Memo On, tableta care creşte capacitatea de concentrare, ajută memoria şi aduce vitalitate organismului

Memo On
Share the joy

Memo On, tableta care creşte capacitatea de concentrare şi ajută memoria

Hipocrate a spus despre creierul uman că este una dintre cele mai complexe creaţii, enigmatică şi în acelaşi timp perfectă, din tot universul.

Tot el spunea că oamenii ar trebui să fie conştienţi că acest motor atât de complex al omului, creierul, este singurul responsabil pentru bucuriile, plăcerile, frica, tristeţea sau durerea. Tot datorită creierului câştigăm înţelepciune şi cunoaştere, putem vedea, auzi, simţi… totodată ştim ce este dezgustător şi ce este frumos, facem distincţia între ce este rău şi ce este bine, simţim gustul şi mirosul. Şi tot creierul ne va induce halucinaţiile şi frica, pentru a ne proteja de un pericol iminent, aşadar creierul şi funcţiile sale sunt cele care fac posibilă viaţa pe care o trăim, vedem, simţim..

Tot creierul este responsabil cu memoria şi simte stresul când este supus la situaţii extreme. Astfel pierde capacitatea de concentrare şi în încercarea de a ne proteja scade randamentul de memorare.

Studiind poate fi foarte stresant de exemplu, iar dacă nici măcar nu te poţi concentra, totul devine mult mai rău şi nu vei reuşi să memorezi un text sau ceea ce avem nevoie. Tot din cauza stresului nu putem să ne odihnim, apoi ziua următoare capacitatea de concentrare scade şi mai mult şi uite aşa intrăm într-un cerc vicios când avem nevoie de ajutor pentru a depăşi examenele cu brio, o situaţie stresantă la serviciu sau să avem parte de odihnă binemeritată.

Şi eu trec frecvent prin astfel de situaţii. Şi o să vă las mai jos o imagine a unei postări a mele de pe reţeaua de socializare, de anul trecut, dintr-un moment când frustrată şi nervoasă că nu reuşeam să mă concentrez asupra unor task-uri am început să uit diverse. Creierul în încercarea de a mă proteja începea să focalizeze toată atenţia spre lucrurile la care îmi stătea tot timpul mintea, aşadar celelalte, pe care el le considera mărunte, treceau în plan secund şi uite aşa am început să uit diverse lucruri mai mult sau mai puţin importante.

Memo On

 

NU am luat niciodată pastile. Nu îmi plac. Cele create în laborator au multe componente despre care nu ştiu nimic şi care ar putea avea consecinţe nefaste, astfel încât când Brander m-a invitat în campania de testare Memo On de la Ayurmed, am zis DA cu majuscule. Era exact ce îmi trebuia pentru a mă ajută să mă concentrez şi să ţin minte şi acele lucruri pe care creierul încerca să mă facă să le uit.

Memo On

Memo On, tableta care creşte capacitatea de concentrare, ajută memoria şi aduce vitalitate organismului

Memo On tablete, sunt un supliment alimentar, ayurvedic, 100% natural, făcut din plante medicinale indiene. Aceste tablete sunt produse de Star Internaţional Med, o companie care a luat fiinţă în 1991 şi care prin brandul Ayurmed oferă produse complexe şi complementare, adevărate descoperiri revoluţionare, menite să ofere soluţia perfectă nevoilor fiecărui consumator.

De peste 17 ani, Ayurmed oferă suplimente alimentare naturale, remedii create folosind cele mai bune ingrediente naturale, extrase din Munţii Himalaya, din zone situate la altitudini înalte, lipsite de poluare, extrase utilizând cea mai performanţă tehnologie de producţie.

Produsele sunt 100% naturale, fără efecte adverse şi pot fi luate de către aproape oricine. Aşadar sunt sigure, nu crează dependenţă, nu au efecte adverse, dar au atâta grijă de noi şi sănătatea noastră.

Toate suplimentele alimentare naturale din plante ayurvedice, sub formă de tablete şi siropuri, marca Ayurmed, sunt avizate de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – Bucureşti.

Ayurmed

Am consumat diverse alte produse Ayurmed cumpărate de mine în afară campaniilor de testare, cum ar fi siropuri pentru copil, tablete pentru prostată pe care le cumpără tatăl meu sau crema Non Dolor pe care o utilizează soţul meu pentru dureri musculare şi dureri osoase şi care este cea mai bună dintre toate remediile pe care le-am încercat.

Tabletele Memo On le iau de aproape 10 zile. Să nu credeţi acum că dintr-o dată am memorat sute de pagini sau am devenit agilă că o acvilă. Nu, cel puțin nu încă… dar după aproape două săptămâni de tratament pot spune că mă odihnesc excelent. Adorm mai repede şi nu mă trezesc în timpul nopţii, chiar dacă este foarte cald şi asta aduce un stres în plus organismului.

