Avantajele și dezavantajele îndepărtării părului cu tehnologia IPL

epilarea definitiva IPL
Share the joy
 • 84
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Întâmpină vara cu piele fină și catifelată cu ajutorul tehnologiei IPL

Iată-ne în plină vară. Nu știu când a zburat timpul… Parcă ieri căutăm mănuși și fulare iar astăzi am frunzărit câteva site-uri de haine în căutarea unor rochițe și a unor fuste răcoroase pentru zilele toride ce stau sa vină. Ba chiar mi-am cumpărat două perechi de teniși special pentru a-i purta la fustițele scurte de blugi… vi-i arăt zilele următoare într-un outfit de vară. Promit!

Vara este anotimpul meu preferat. Ador să mă plimb pe bicicletă, să merg în parc cu cel mic sau să-mi petrec după-amiezile cele mai călduroase la piscină din cartier.

Cum vara e sinonim cu pielea mângâiată de soare, vă povesteam zilele trecute că am început epilarea IPL la salonul Nomasvello din orașul meu. Sunt atât de încântată de primele rezultate, încât abia aștept următoarea ședință. Chiar după două săptămâni de la prima ședința, 30% din firele de păr, au căzut.

Dacă vă gândiți să achiziționați tratamente cosmetice de calitate, cu rezultate imediate, la acest link veți găsi cele mai bune sfaturi și tehnicile cele mai recomandate pentru cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului, total neinvazivă și nedureroasă, precum si cele mai eficiente metode de a scăpa de acneee.

Avantajele și dezavantajele îndepărtării părului cu tehnologia IPL

Avantajele sunt de netăgăduit, chiar eu le-am simțit pe pielea mea. Îndepărtarea părului cu tehnologia IPL este fără doar și poate cea mai rapidă și mai eficientă metodă de a îndepărta părul nedorit, atât pe zonele delicate cât și pe zone extinse, cum ar fi picioarele, fără a leza straturile pielii și fără efecte adverse.

În plus, epilarea IPL are aplicații medicale, iar foliculitele pot fi tratate cu această tehnică pentru a ameliora și chiar vindeca leziunile provocate de creșterea firelor de păr pe sub piele, precum cele apărute în urma epilării clasice cu ceară.

Îndepărtarea părului cu IPL are și avantajul că întârzie mult creșterea acestuia, distrugând rădăcinile. De cele mai multe ori epilarea este definitivă sau ulterior incheierii tratamentului este necesar de o ședință de întreținere odată pe an.

epilare IPL

Avantajele epilare IPL
 • Tehnologia IPL permite să se acționeze asupra firelor de păr cu diferite lungimi de undă care oferă o versatilitate importantă în raport cu caracteristicile fiecărei persoane. Acest lucru facilitează personalizarea tratamentului de epilare.
 • Acționează cu succes pe mai tipuri de păr cu un singur dispozitiv, oferind o epilare mai precisă și mai de durată.
 • Față de alte metode de epilare, tehnologiaIPL elimină și firele de păr mai deschise la culoare. Eficacitatea acestei metode de epilare este maximă atunci când părul este închis la culoare, iar piele are un fototip deschis.
 • Fiecare impuls de lumină acoperă o suprafață mai mare ca fascicului laser. Așadar ILP permite îndepărtarea mai multor fire de păr deodată, ceea ce scurtează semnificativ durata fiecărei sesiuni.
 • Pentru că epilarea IPL nu provoacă durere este foarte potrivită pentru tratamentul celor mai sensibile zone ale pielii precum față, axila, zona inghinală etc.
 • IPL nu are efecte adverse, rareori apare o înroșire a pielii cu o ușoară senzație de căldură care dispare în câteva ore. Pe piele pot apărea pete ocazionale
Dezavantaje epilare IPL
 • Această tehnologie nu permite eliminarea părului cărunt, deoarece aceste fire de păr nu au melanină, cea care absoarbe impulsul luminos și nu pot fi distruse.
 • Ulterior pot fi necesare una sau două sesiuni de întreținere pe an.

Alt dezavantaj, ca să zic așa, nu ține de epilarea propriu zisă, ci de faptul că în timpul tratamentului trebuie să ai grijă să te programezi la următoarea ședință care trebuie să fie peste fix o lună. Deci, dacă nu folosești agendă, când începi epilarea IPL neapărat trebuie să îți iei una.

