Livecom, protector natural al ficatului, tableta care regenereaza si ingrijeste functiile hepatice

Livecom de la Ayurmed
Share the joy

Livecom Tab, protector natural al ficatului regenerează şi îngrijeşte funcţiile hepatice

Cu toţii ştim despre importanţa ficatului şi despre faptul că este organul cu cele mai multe şi mai diversificate funcţii din organismul nostru.

Cu toate că foarte puţină lume ştie, prin cele peste 500 de funcţii pe care le are, ficatul este cel care ajută la sintetizarea nutrienţilor din alimente si filtrarea sangelui, pentru a elimina toate toxinele. După ingestie, alimentele sunt prelucrate de-a lungul tubului digestiv, iar ficatul se ocupă cu repartizarea în organism a tuturor elementelor nutritive.

Uneori insa, după mese copioase, cum sunt cele de la sărbători sau după abuzuri de alcool sau chiar tratamente medicamentoase de lungă durata, unele din funcţiile ficatului tind să încetinească, acesta obosind să prelucreze toate substanţele care se descompun la nivelul sau. De altfel un simptom că ficatul are ceva să îţi spună, este oboseala excesivă.

Ficatul însă are capacitatea de a se regenera, iar celulele hepatice distruse sunt înlocuite cu altele tinere.

Acest organ atât de important, are uneori nevoie de ajutor pentru a funcţiona normal. Sunt multe medicamente care ajută la regenerarea celulei hepatice, însă majoritatea sunt de sinteză, formate din compuşi chimici, obţinuţi în laboratoare. De aceea astăzi vreau să va vorbesc despre un produs 100% natural: un hepatoprotector de la Ayurmed – >Livecom Tab.

Sanatate cu remedii ayurvedice

Despre produsele Ayurmed şi calităţile vindecătoare ale acestora, v-am mai vorbit pe blog. Produse ale căror efecte se văd imediat,care sunt făcute din ingrediente naturale, îndelung verificate si au grijă de sănătatea noastră.

Prin brandul Ayurmed, compania STAR INTERNATIONAL MED ofera produse complexe si complementare, adevarate descoperiri revolutionare, menite sa ofere solutia perfecta nevoilor fiecarui consumator. Produsele marca Ayurmed, sunt create in urma a multor ani de cercetari, de specialisti cu mare experienta in domeniu, medici, farmacisti, cercetatori.

Livecom Tab

Ingrediente ( compoziție per tabletă):Livecom de la Ayurmed

 • Picrorhiza kurroa (Kutki), radacina – 100 mg
 • Andrographis paniculata (Kalmegh), parti aeriene (10:1) – 100 mg
 • Eclipta alba (Bhringraj), parti aeriene, (10:1) – 100 mg
 • Phyllanthus urinaria (Bhumyamlaki), parti aeriene (10:1) – 100 mg
 • Piper longum (piper indonezian), fructe – 25 mg
 • Mandur bhasma (oxid de fier) – 25 mg
 • Guma acacia – 50 mg

Picrorhiza kurroa (Kutki) este o plantă indiană ce susţine sănătatea şi funcţionarea normală a intregului sistem hepatic, mai ales în caz de intoxicaţie cu substanţe hepatotoxice (cum ar fi alcoolul sau medicamentele). Extractul din radacina acestei plante menţine nivelul normal al enzimelor hepatice şi bilirubină serică (bilirubina este componenta a hemoglobinei si dă culoarea galbenă pielii, fiind în unele cazuri un indicator de hepatită). Totodată susţine depunerea normală a grăsimilor în ficat şi este protector împotriva virusurilor hepatice. Mai contribuie si la menţinerea unui tranzit intestinal normal.

Andrographis paniculată (Kalmegh) – susţine funcţia digestivă prin creşterea fluxului biliar şi menţinerea activităţii enzimelor hepatice. Ajuta la cresterea imunitatii si susţine capacitatea de autoapărare a organismului.

Eclipta albă (Bhringraj) – ajuta la eliminarea pe cale naturala a toxinelor din ficat, susţinand funcţiile acestuia.

