Testul barza dupa Lugu-Lugu

testul barza dupa Lugu-Lugu
Share the joy

Testul barza dupa Lugu-Lugu

Când am văzut provocarea BlogalInitiative, am zâmbit, aducându-mi aminte de mine, de când eram copil şi mama m-a anunţat într-o zi că voi avea un frate sau o soră. Clar… vă daţi seama că a urmat întrebarea” de unde vin copiii”

Ei bine, pe vremea aceea, chiar era o barză, pe care toţi de prin împrejurimi o cunoaştem şi ştiam că aduce multi copii. Nu știu dacă era singura din România, dar undeva pe marginea unui drum, stătea falnică și părea să te întrebe dacă ai făcut Lugu-Lugu…

Uneori vedeai un copil îmbrăţişând-o, bucuros că va avea o jucărie mai specială, alteori câte un poznaş îi datea un şut în… bară, nervos că va pierde ceva din atenţia părinţilor dar, după reprizele de lugu-lugu ale părinților, încununate cu… succes, inevitabil dacă te aflai în zonă, făceai cunoştinţă cu barza cu pricina.

Anii au trecut şi eu însămi am fost anunţată de barza că lugu-lugu a fost în regulă şi trebuie să merg să vorbesc cu năstruşnica.

Lugu-Lugu

Barza are notorietate, nu cred ca are nevoie de imagini prea explicite ca lumea sa o cunoască.

Clipul nu mi-ar placea sa apară la televizor, adică e amuzant dar, nu poate fi difuzat pentru toată lumea, cred că ar trebui regândite unele gesturi, iar lugu-lugu să se transforme în frecat de nasuri de exemplu… ca la eschimoşi. Așa cum este gândit și realizat, clipul pare mai degrabă reclama la ceva ce ajută la Lugu-Lugu, când de fapt e doar pentru după si pentru cine dorește un… după.

Nu de alta dar fiul meu nu m-a întrebat încă de unde vin copiii… și cred ca foarte mulți părinți ar prefera ca pruncii lor sa mai creadă în desene animate… măcar un timp.

Chiar dacă barza care aducea copii pe când eram eu mică, a dispărut într-un gest pur românesc şi a ajuns probabil la fier vechi, acel simbol era mai potrivit şi cu siguranţă toată lumea care trecea pe DN. 29C, când ajungea în dreptul berzei se gândea la lugu-lugu… iar barza săraca, era doar o fântână, a cărui cioc se cobora şi scotea o enormă găleată cu apă.

testul barza dupa Lugu-Lugu

Ce parere aveti de noua reclama „barza”?

Testul Barza este primul test de sarcină din România și, după 20 de ani de la lansare, este în continuare cel mai apreciat test. BARZA ofera rezultate rapide și sigure prin cele mai precise, sensibile și accesibile teste de sarcină, ovulație și menopauză din România. Produsele BARZA sunt acreditate FDA și CE și sunt recomandate de Societatea de Obstetrică și Ginecologie din România.

1 Comment on "Testul barza dupa Lugu-Lugu"

  1. Dupa lugu-lugu si testul barza, vine copilul. Sa vedem ce faci cand primesti intrebarea: „Cum am venit eu pe lume”, iar tu cauti sa ii dai o explicatie pentru a iesi din situatia jenanta, iar copilul iti da un raspuns de te blocheaza :))

Leave a comment

Your email address will not be published.


*