HTC 10 are toate calitatile unui smartphone de ultima generatie

HTC 10
Share the joy

HTC 10 are toate calitatile unui smartphone de ultima generatie

De ceva vreme mă pasionează telefoanele din noua generaţie. Mai mult de nevoie decât de voie, căci smartphone-urile noaste au capitulat demult în faţă noilor cerinţe şi sub atacul viruşilor de tot felul au început să dea rateuri, aşadar am început să mă uit după un smartphone performant care să fie total responzive, să înlocuiască tabletă, aparatul de fotografiat şi bineînţeles să aibă acoperire perfectă.

Între toate modelele de pe piaţă se remarcă HTC nu doar prin performată şi fiabilitate ci şi prin preţuri scăzute.

Am ales să fac o comparaţie între modelele de telefoane HTC pe site-ul celor de la F64 şi dintre toate mi-a atras atenţia HTC 10 care a fost lansat la începutul 2017.

F64 mi se pare cel mai grozav site, care pe lângă detaliile surprinzătoare despre fiecare terminal expus, oferă diverse posibilităţi de finanţare, preţ just la produse, iar reducerile aplicate sunt foarte avantajoase.

În acest moment HTC 10 este în oferta, având un preţ redus cu 15 %, fapt care m-a atras şi am studiat toate avantajele unui telefon atât de performant ca acesta.

HTC 10

HTC 10, un smartphone performant

Telefonul HTC 10 dă dovadă de performanţe uimitoare cu un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 820, 4 GB RAM şi 32 GB memorie internă, toate învelite într-o carcasa unitară şi elegantă, complet metalică. Bateria telefonului îţi da posibilitatea să îţi foloseşti telefonul până la 2 zile fără reîncărcare, în timp ce bateria rămâne rece şi se încarcă mai rapid că niciodată, în 30 de minute ajunge până la 50%.

Camera foto de ultima generaţie vine cu 12 MP cea principala şi cu 5 MP cea secundară, şi mai ales, cu stabilizator de imagine şi focalizare automată laser mai rapidă pentru a nu rată niciodată un moment important.

HTC 10 oferă mai mult decât vă puteţi aştepta de la un dispozitiv high end. Fără precedent de performanţă în gama gigantului taiwanez are un sunet unic de 24 de biţi. Noul standard de calitate al sunetului alaturi boxe noi Hi-Fi si de HTC BoomSound, te ajuta la crearea unui profil audio personal care îmbunătățește experiența sunetului. Muzica nu a vibrat niciodata atât de bine pe un smartphone.

Vă spuneam că sunt în căutarea unui telefon care să înlocuiască aparatul de fotografiat. Producătorii de smartphone-uri au înţeles această cerinţă a pieţei instalând camere tot mai performante pe terminale, însă HTC 10 este unul dintre cele mai performante de pe piaţă. În primul rând are câte un stabilizator optic de imagine (OIS) pe ambele camere, obţinând unul dintre cele mai mari scoruri din DxOMark obţinute vreodată de un smartphone. Stabilizatorul împreună cu un nou mod de prelucrare optica a saturație a îmbunătățit în mod semnificativ calitatea imaginilor, în special în situațiile de lumină scăzută, care a fost cel mai slab aspect al telefoanelor HTC până în prezent.

Design-ul este şi el unul dintre cele mai elegante de pe piaţă, marele producător asiatic pariind de data aceasta pe o carcasă elegantă de metal şi nouă faţă de cristal, totodată a dispărut mufa pentru căşti care a fost înlocuită de una tip USB astfel faţa noului telefon HTC a fost reîmprospătată complet.

Cu HTC 10 aplicațiile ruleaza mai repede și funcționează mai bine, ecranul reacționează instantaneu la orice gest și practic, totul funcționează extraordinar. Este exact ceea ce se așteaptă de la un hardware high-end și software-ul rectificat la perfecțiune.

Unul dintre cele mai bune lucruri ale SO Android este că vă oferă posibilitatea de a face ceea ce vrei cu aplicatiile tale. HTC 10 mărește nivelul de control pe care il aveți și vă permite să personalizați cu ușurință telefonul în moduri pe care nu le credeam posibil.

Telefonul HTC 10 poate fi utilizat cu un încărcător Quick Charge 3.0 cu managementul termic îmbunătățit, astfel încât bateria poate fi încărcată până la 50% în doar 30 de minute, lucru care il face ideal pentru persoanele care flosesc foarte mult telefonul si bateria nu mai merge chiar înainte de sfârșitul zilei.

Fiecare telefon HTC 10 vine cu cel mai recent procesor Snapdragon Qualcomm, pentru performanțe remarcabile. În plus, o tehnologie 4G îmbunătățită pentru conectarea la rețea mult mai rapidă.

Dotat cu un LCD 2K generație următoare, cu 30% mai multă culoare și calibrat cu folie standard transforma acest telefon in cel mai dorit gadget al anului.

Îl găsiţi pe site-ul celor de la F64, la un preț fără concurenţă.

Tu ce telefon folosești? Se ridică la înălțimea performațelor unui HTC10?

 

1 Comment on "HTC 10 are toate calitatile unui smartphone de ultima generatie"

  1. Atractive aceste telefoane, dar eu abia mi l-am schimbat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*