Phyllanthus urinaria (Bhumyamlaki) – favorizează producţia şi eliminarea bilei prevenind astfel formarea calculilor biliari. Este un hepatoprotector puternic, menţinand integritatea hepatocitelor şi protejand membrana celulară avant rol antioxidant. Menţine nivelul normal al enzimelor hepatice implicate în metabolismul intermediar şi detoxifierea hepatică.

Piper longum (piper indonezian) – favorizează creşterea tranzitului intestinal şi contribuie la absorbţia substanţelor nutritive la nivelul tubului digestiv. Este un tonic general ce ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ şi la adaptarea acestuia la condiţiile stresante ale mediului de viaţă.

Mandur bhasma (oxid de fier) – aportul de fier asigura formarea unor hematii sănătoase combatand anemia şi contribuie la formarea rezervei de fier la nivelul ficatului şi splinei.

Livecom pentru sănătatea ficatului

Când am primit tabletele, într-o campanie inițiată de Brander, primul lucru pe care l-am studiat a fost compoziţia. Nu mică mi-a fost mirarea când am descoperit că fiecare comprimat este 100% natural, format din pulberi de plante.

Mi-am adus aminte de bunicul meu care îşi prepara ceaiuri în fiecare zi, ceaiuri menite să ajute ficatul să funcţioneze mai bine, căci acesta are nevoie să fie protejat în fiecare zi.

Astăzi mie mi-ar fi foarte greu să am grijă de prepararea licorii, apoi să o beau pe tot parcursul zilei, de aceea aceste tablete sunt un ajutor de nepreţuit.

Nu sunt o persoană care face excese, nu mănânc mâncare cu grăsimi, nu beau alcool sau medicamente şi încerc să am un mod de viaţă sănătos… dar, îmi place cafeaua şi ciocolata, ador gogoşile calde şi uneori lucrez până la ore târzii în noapte şi … încetul cu încetul, se adună stres şi oboseală.

În plus mai sunt elemente negative pe care vrei nu vrei le ingerezi cu fiecare îmbucătura: metale grele, clor, nitriti şi nitraţi din apa de la robinet, antibiotice, tot felul de E-uri şi sare în exces din carnea cumpărată şi elemente chimice care provin din tratarea fructelor şi legumelor… şi multe altele pe care probabil nici nu ni le putem imagina, asadar nu duc chiar o viaţă complet lipsită de elemente nocive.  Pana şi fumul țigaretelor de la masa vecină sau poluarea orașului, afectează ficatul.Toate acestea se sintetizează la nivelul ficatului şi de aceea este necesar să îi oferim un ajutor care să ajute la regenerarea şi reglarea funcţiilor hepatice.

Modul de utilizare si doza recomandata:

Copii 5-14 ani: cate 1-2 tablete pe zi.
Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza cu 30 min inainte de masa, minim 1 luna, optim 3 luni pentru a vedea rezultatele curei.

Livecom de la Ayurmed

Livecom Tab, experienta personala

Fiecare plantă din compoziţia acestui supliment susţine sănătatea şi buna funcţionare a ficatului. Este exact ca şi cum ai bea ceaiuri ca cele pe care le prepara bunicul meu, dar mult mai comod de administrat. Eu am luat câte o tabletă de 3 ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de mesele principale.

Prima reacţie din partea organismului a venit după 3 zile, când m-am trezit odihnită şi cu poftă de viaţă, cu aproape un sfert de oră înainte să sune ceasul. Aşa cum îţi spuneam, uneori lucrez până târziu şi dimineaţă când trebuie să duc copilul la şcoală, cu greu fac faţă obligaţiilor ?.

Apoi după o săptămână, părul şi pielea au devenit strălucitoare, s-a instalat o stare e bine generală şi nu mai sunt obosită deloc. Această este partea excepţională a produselor ayurvedice, imediat observi reacţiile pozitive ale organismului fără frică de repercusiuni, cum se întâmplă la medicamentele fabricate în laboratoare.

