Miracolul de a deveni mamă – Când vine Barza

Barza - test de sarcina
Share the joy
 • 912
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  

Miracolul de a deveni mamă – Când vine Barza

Atunci când un puști întrebă pentru prima dată… de unde vin copiii, prima reacţie a noastră, a părinţilor, este adesea încurcată, pentru câteva clipe îngheţi şi răspunzi repede că… îi aduce Barza, iar ei cu făţuca serioasă, bine documentați de la desenele animate, sunt de acord cu tine… în prima fază desigur.

În funcţie de vârstă copilului şi de modul în care părinţii aleg să ofere informaţii acestuia, răspunsul este mai mult sau mai puțin ajustat la realitate sau pare a fi desprins din poveştile de adormit copiii.

Tradiţia populară este plină de forme copilăreşti prea puţin explicative pentru a face copiii să înţeleagă povestea cu barza, până și eu mi-am petrecut toată copilăria urmărind berzele și mirându-mă tare că niciodată nu le-am văzut cu un bebe în cioc.

Iar când a venit la mine… a fost o adevărată poveste.

Miracolul de a deveni mamă

Am devenit mamă destul de târziu, undeva pe la 30 de ani. Deja îmi luasem gândul de la statutul de mămică și cum locuiam departe de casă, pe meleaguri mediteraneene, nu avea cine să mă bată la cap cu tradițională întrebare „când chemi Barza la tine?”.

Barza - test de sarcina

Când am început să mă simt rău, am pus amețelile pe seama oboselii și a căldurii. Apoi când am avut prima dată grețuri m-am prezentat la medic că nu-mi trecea indigestia. Va închipuiți, om în toată firea plângându-se medicului că are grețuri de vreo săptămână din cauza că a mâncat fructe de mare. Am primit recomandare pentru analize de sânge și a două zi m-am prezentat să aflu rezultatele.

„Felicitări, veți avea un copil!”

După 8 ani de stat în Spania, vorbeam la perfecție limba lui Cervantes și am înțeles din prima exact ce mi-a spus. În prima faza am dat ochii peste cap, m-a pufnit râsul și m-am întors să văd dacă nu cumva sunt la camera ascunsă.

Bietul doctor o fi crezut că nu îl înțeleg și mi-a gesticulat cu mâinile că îmi va crește burta. Eu aveam un rânjet tâmp pe față și tot mă așteptam să apară cineva să îmi spună că e păcăleală. Am plecat din cabinet cu o rețetă pentru vitamine prenatale și cu impresia că sunt ținta unei glume, ei bine… nu mă simțeam însărcinată. Și în afară de grețuri nu m-am simțit însărcinată încă vreo 4 luni.

Mă uităm în fiecare dimineață în oglindă măsurând cu ochi critic burtica care numai nu creștea, ba chiar am purtat aceleași haine până într-o dimineață când m-am trezit și aveam ditamai burta. Bine, explicația medicilor a fost că bebe a stat într-o anumită poziție și cum eram slăbuță, burtica nu era evidentă, iar în momentul când s-a mișcat, pur și simplu m-am trezit peste noapte cu burtică de 20 de săptămâni…

Restul a fost o poveste de vis, am avut o sarcina ușoară și o naștere naturală și mai ușoară. Bebe a fost sănătos și cuminte foc, păpăcios și foarte somnoros, iar eu cea mai fericită mămică!

Barza – test de sarcina care te anunță cu 5 zile mai devreme

Sosirea unui copil este întotdeauna un motiv de bucurie și sărbătoare. Când am început să am grețuri nici prin cap nu-mi trecea că burtica mea proteja ascunsă o comoară, cea mai prețioasă perlă a umanității: urmașul. Dacă măcar aș fi bănuit și aș fi avut un test BARZA la îndemână, nu treceam prin toată întâmplarea cu medicul și aflam că sunt însărcinată înaintea lui.

Pentru că anul acesta se împlinesc 25 de ani de când testul Barza a început să aducă vești bune viitorilor părinți, am primit și eu un KIT cu produse de la agenția de marketing More Than Pub numai bune pentru o viitoare mămică și nu numai.

Testul Barza este primul test de sarcina din România, iar cel pe care l-am regăsit în KIT-ul meu de la Barza este cel mai sensibil dispozitiv de acest gen, putând să identifice hormonul sarcinii în urină cu 5 zile mai devreme decât orice alt test asemănător.

Testele de sarcină Barza pot fi cumpărate de la orice farmacie și sunt unele dintre cele mai sigure teste de sarcină de pe piață, adică dacă arată două liniuțe e sigur cu ochișori, dacă doar una… mai aștepți o lună.

