Memo On Sirop de la Ayurmed ne ajută să fim mai inteligenți

memo on sirop
Share the joy

Memo On Sirop de la Ayurmed ne ajută să fim mai inteligenți, deoarece îmbunătățește memoria și concentrarea

Noi românii avem o mulțime de proverbe și zicale, dar „să fii cu 5 minute mai deștept ca altul”, mi se pare genială.

Această zicală nu se referă la cultura generală, la cunoștințe acumulate sau numărul de cărți citite, ci la ageritatea și iscusimea minții. Ei bine, eu am un siropel care te ajută să fii „cu 5 minute mai deștept că alții” pentru că te ajută să ai memorie și concentrare exact atunci când ai nevoie.

memo on sirop

Memo On Sirop de la Ayurmed

Siropul Memo On propus de specialișții în Ayurveda este un produs natural ce poate fi administrat atât copiilor și adolescenților aflați în perioada de examene, cât și adulților aflați în perioade stresante, ajutându-i pe aceștia prin creșterea capacității de concentrare și de memorare a informațiilor.

Despre acesta v-am mai vorbit pe blog și după ce l-am descoperit a devenit aliatul nostru de nădejde.

Eu și copilul meu utilizăm frecvent Memo On sirop. Pentru cel mic, care tocmai a terminat clasa a treia, l-am folosit chiar în ultima lună de școală când a participat la concursuri, a dat testele finale și a avut diverse activități extrașcolare care l-au solicitat psihic.

A terminat cu premiul I, iar la concursuri, cel mai mic premiu a fost locul 2. Așadar Memo On Sirop de la Ayurmed l-a ajutat să își păstreze concentrarea, să fie relaxat în timpul testelor și mai ales să îşi mențină gândurile în ordine, fără să uite nimic din ce a învățat.

Conțînând Ginkgo biloba, rozmarin și roiniță, plante care au principii active cu efecte extrem de eficiente asupra bunei funcționari a sistemului nervos, siropul Memo On de la Ayurmed este ajutorul de care aveți nevoie pentru obținerea performanțelor școlare mult visate.

După cum știți de pe pagina blogului, săptămânile acestea eu organizez un eveniment în orașul meu. Toată agitația, discuțiile cu diverși oameni și alergatul de colo colo ma solicită enorm. Stresul și stările de nervozitate, precum și oboseala acumulată, te poate face să uiți lucruri. Dar Memo On Sirop de la Ayurmed m-a ajutat foarte mult în aceste zile, menținând ridicat nivelul de memorie și concentrare. Astfel nu am încurcat nimic, totul este atent planificat și nu am uitat nimic care ar putea periclita buna funcționare a lucrurilor.

Memorie și concentrare la nivel înalt cu Memo On Sirop de la Ayurmed

Memo ON SiropEu sunt o zăpăcită prin definiție. Faptul că lucrez multe ore în fața calculatorului îmi afectează uneori atenția și concentrarea, dar Memo On Sirop de la Ayurmed mă ajută să am o minte ageră și să mă concentrez mai ușor.

Atenția și concentrarea sunt foarte importante în atingerea rezultatelor optime pe orice plan și ne ajută să fim mai inteligenți, ne apropie mai rapid de obiectivele noastre și de reușită sigură. Nu trebuie să calculam mai repede decât un calculator, dar dacă putem vedea problemele si exercițiile, precum și situațiile de viata din perspectiva corectă, nivelul ridicat de memorie și concentrare ne va permite să găsim soluții mai rapide, indiferent dacă vorbim de decizii corecte în antreprenoriat, mai multe soluții la teste sau obținerea rezultatelor maxime la examenele școlare.

Este clar că memoria este cel mai important pas în procesul de învățare, iar o memorie bună ne ajută să fim mai inteligenți în adevăratul sens al cuvântului, deoarece memoria este responsabilă cu stocarea tuturor lucrurilor pe care le învățăm de-a lungul vieții, în decursul unui an școlar sau la un curs intensiv. Fără concentrare, memoria are de suferit deoarece atenția noastră este captată și distrasă de alte lucruri.