Produsele marca Ayurmed se adreseaza tuturor tipurilor de consumatori, tineri sau persoane in varsta, femei sau barbati, copii sau adulti. Datorita faptului ca sunt naturale, produsele marca Ayurmed nu creaza dependenta si nu au efecte adverse.

Ştiţi, uneori când mâncăm ceapă sau usturoi sau (în funcţie de fiecare) un anumit tip de aliment şi ziua următoare simţi că te doare sub coaste şi ai amar în gură? Acest lucru se întâmplă pentru că ficatul nu a reuşit să elimine toate toxinele.

Ei bine în acest caz, câteva tablete de Livecom Tab, ne-ar pune pe picioare şi ne-ar face că noi ? … pe cuvânt, căci am probat!

Mie îmi place pâine prăjită cu perle de brânză și ceapă. Rar o mănânc, pentru ca a doua zi mă simt rău. Ei bine, de când beau Livecom , de doua ori am avut în meniu felul meu preferat de mâncare.

Fără un ficat sănătos care să îşi îndeplinească funcţiile, întregul organism ar fi privat de nutrienţi care provin din digerarea mâncării. Totodată substanţele toxice ingerate sau care se formează la nivelul intestinului subţire prin reacţii chimice normale, nu ar mai fi eliminate.

Chiar dacă ficatul are proprietatea de a se regenera, anumite elemente îi pot afecta bună funcţionare, astfel încât pot apărea probleme serioase de sănătate.

Atunci când ficatul nu mai funcţionează în parametrii normali, organismul nu mai poate face faţă proceselor haotice care duc la obezitate, oboseală, aparitia bolilor cardiovasculare sau a tulburărilor digestive. De aceea este necesar să avem grijă de sănătatea ficatului nostru.

Suplimentul natural Livecom de la Ayurmed, are grijă că ficatul să funcţioneze normal, ajutându-l să se regenereze la nivel celular, suplimentad substanţele de care are nevoie pentru a prelucra elementele nutritive pe care trebuie să le repartizeze zilnic în organism. În plus este un produs la care raportul calitate/ preț este excelent. O cutie cu 50 de pastile costă 15 lei și una cu 100 de tablete costă 26 de lei daca o cumparaţi de pe site-ul Ayurmed.

Ayurmed

Livecom se găsește pe site și sub formă de sirop, pentru a facilita administrarea în cazul persoanelor care au dificultăți la înghițirea tabletelor.

Ficatul, asa-numitul organ tacut, reprezinta adevarata uzina chimica a organismului nostru. Cand el este bolnav, intregul corp sufera. Oboseala, durerile abdominale, digestia greoaie sunt doar cateva semne pe care ni le poate da ficatul. Inainte de orice, ficatul este agresat de alimentatia inadecvata, de poluare, de alcool, de o serie intreaga de medicamente etc. Plantele medicinale continute in produsul ayurvedic Livecom reusesc sa ne ajute sa ne pastram starea de sanatate a ficatului, splinei si a sangelui chiar si in conditiile unei alimentatii dezechilibrate.

Pentru orice întrebare legata de produsele Ayurmed, pe site este o secțiune de comentarii, unde un specialist îți va oferi toate informațiile pe care le dorești. In plus produsele marca Ayurmed sunt avizate de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – Bucuresti. Așadar produse sigure, care nu pun sănătatea in pericol.

Chiar eu am întrebat de un un produs care apărea în stadiul „în curând” și mi  s-a răspuns că nu va fi disponibil până nu va avea toate avizele ministerului sănătății.

Tu cum ai grijă de ficatul tău?

2 Comments on "Livecom, protector natural al ficatului, tableta care regenereaza si ingrijeste functiile hepatice"

 1. Mi-ar trebui si mie acest produs, pentru protectia ficatului. Iau multe medicamente

 2. ghelbere elena | mai 8, 2017 at 2:11 pm | Răspunde

  Mereu mergeam pe mana farmacistei, dar acum stiu ce vreau.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*