3 Teste de ovulație Barza

Dar Barza vine în sprijinul nostru și cu alte tipuri de teste care pot identifica eventuale infecții vaginale, boli cu transmitere sexuală sau teste care te ajută să știi care sunt zilele în care cresc șansele să poți concepe un copil.

Barza - teste

Acum zece ani, când am devenit eu mamă, aceste teste se puteau face doar la cabinetul unui ginecolog, astăzi BARZA îți oferă posibilitatea de a le face singură în intimitatea căminului și de a merge la sigur după… barză.

Cutia pe care eu am primit-o vine cu un cadou care să îți dea încredere că vei reuși din prima: un test de sarcină și va ajunge la cea mai bună prietena a mea care își dorește de foarte multă vreme un copil.

Test de pH pentru infecții vaginale

Am primit și un test care depistează rapid infecțiile vaginale prin identificarea valorilor pH-ului din vagin. Hârtia de pH iși va schimbă culoarea în contact cu proba de secreție, în funcție de valoarea pH-ului.

Pe acesta l-am folosit și mi s-a părut genial, mai ales că unele infecții sunt tăcute și devin cronice înainte să le descoperi.

Tot de la Barza sunt și plasturii pentru durerile menstruale. Acestora le-am dedicat deja doua articole pe blog pentru că sunt cele mai eficiente soluții împotriva durerilor menstruale. Cărbunele activ care se găsește în interiorul fiecărui plasture, generează până la 12 ore de căldură ce atenuează durerile menstruale. Acesta se lipește pe lenjeria intimă și nici nu simți că îl porți.

Eu am folosit deja câteva cutii și îi recomand pentru eficiența lor. În plus pot fi folosite și de fetițe cărora menstruația li se instalează înainte de 14 ani. Practic sunt o soluție foarte bună împotriva durerilor menstruale, fără a fi nevoie să ingerezi medicamente.

plasturi barza pentru dureri menstruale

Șervețele intime Barza cu BICARBONAT DE SODIU

Din acestea a folosit deja atât de multe că nu le mai știu numărul. Moi, catifelate, impregnate cu soluție de bicarbonat, poți să le păstrezi în poșetă și să le folosești ori de câte ori ai nevoie să reîmprospătezi zona intimă, cea mai delicată parte a corpului nostru.

Fie că vrei să scapi de senzația din acele zile, fie că mergi într-o excursie sau ai o zi stresantă la job, șervețelele cu bicarbonat păstrează nealterat ph-ul vaginal fără a afecta flora naturală, elimină mirosurile neplăcute și hidratează zona lăsând o senzație fresh, ca și cum tocmai ai fi ieșit din duș.

Servetele intime Barza cu BICARBONAT DE SODIU

Produsele Barza pot fi cumpărate din farmacii, DM și magazine și farmacii online. Sunt intr-o gamă de preț accesibilă și nu au nevoie de recomandare medicală.

Despre Barza

La 15 ani de existență, în 2010, Barza a primit statutul de „Produs recomandat de Societatea de Obstetrică și Ginecologie din România”, un veritabil indicator al calității.
De la Barza Strip și până la testele de ovulație și menopauză, au fost create produse inovatoare, adaptate în permanență la așteptările și nevoile reale ale femeilor.
Prin respectarea promisiunilor de calitate, precizie și accesibilitate, testul Barza a reușit să rămână o marcă de referință, pe o piață ce numără tot mai mulți competitori.

BARZA – de peste 20 de ani alături de tine!

Din 1995, de când a introdus pe piața din România primul test de sarcină, BARZA a rămas alături de femeile din România, fiind un partener de încredere care a căutat permanent să vină cu soluții inovatoare pentru aspectele delicate cu care se confruntă acestea.
O afacere de familie care a început ca un proiect temerar, este astăzi un business antreprenorial de succes, validat de încrederea consumatorilor și a medicilor care recomandă produsele BARZA de mai bine de 20 de ani!
În prezent, portofoliul de produse BARZA cuprinde: teste de sarcină clasice (tip casetă, tip stilou, tip bandă), teste de sarcină ultrasensibile (tip casetă, tip stilou, tip bandă), test de ovulație, teste de fertilitate de cuplu, test de menopauză și șervețele intime cu bicarbonat de sodiu.

Pentru detalii suplimentare, puteți accesa site-ul: https://testulbarza.ro/ și ii puteți urmări pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/testelebarza/

 • 912
 •  
 •  
 • 2
 •  

26 Comments on "Miracolul de a deveni mamă – Când vine Barza"

 1. Valeria Chertes | mai 26, 2019 at 11:51 pm | Răspunde

  Foarte frumos,un articol minunat.