Memo On Sirop de la Ayurmed conține ingrediente responsabile pentru formarea memoriei ce duce la atenție, concentrare și planificarea strategică

Cum eu vă zic în multe din articolele mele că în organismul uman totul este un lanț și fiecare inel face ca tot întregul să fie mai puternic, memoria și concentrarea nu doar că te ajută să fii mai iute în gândire, să ții minte și să îți amintești la momentul potrivit anumite lucruri date, dar te ajută să ai stăpânire de sine, precum și să îmbunătățești abilitățile motorii fine.

Acest fapt l-am observat și eu, care înainte de a începe să iau acest sirop nu reușeam să îmi stăpânesc emoțiile când vorbeam cu diverse persoane, emoții din cauza cărora nu mă putem concentra, îmi tremurau degetele, transpiram și inevitabil omiteam să aduc unele lucruri în discuție, uitam diverse detalii și multe altele. Ca sa nu mai spun ca imediat ce se termina întrevederea, jumătate din ce se discuta, uitam pur și simplu.

Memo On Sirop de la Ayurmed, prin ingredientele naturale din care este realizat, nu are efecte adverse și nici nu dă dependență, însă îți permite să iei decizii mai raționale atunci când vine vorba să analizezi diverse situații a căror informații le-ai asimilat la un moment dat, astfel utilizarea acestui sirop pe o perioadă mai lungă duce la rezultate pozitive pe toate planurile.

În examene ai nevoie de stimulente pentru memorie și concentrare, deoarece acestea sunt foarte importante pentru performanța academică. Siropul Memo On este un astfel de stimulent pentru activitatea cerebrală și te ajută să memorezi mai multe informații, îmbunătățește creativitatea , reduce stresul și ajuta sa ai o percepție clara asupra a tot ce ne înconjoară.

Toate suplimentele alimentare naturale din plante ayurvedice, sub formă de tablete și siropuri, marca Ayurmed, sunt avizate de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – Bucuresti.

Memo On Sirop pentru memorie și concentrare

Siropul este dulce și plăcut la gust, de altfel la fel ca toate siropurile Ayurmed are gust de plante, întocmai că o ceșcuță de ceai îndulcit.

Din compoziția sa fac parte doar 3 plante, însă beneficiile aduse de acestea sunt majore.

  • Extractul din frunze de Ginkgo Biloba contribuie la optimizarea funcției cerebrale și susține circulația sanguină cerebrală, menținând astfel aportul necesar de oxigen și glucoză în creier, ajutând la susținerea performanțelor mentale.
  • Rozmarinul este stimulant cognitiv, ajută la normalizarea circulației periferice și cerebrale, menține memoria și capacitatea de concentrare în caz de suprasolicitare psihică.
  • Roinița reduce stările de agitație, stres și suprasolicitare.

Toate aceste au și proprietăți anti oxidative contribuind la păstrarea stării de bine și la menținerea sănătății celulare, totodată având rolul de a încetini procesele de îmbătrânire.

Regăsirea echilibrului și a liniștii interioare poate fi cel mai important pas în eliminarea stresului care are efecte devastatoare asupra funcțiilor creierului și a sănătății în general, iar acest sirop ne ajuta să păstrăm acest echilibru.

Eu îi dau copilului câte 1 linguriță de sirop de 2 ori pe zi, la o oră după micul dejun și la o oră după prânz. Iar pentru mine câte o lingură de 3 ori pe zi.

Tu ce faci pentru a menține un nivel optim de memorie și concentrare?

Ayurmed

1 Comment on "Memo On Sirop de la Ayurmed ne ajută să fim mai inteligenți"

  1. Un produs bun pentru memorie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*