Plasturi Barza, un alt mod de a alina durerea menstruală

plasturi BARZA
Share the joy
 • 36
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Plasturi Barza, un alt mod de a alina durerea menstruală

Bună dragile mele,
știu… despre BARZA și produsele lor am mai vorbit, dar sunt așa de eficiente, încât astăzi îmi permit să vă readuc aminte de plasturii contra durerilor menstruale.

I-am probat deja, ba chiar de mai multe ori și sunt extrem de fericită că i-am descoperit, pentru că până acum pentru mine unicul remediu împotriva acestor dureri erau calmantele care îmi omorau stomacul după ce le luam.

Chiar dacă este un subiect delicat, între noi fetele fie vorba… nu cred că trebuie să fac o definiție a menstruației, cert este că multe femei au perioade dureroase, numite dismenoree și toate suntem în căutarea unui remediu eficient.

Durerea este cel mai adesea cauzată de crampele menstruale resimțite în tot abdomenul inferior. Însoțite și de alte simptome, cum ar fi dureri de spate, greață, diaree și dureri de cap, ne fac viața un calvar în acele zile.

Durerea pe care o resimțim în prima zi nu este aceeași cu sindromul premenstrual care provoacă multe simptome diferite, cum ar fi creșterea în greutate, balonare, iritabilitate și oboseală, ci o durere surdă, difuză în tot abdomenul, uneori atât de intensă încât ne afundăm fața în pernă plângând.

Dismenoreea nu este cauzată de o afecțiune, ci de modificările hormonale date de obicei de prea multe prostaglandine, substanțe chimice ce provoacă spasme ale uterului.

Plasturii Barza, inamicul durerilor menstruale

De obicei, durerea menstruală începe chiar de la primele menstruații, de aceea BARZA s-a gândit să ne aline durerile cu plasturi pe bază de cărbune activ, care nu au niciun fel de efect advers și pot fi folosiți la orice vârstă. Plasturii Barza, pe bază de cărbune activ, generează căldură terapeutică și calmează durerile menstruale timp de 12 ore.

Barza plasturi pentru dureri menstruale

Știu că se zice că pe măsură ce îmbătrânim, durerea se diminuează, dar în cazul meu nu se aplica, unde mai pui că am născut natural și practic ar trebui să se fi îmbunătățit ceva în acest sens.

Durerea menstruală mai poate fi cauzată de afecțiuni care afectează uterul sau alte organe de reproducere, cum ar fi endometrioza și fibroamele uterine, de aceea este indicat că măcar odată pe an să mergem la un control la medicul specialist.

Pentru a ameliora durerile din perioada menstruației plasturii BARZA sunt grozavi. Aceștia sunt extrem de subțiri și se lipesc pe lenjerie.

În momentul în care sunt scoși din ambalajul lor, cărbunele din interior se activează, iar efectul termo se simte aproape instantaneu, plasturele înfierbântându-se pentru a crea o senzație de confort ce calmează crampele.

plasturi barza pentru dureri menstruale

Plasturii BARZA emană căldură timp de aproape 12 ore. Stau bine fixați pe lenjerie și pot fi purtați chiar și pe timpul zilei, fără a se observa pe sub haine.

De asemeni, plasturii pot fi lipiți pe tricou în zona dorsală, iar efectul calmant va fi același.

Șervețele intime cu bicarbonat de sodiu

Despre șervețele de asemenea v-am vorbit, au devenit preferatele mele de la prima utilizare.

Servetele intime Barza cu BICARBONAT DE SODIU

Șervețelele intime cu bicarbonat de sodiu de la Barza sunt special concepute pentru asigurarea unei igiene intime corespunzătoare, pentru eliminarea senzației de disconfort și a mirosurilor neplăcute. Acestea sunt fine și catifelate, asemănătoare cu șervețelele umede pe care le folosim la copii și acționează în mod delicat pentru a curăța și reda prospețimea zonei intime.

Soluția de bicarbonat de sodiu cu care sunt impregnate, elimină eficient senzația de disconfort din acele zile, lăsând zona curată fără a crea iritații.

Foarte utile în excursii, călătorii, în zilele dificile sau oricând îți dorești o senzație de prospețime servețelele intime cu bicarbonat de sodiu nu trebuie să lipsească din dulăpiorul din baie.

Plasturii impotriva durerilor menstruale

Dacă ești în acea perioadă a lunii, încearcă Plasturii Barza – generează căldură terapeutică și calmează crampele timp de 12 ore. https://goo.gl/JUegWD

Publicată de BARZA pe Miercuri, 14 Martie 2018

Produsele BARZA pot fi achiziționate din farmacii.

***
Despre BARZA

BARZA – de peste 20 de ani alături de tine!

Din 1995, de când a introdus pe piața din România primul test de sarcină, BARZA a rămas alături de femeile din România, fiind un partener de încredere care a căutat permanent să vină cu soluții inovatoare pentru aspectele delicate cu care se confruntă acestea.
O afacere de familie care a început ca un proiect temerar, este astăzi un business antreprenorial de succes, validat de încrederea consumatorilor și a medicilor care recomandă produsele BARZA de mai bine de 20 de ani!
În prezent, portofoliul de produse BARZA cuprinde: teste de sarcină clasice (tip casetă, tip stilou, tip bandă), teste de sarcină ultrasensibile (tip casetă, tip stilou, tip bandă), test de ovulație, teste de fertilitate de cuplu, test de menopauză și șervețele intime cu bicarbonat de sodiu.

Pentru detalii suplimentare, puteți accesa site-ul: https://testulbarza.ro/ și ii puteți urmări pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/testelebarza/

 • 36
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Plasturi Barza, un alt mod de a alina durerea menstruală"

 1. Andreia Butnaru | iulie 8, 2018 at 12:25 am | Răspunde

  Si eu le folosesc de cateva luni, sunt foarte bune si ma inteelg bine cu ele, chiar si-au facut treaba

Leave a comment

Your email address will not be published.


*