Sunt convinsă că acest lucru se datorează tabletelor de Memo On. Acesta este un foarte bun tonic cerebral şi stabilizator al emoţiilor, astfel dacă sunt liniştită mă pot odihni mai bine şi implicit sunt mai atentă, mă pot concentra mai bine şi sunt mai greu de distras.

Memo On

Administrare:

Copii 7-14 ani: câte ½ tabletă de două ori pe zi.
Copii peste 14 ani şi Adulţi: câte 1 tabletă de 2-3 ori pe zi.
Se administrează cu ½ ora înainte de masă sau 1 ora după masă, nu mai târziu de ora 18.00 pentru 30-60 de zile.

Eu am luat câte 2 tablete pe zi, una dimineaţă la o ora după micul dejun şi una după prânz.

Ingrediente:

Aşa cum spuneam remediile de la Ayurmed sunt 100% naturale, alcătuite din plante. Iar în compoziţia Memo On regăsim:

 • Bacopa monnieri – părţi aeriene, susţine funcţiile cerebrale precum memoria, percepţia, concentrarea şi coordonarea fizico-mentală.
 • Convolvulus pluricaulis – este o plantă recunoscută în medicină ayurvedică pentru menţinerea atenţiei, concentrării, capacităţii de înţelegere, prelucrare, sistematizare şi reţinerea informaţiilor.
 • Glycyrrhiza glabră (Lemn-dulce) – este un tonic mental, susţine funcţionarea normală a sistemului nervos, concentrarea, memoria, capacitatea de analiză.
  -Ajută la funcţionarea normală a digestiei şi menţine trazitul intestinal normal.
  -Susţine creşterea nivelului de estrogen şi echilibrul hormonal feminin la menopauza.
  -Fitonutrientii contribuie şi la menţinerea sănătăţii sistemului respirator.
 • Emblica officinalis (Amla) – fructele, datorită fitonurientilor, au proprietăţi antioxidante puternice, menţinând funcţionarea normală a organismului, sporind starea de sănătate, vitalitatea şi longevitatea.
  -Vitamina C din fruct susţine sistemul imunitar prin formarea de globule albe şi anticorpi care sunt implicaţi în lupta împotriva infecţiilor.
  -Totodată are rol în menţinerea sănătăţii sistemului nervos, cardiovascular, în special sistemului venos.
 • Ocimum sanctum (Busuioc) – adaptogen, susţine funcţionarea organismului în condiţii de suprasolicitare şi stres. Este neuroprotector, stimulează circulaţia sanguină şi protejează creierul de efectul distructiv al glutamatului. –
  -Scade stresul care poate induce oboseală, apatie, instabilitate emoţională.
  -Este protector gastric, eficient în digestie şi absorbţia nutrienţilor din alimente. Uleiul volatil din busuioc susţine eliminarea paraziţilor intestinali.
 • Celastrus paniculatus (Jyotishmati) – substanţele active din seminţe susţin menţinerea echilibrului neurotransmiţătorilor, creşte performanţele cognitive, concentrarea şi memoria.
 • Yashad bhasm (Zinc) – reduce stresul şi îmbunătăţeşte memoria fiind implicat în zona cerebrală responsabilă de învăţare şi memorare, facilitează comunicarea între neuroni.
  -Zincul are un rol important în menţinerea imunităţii, sănătăţii pielii, părului şi unghiilor. –
  -Scade glicemia şi are rol important în prevenirea complicaţiilor diabetului.

Memo On ajuta memoria

Concluzii

Memo On tablete este un excelent tonic cerebral. Prin ingredientele care îl compun aduce organismului toate elementele chimice care duc la sporirea și accentuarea funcțiilor creierului.

Contribuie la creșterea randamentului intelectual, susține sistemul nervos în perioade stresante, creste rezistenţa organismului la stres, întârzie apariția oboselii și ajuta la formarea imunității.

Îl folosesc cu incredere, nu am avut nici o reacţie adversă, din contra sunt mai odihnită si mai atentă…

 • Memo On vine și în ajutorul elevilor și studenților prin susținerea la efort psihic și intelectual intens mai ales în perioada examenelor.
 • Memo On sustine persoanele varstnice la mentinerea capacitatilor psihice si intelectuale si este util ca adjuvant in terapia sistemului nervos.

ajuta memoria

2 Comments on "Memo On, tableta care creşte capacitatea de concentrare, ajută memoria şi aduce vitalitate organismului"

 1. Pentru tinerii care au examene si trebuie sa invete foarte mult sunt bune.

 2. Este excellent, nu doar pentru tineri ci si pentru varstnici asa ca mine. Il iau de ceva vreme si intradevar se vad rezultate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*