IPL, cea mai eficientă metodă de îndepărtare definitivă a părului, complet neinvazivă și nedureroasă

epilarea definitiva IPL
Share the joy
 • 79
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

IPL, cea mai eficientă metodă de îndepărtare definitivă a părului, complet neinvazivă și nedureroasă

Hey ladies,
E vară, e poftă de soare, plajă și mare… e timpul când purtăm sandale şi îmbrăcăm cele mai vaporoase rochițe și cele mai drăguțe fuste din garderoba noastră, așadar e momentul pentru etalat cu mândrie pielea fină și catifelată, epilată definitiv cu IPL.

Îndepărtarea părului este o prioritate absolută vara, iar canoanele frumuseții nu ne lasă să ieșim cu fire inestetice la vedere, indiferent dacă vorbim de axilă, bărbie sau gambe. Cu toate acestea, îndepărtarea părului este pentru mulți dintre noi, dincolo de o regulă estetică, un ritual de frumusețe și de igienă personală care ne face să ne simțim mai bine cu corpul nostru.

Din acest motiv, progresele în tehnicile de îndepărtare a părului au evoluat rapid oferindu-ne opțiuni mai eficiente, durabile și mai puțin dureroase, căci între noi fie vorba, ceara și aparatul electric de epilat pot fi considerate adevărate instrumente de tortură.

Fotodepilarea IPL, mai bună și mai eficientă decât laserul

Noile inovații precum epilarea IPL NomasVello au permis, ca îndepărtarea părului să fie un tratament mai accesibil față de alte metode similare, unele zone fiind doar 85 de lei ședința.

În ultimii ani, îndepărtarea părului cu laser a dominat acest segment de piață, toată lumea vorbind doar despre epilare laser. Chiar și eu am încercat, dar am renunțat din lipsă de rezultate rapide, interzicerea expunerii la soare și mai ales pentru că pișca rău, iar eu am vrut să epilez linia bikinii și nu am suportat.

Cu toate acestea, domnia laserului ar putea fi pe cale de a se încheia odată cu apariția tratamentelor de îndepărtare a părului cu IPL.

Ce este IPL, tratamentul de îndepărtare definitivă a părului

Fotodepilarea IPL are multe caracteristici asemănătoare cu laserul, astfel încât acestea sunt adesea confundate. Ambele au efecte permanente asupra reducerii părului, iar metoda lor de aplicare este destul de similară. Principala diferență constă în modul în care este aplicată lumina în fiecare caz.

În timp ce laserul utilizează lumină de o singură culoare, IPL utilizează o gamă policromatică, unde lumina se poate deplasa sub diferite lungimi de undă, ceea ce îi permite să trateze diferite tipuri de piele și de păr cu același aparat în același timp și chiar în aceeași ședință.

Obiectivul general al IPL, cunoscut și sub denumirea de fotodepilare, este acela de a arde foliculul de păr cu ajutorul căldurii provenită de la fasciculul de lumină, deci treptat, procesul reușește să elimine complet și ireversibil rădăcina și implicit creșterea părului.

epilare IPL Suceava Nomasvello

Lumina pulsată funcționează generând pulsații de lumină care ridică temperatura zonelor care sunt tratate. În acest caz, zonele cu mai multă melanină, precum părul brunetelor, sunt cele care se tratează mai repede, cu rezultate extraordinare chiar de la primele şedinţe. Această metodă de epilare are avantajul că poate fi utilizată pe toate tipurile de piele și chiar și pe părul blond, unde laserul nu are succes.

Avantajele epilării IPL

 • Se potrivește nevoilor fiecărei persoane, tratamentele putând fi personalizate și ajustate complet
 • Dispozitivul IPL se adaptează la proprietățile fiecărui tip de piele și păr, astfel pot distinge absolut toate tipurile de păr
 • Spre deosebire de laser, părul blond și roșcat poate fi identificat datorită proprietăților policromatice ale IPL, în ciuda melaninei reduse a acestui tip de păr.
 • Lampa IPL permite îndepărtarea părului de pe mai multe zone, deoarece poate acoperi o suprafață de până la 5 cm2. Acest lucru face că fiecare sesiune să fie mai scurtă, iar reducerea creșterii părului este mai eficientă.
 • SUN&SAFE© este cea mai nouă tehnologie IPL dezvoltată de Nomasvello cu scopul de a epila cu aceeași eficiență și zonele corpului care au fost expuse la soare. Mulțumită acestui sistem inovativ, toate centrele Nomasvello din lume oferă tratamente de epilare și pe pielea expusă razelor soarelui sau altor raze UV.
 • aluniţele şi tatuajele sunt acoperite cu o pastă specială și poate fi epilată în siguranță și zona respectivă
 • Singurul tratament eficient împotriva foliculitei
 • Lumina intens pulsată, de mai multe culori și adâncimi de undă folosita in centrele NomasVello, catifelează pielea, estompează petele și înlătură eventualele probleme cu infecția rădăcinii firului de păr care mai apare în urma epilării cu ceară sau a folosirii lamei, deci vom beneficia de tratament 2 în 1

NomasVello are cel mai puternic echipament de pe piață: 60 joules/cm2, unde dispozitivul IPL dispune de un sistem intens de răcire Sub-Zero, care acționează blând la nivelul pielii și care oferă un tratament plăcut și lipsit de durere.

Rejuvenare facială cu IPL NomasVello Suceava

Nu este necesar să aveți o pregătire anterioară, înainte cu o săptămână de ședință programată trebuie doar să radeți zona care urmează să fie tratată. Nu este necesar să se facă o pregătire suplimentară și se recomandă ca părul să nu fie îndepărtat prin smulgere înainte.

Ca toate metodele de îndepărtare a părului, IPL poate avea ușoare reacții adverse pe pielea sensibilă, deoarece poate irita ușor și este posibil ca după fiecare ședința să apară pete roșii pe piele și un ușor disconfort pentru câteva zile.

Tocmai de aceea tratamentele Nomasvello sunt efectuate de specialiști care urmează în prealabil un training unde obțin un certificat care le permite să lucreze cu dispozitivul IPL după un protocol de lucru internațional, spre deosebire de laser unde putini cosmeticieni care îl mânuiesc sunt instruiți pentru a folosi aparatul respectiv.

Îndepărtarea părului cu IPL este relativ nouă, deci procedurile sale sunt un pic mai scumpe decât laserul și există mai puține centre unde puteți beneficia de acest serviciu.

Laser se găsește la fiecare colț de bloc, IPL este însă un procedeu exclusivist, total neinvaziv și complet nedureros, care se găsește doar în centrele specializate, precum NomasVello Suceava.

 • 79
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "IPL, cea mai eficientă metodă de îndepărtare definitivă a părului, complet neinvazivă și nedureroasă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*