BARZA: plasturii împotriva durerilor menstruale – cel mai eficient remediu

BARZA: plasturii impotriva durerilor menstruale
Share the joy

BARZA: plasturii împotriva durerilor menstruale – cel mai eficient remediu

Dismenoreea este o problemă comună tuturor femeilor. De-a lungul vieții fiecare femeie suferă cel puțin o data de dureri și disconfort în timpul ciclului menstrual.

Disconfortul cauzat de sindromul premenstrual se poate manifesta în principal prin dureri de cap, dureri de spate, dureri ale sânilor și dureri de burtă (cel puțin mie așa mi se întâmplă). Însă în timpul ciclului menstrual durerile de burtă sunt cele care dau bătăi de cap tuturor femeilor, împiedicându-le să-și îndeplinească activitățile din rutină zilnică.

În cazurile cele mai severe acest tip de durere poate fi însoțit de greață, crampe, dureri musculare, stare de rău și oboseală accentuată… și da, mă ghemuiesc în pat, supărată și bosumflată. În timpul primelor zilelor de sângerare, durerea este puternică, dar de obicei nu este asociată cu nici o altă problemă a uterului sau a organelor pelvine. Cele mai multe dureri menstruale sunt un efect secundar al procesului natural al menstruației care sunt provocate de spasmele uterului ce expulzează mucoasa îngroșată, pregătită pentru o posibilă sarcină.

Durerile asociate cu această perioadă apar mai ales în zona abdominală, unde se află uterul și ovarele și în general nu sunt însoțite de nicio patologie, dar nu uitați că fiecare femeie trebuie să se prezinte pentru controale de rutină, cel puțin o dată pe an.

Cum putem calma durerile menstruale?

Durerile apar atunci când peretele muscular al uterului favorizat de prostaglandine se contractă. Acest hormon stimulează contracțiile uterului, care provoacă durere și evacuarea peretelui endometrial. În aceste cazuri cele mai multe femei aleg să ia calmante împotriva durerilor menstruale .

Eu personal cred că am încercat cam tot ce este pe piață, însă după un timp organismul se obișnuiește și calmantele nu își mai fac efectul, ba mai au si efecte adverse…

BARZA

Însă am descoperit că temutele crampe menstruale ușoare pot fi ușurate sau reduse fără a recurge la utilizarea medicamentelor.

Săptămâna trecută am primit o cutie de Plasturii BARZA împotriva durerilor menstruale. Și am vrut să îi încerc mai întâi, apoi să vă vorbesc despre ei.

Aplicați pe lenjeria intimă în zona abdomenului inferior sau în zona dorsală, plasturii emană căldură și creează un confort liniștitor. Cândva utilizăm o pernuță electrică pentru un efect asemănător, însă nu o puteam ține prea mult în priză, plus că lungimea cablului era supărătoare și clar nu puteam adormi cu ea conectată la priză.

Plasturii BARZA  – împotriva durerilor menstruale

Ei bine Plasturii BARZA împotriva durerilor menstruale furnizează căldură terapeutică datorită ingredientelor pe bază de cărbune activ. Efectul ține aproape 12 ore timp în care îți vezi liniștită de treabă.

Sunt geniali! Sunt împotriva durerilor menstruale … nu deranjează cu nimic, nu au niciun parfum și îți oferă o noapte liniștită, fără dureri.

Trebuie sa îi încercați!

 BARZA: plasturii impotriva durerilor menstruale

Care sunt beneficiile utilizării plasturilor BARZA?

Plasturii BARZA acționează localizat și ameliorează durerea din zona pelviană într-un mod eficient și natural. Aceștia sunt recomandați inclusiv pentru adolescente, tocmai pentru că nu implică absolut nicio contraindicație.

Datorită cărbunelui activ aceștia furnizează căldură care ameliorează circulația sangvină și relaxează mușchii uterului, astfel calmează și elimină în mod eficient durerile abdominale și de spate, în funcție de locul în care sunt poziționați .

În același timp, contribuie la stabilizarea tulburărilor menstruale și susținerea funcției ovariene în parametri optimi.

Plasturii BARZA sunt alternativă naturală, non-invazivă la medicamentele antispastice și antiinflamatoare, care pot avea efecte adverse asupra organismului, mai ales folosite în exces.

Un pachet cu 3 plasturi costă 25 de lei.

BARZA: plasturii impotriva durerilor menstruale

BARZA – Servetele intime cu BICARBONAT DE SODIU

Odată cu plasturii am primit și șervețele intime cu soluție de bicarbonat de sodiu. Acestea au fost o surpriză plăcută și cred că sunt foarte utile pentru igiena zilnică și absolut necesare în „acele zile”.

Șervețelele sunt extrem de fine, moi și plăcute la atingere și curată în mod delicat zona intimă, una dintre cele mai delicate și sensibile zone ale corpului nostru. Șervețele cu bicarbonat de sodiu de la Barza hidratează și protejează zona intimă fără a afecta flora naturală, pe lângă faptul că oferă delicatețe și prospețime, mai ales în zilele când este absolută nevoie.

Factori precum o dietă nesănătoasă, bogată în grăsimi și zaharuri sau infecțiile cu diferiți fungi, fac ca mirosul genital, să nu mai fie plăcut, proaspăt și excitant. Pentru că igienă este esențială în viața noastră și trebuie să avem grijă deosebită de zona intimă, șervețelele intime Barza sunt o invenție genială.

Șervețelele sunt îmbibate cu soluție de bicarbonat de sodiu, un ingredient cunoscut și recomandat pentru o igienă intimă corespunzătoare. Bicarbonatul de sodiu ajută la protejarea zonei intime de infecții fungice, precum candidoza și ajută la menținerea unei igiene corespunzătoare, prevenirea iritațiilor, mâncărimii și disconfortului.

Într-un pachet sunt 20 de buc și prețul lor variază între 9 și 12 lei.

Mi-au plăcut mult și cu siguranță voi cumpără, măcar pentru călătorii și zilele în care simt nevoie de puțină grijă în plus.

Servetele intime Barza cu BICARBONAT DE SODIU

***
Despre BARZA

BARZA – de peste 20 de ani alături de tine!

Din 1995, de când a introdus pe piața din România primul test de sarcină, BARZA a rămas alături de femeile din România, fiind un partener de încredere care a căutat permanent să vină cu soluții inovatoare pentru aspectele delicate cu care se confruntă acestea.
O afacere de familie care a început ca un proiect temerar, este astăzi un business antreprenorial de succes, validat de încrederea consumatorilor și a medicilor care recomandă produsele BARZA de mai bine de 20 de ani!
În prezent, portofoliul de produse BARZA cuprinde: teste de sarcină clasice (tip casetă, tip stilou, tip bandă), teste de sarcină ultrasensibile (tip casetă, tip stilou, tip bandă), test de ovulație, teste de fertilitate de cuplu, test de menopauză și șervețele intime cu bicarbonat de sodiu.

Pentru detalii suplimentare, puteți accesa site-ul: https://testulbarza.ro/ și ii puteți urmări pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/testelebarza/

2 Comments on "BARZA: plasturii împotriva durerilor menstruale – cel mai eficient remediu"

  1. O idee foarte buna cu acesti plasturi.

  2. Era timul sa apara si altceva impotriva durerilor menstruale. Multe pastile am mai luat ca sa scap de dureri.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*