Așadar dacă ești în căutare de ședințe de epilare definitivă în Sibiu, îți recomand să apelezi cu încredere la tehnologia IPL. Chiar eu am testat și sunt foarte mulțumită de rezultate.

Un lucru demn de menționat este că epilarea definitivă cu IPL are rezultate inclusiv pe piele bronzată, grație protocolului de lucru patentat SUN&Safe, în timp ce alte metode cunoscute până acum, de exemplu epilarea cu laser, nu pot fi aplicate pe pielea închisă la culoare.

Ca și în cazul altor tratamente cosmetice, îndepărtarea părului cu laser continuă să evolueze, iar Nomasvello Sibiu, vă oferă cele mai revoluționare tratamente.

epilare IPL

Epilarea IPL în funcție de tipul de piele și păr

Nu suntem la fel… unici în felul nostru, ne diferențiem în toate aspectele. Unii dintre noi au pielea într-un ton mai închis iar alţii sunt blonzi. Părul nostru poate avea nuanțe diferite, la fel și părul de pe corpul nostru. În funcție de zona corpului, firul de păr are diferite grosimi și chiar diferite tonuri, de aceea este bine să apelam la specialiști pentru ca epilarea IPL sa fie eficientă și corect aleasa în funcție de fototipul pielii noastre.

Se poate observa cu ușurință că firul de păr de la axilă nu este este identic cu firele de păr de pe faţa sau braţe, așadar impulsul aplicat trebuie să aibă diferite intensități.

Tehnologia IPL Nomasvello a fost special conceputa pentru toate tipurile de păr sau piele, este total neinvazivă și nedureroasă, pentru a evita posibile efecte secundare și pentru a proteja pielea în totalitate în orice moment.

În estetică, diferitele tonuri ale pielii sunt distribuite de la tipul I (blond) la tipul VI (brunet). Luând în considerare această tipologie specialistul Nomasvello va ști care este cel mai potrivit impuls IPL pentru zona tratată.

No+Vello este brandul numărul 1 în lume în proceduri cosmetice cu IPL

Așadar sibienii se pot bucură de tratamente de Epilare Definitivă și de Rejuvenare Facială cu IPL sau pot profită de beneficiile unei ședințe Proskin, chiar în orașul lor. Mai mult, clienților li se oferă și terapiile faciale Intensive de 21 zile pentru orice tip de ten, în baza produselor profesionale No+Vello.

Eu am beneficiat de câteva ședințe Proskin și vreau să spun că sunt un adevărat răsfăț pentru ten, în timp ce tratamentul de rejuvenare facială duce la estomparea ridurilor, petelor și urmelor de acnee. Terapia facială ProSkin acționează prin ultrasunete și energie galvanică pentru a închide porii și a elimina punctele negre, fără durere și în doar 15 minute, după care am ales un masaj de 5 minute cu o fiolă de acid hialuronic și vitamina C. Sună bine, nu-i așa?

Nomasvello este parte a unei francize spaniole și utilizează aparatură și produse de ultima generație, iar protocolul de lucru elaborat de medicii specialiști de la No+Vello Spania, asigură realizarea tratamentelor în condiții de maximă siguranță și eficientă.

Salonul Nomasvello SIBIU oferă GRATUIT testarea epilării definitive cu IPL și diagnoza facială Woodlamp, iar tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente încă de la prima ședința și au prețuri avantajoase, de numai 30 euro pe zona tratată.

Tu când te-ai răsfățat ultima dată? Încearcă epilarea cu IPL și întâmpină vara cu pielea catifelata, strălucind de sănătate.

 • 84
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Avantajele și dezavantajele îndepărtării părului cu tehnologia IPL"

 1. E o bucurie pentru femei, sa scapi de parul nedorit… Merita costul pentru rezultatul dupa sedinte. No hair, no worry.

 2. Valeria Chertes | mai 11, 2018 at 10:30 pm | Răspunde

  Mi-ar place sa nu trebuiasca sa ma tot epilez.

 3. ghelbere elena | mai 12, 2018 at 10:40 am | Răspunde

  Pentru a fi frumoase facem orice, desi ne costa ceva banuti.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*