult sa calatoresc dar deocamdata ma multumesc cu calatoriile prin tara.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*