 2. In ultima vreme am citit o multime de povesti scrise de mamici si vreau sa va felicit pe toate pentru tot ceea ce faceti pentru copiii vostri. Inca mai am mult pana sa devin mama, insa este o „misiune” grea, dar plina de fericire si bucurie.

 3. Eu ma bucur ca am descoperit produsele noi de la Barza. Testele de ovulatie sunt extrem de utile, iar plasturii pentru dureri menstruale sunt extrem de eficienti

 4. Eu am facut 3 teste de sarcina diferite ca sa ma conving, pentru ca aveam 32 de ani si nu prea mai credeam in minuni. Acum as incerca testul de Ph pentru infectii vaginale.

 5. Ce frumos si cat este de bine sa poti folosi produsele Barza!

 6. Are o multime de produse necesare femeilor în toate perioadele. Plasturii ii voi incerca si eu.

 7. Servetelele umede ne sunt si noua de ajutor si in curand plasturii pentru dureri menstruale vor fi la mare cautare pentru fetita mea 🙂

 8. Inca n-am primit doua liniute, dar sper sa apara in curand!

 9. Cristina Barbieru | mai 29, 2019 at 1:34 pm | Răspunde

  Sarcina mea a fost una foarte usoara, nu am avut nici greturi sau varsaturi. Insa greula venit dupa ce am anscut, cu un bebe care nu mj-a dormit luni intregi noaptea.
  Tot produsele Barza au fost cele care au vestit venirea unui nou omulet.

 10. Sunt curioasa si eu de plasturii pentru dureri menstruale.

 11. Articolul asta a fost efectiv superb!`

 12. Sunt geniale produsele! Imi place si subiectul abordat. ❤️

 13. Ha ha, cat de funny! Cum sa te trezești cu burta mare peste noapte? Uite ca se poate!

 14. Când am rămas însărcinată, nu existau testele de sarcină. Nici Barza, nici altele. Țtiu doar că m-am trezit un copil mai mare speriat de moarte că va avea un copil. Mi-am dorit un băiat, știam că va fi băiat, știam cum îl va chema și din momentul în care l-am născut am fost cel mai fericit și împlinit om! A fost greu, tare greu și mă bucur că s-a gândit cineva la produsele acestea care vin în ajutorul nostru.

 15. Nu stiam ca au asa multe produse, asa variate! Plasturii aceia mi-ar trebui si mie.

 16. Imi plac produsele Braza si folosesc lunar plasturii impotriva durerilor menstruale.

 17. Nu am încercat aceste produse,dar am tot auzit de ele în ultima perioadă 🙂

 18. Catalina Coman | mai 29, 2019 at 11:57 pm | Răspunde

  Ce frumos! Cred ca ai avut un soc cand te-ai trezit cu ditamai burta, deodata. :)) Imi pot imagina fata ta.

 19. Dream big little girl | mai 30, 2019 at 7:04 am | Răspunde

  Ai fost foarte norocoasa sa nu ai burtica timo de 20 de saptamani:)) intr-adevar produsele Barza sunt foarte bune si de ajutor pentru toate femeile

 20. Elena Chedică Mateică | mai 30, 2019 at 8:00 pm | Răspunde

  Abia aștept ziua când voi deveni mamă, momentan mai aștept puțin. Barza are produse foarte bune, necesare pentru orice femeie.

 21. Hahahha! Așa este! O veste de genul acesta te face să te gândești inițial că este vreo glumă. Nu pare a fi adevărat. Oricum, esti o mămică minunată! Mulțumim pentru recomandări

 22. Tare frumoasa povestea ta! Este chiar minunat sa devii mama si cred ca nu se poate descrie sentimentul indeajuns de mult. 😍😍😍

 23. Si eu folosesc produsele Barza, chiar imi plac, si testu de PH e super, rapid, de servetele numai zic, preferatele mele!

 24. Madalina Covrig | mai 30, 2019 at 10:51 pm | Răspunde

  Ehehe, sa fin noi sanatoase cate femei au folosit aceste produse si le-au ajutat. Este cel mai vechi brand pe aceasta ramura a Romaniei si chiar ma bucur ca si generatiile urmatoare se pot bucura de acestea!

 25. Testul Barza mi-a dat vestea ca voi fi mama, e foarte sigur, acum vad ca au produse diverse pentru sanatatea femeii.

 26. Un articol scris superb. M-ai facut sa imi amintesc cum dupa 2 teste de sarcina m-am dus sa imi fac analize de sange pentru a fi sigura ca totusi urmeaza sa fiu mama si nu vad aiurea. :))

Leave a comment

Your email address will not be published.


*