Memo ON sirop de la Ayurmed, un sprijin real în stimularea memoriei

MemoOn Sirop
Share the joy
 • 32
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Memo ON sirop de la Ayurmed, un sprijin real în stimularea memoriei

„Creierul este ca un calculator, dar cu sentimente”… cel puțin așa susține fiul meu care tocmai a învățat la școală despre funcțiile creierului. Ora de științe ale naturii a adus puțină lumină și răspunsuri la întrebările sale, însă adevăratul ajutor a venit de la Ayurmed, prin intermediul siropului din plante ayurvedice indiene: Memo ON.

Despre Memo ON v-am mai vorbit undeva prin vară, atunci am primit acest supliment sub formă de tablete pe care le-am luat cu mare încredere și care m-au ajutat foarte mult într-o perioada când aveam multe lucruri de făcut. Acum pot să vin cu un feedback pozitiv și să va spun cât de mult sprijin putem găsi în medicină ayurvedică.

Creierul este cel mai important organ al corpului. „Computerul de bord” care ne permite să ne atingem obiectivele și reglementează principalele funcții ale ființei umane. Acolo se găsesc amintirile noastre cele mai prețioase, raționamentul, simțurile și tot ce ne definește că oameni.

Pentru că acest minunat angrenaj al vieții să funcționeze la capacitate maximă are nevoie de substanțele nutritive, mineralele și vitamine și exerciții, altfel adesea ne regăsim fără energie, obosiți, irascibili, fără o stare de bine generală.

Desigur sunt multe vitamine care ajută creierul să își îndeplinească toate funcțiile, pe acestea le putem regăsi în diverse alimente și într-un stil de viață sănătos. Însă niciunele nu își fac mai repede efectul ca plantele indiene pe care Ayurmed le așează cu atâta grijă în siropelele pe care eu le dau cu atâta încredere copilului meu.

Memo On Sirop

Astfel când am fost invitată să particip la campania de testare MemoON Sirop ayurvedic, am văzut oportunitatea de a oferi un ajutor copilului acum pe sfârșit de trimestru este puțin obosit.

Viaţa unui școlar poate fi la fel de stresantă, aglomerată și obositoare că viața unui adult. Poezii de memorat, lecții de învățat, concentrare și atenție precum și coordonarea în diferite activități şcolare, solicită foarte mult un copil la vârste fragede. Veți spune că și noi am fost copii, adevărat, însă pe vremea aceea alimentele nu erau atât de procesate și pasteurizate, vitaminele încă se regăseau din belșug în fiecare frunză de salată crescută în grădina bunicii, iar dependență de gadget-uri nu exista.

Noile tehnologii sunt dușmanii memoriei și ai concentrării, iar materiile tot mai complicate și activitățile extrașcolare cer un mic sprijin pe care un sirop care costă doar 18 lei îl oferă cu generozitate.

Produsele Ayurmed sunt suplimente naturale, nu conțin decât plante indiene recoltate din zone nepoluate, nu crează dependență și nu au efecte adverse, astfel încât au toate acreditarile necesare că sunt apte pentru oricine.

Toate suplimentele alimentare naturale din plante ayurvedice, sub formă de tablete și siropuri, marca Ayurmed, sunt avizate de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – Bucuresti.

Respectând cu strictețe rețete și concepte din vechea medicină tradițională indiană, dar folosind tehnologii ultra-moderne, produsele Ayurmed sunt un real sprijin pentru menținerea și recăpătarea sănătății, echilibrului interior și a stării de bine a organismului.

Pe blog găsiți multe păreri asupra produselor Star Internațional. Toate acestea le consum eu și familia mea și nu am avut nici un efect advers și nici o altă neplăcere, astfel că am oferit cu încredere fiului meu acest sirop pe care l-am primit în campania Brander.

Primul semn a fost somnul mult mai odihnitor, apoi energia debordantă care a pus stăpânire pe puști încât de o săptămâna se roagă să îl duc la baschet, ca activitate extrașcolară.

Il văd mai atent la teme. Cu memoria nu pot spune că are probleme. Este foarte conștiincios și învață repede poeziile și rolurile, dar chiar dacă nu se vede știu că toate plantele din compoziția siropului ajută acolo, la nivel celular, aduc energie, liniște, putere de concentrare și… cel mai important, o stare de bine generală și încrederea în forțe proprii.

Ingrediente MemoON sirop

Siropul este dulce și plăcut la gust, de altfel la fel ca toate siropurile Ayurmed are gust de plante, întocmai că o ceșcuță de ceai îndulcit.

Din compoziția sa fac parte doar 3 plante, însă beneficiile aduse de acestea sunt majore.

 • Extractul din frunze de Ginkgo Biloba contribuie la optimizarea funcției cerebrale și susține circulația sanguină cerebrală, menținând astfel aportul necesar de oxigen și glucoză în creier, ajutând la susținerea performanțelor mentale.
 • Rozmarinul este stimulant cognitiv, ajută la normalizarea circulației periferice și cerebrale, menține memoria și capacitatea de concentrare în caz de suprasolicitare psihică.
 • Roinița reduce stările de agitație, stres și suprasolicitare.

Toate aceste au și propietat antioxidative contribuind la păstrarea stării de bine și la mentinerea sănătății celulare, având rolul de a încetini procesele de îmbătrânire.

Regasirea echilibrului și a liniștii interioare poate fi cel mai important pas în eliminarea stresului care are efecte devastatoare asupra funcțiilor creierului și a sănătății în general.

Eu îi dau copilului care tocmai a împlinit 9 ani, câte 1 linguriță de sirop de 2 ori pe zi, la o oră după micul dejun și la o oră după prânz.MemoOn Sirop

Modul de utilizare și doză recomandata:
 • Copii 4-6 ani: câte o jumătate de linguriță (2.5 ml) de 2 ori pe zi;
 • Copii 6-12 ani: câte 1 linguriță (5 ml) de 2 ori pe zi;
 • Adulti și copii de peste 12 ani: câte 1-2 lingurițe (5-10 ml) de 3 ori pe zi.

Se administrează cu 1/2 oră înainte de masă sau la o ora după masă și se recomandă să se administreze minimum 3 luni.

Tu cum stai cu memoria? Dar rezistența la stres? Ai probleme de concentrare și atenție? Oferă-i creierului tău un mic sprijin, siropul Memo On de la Ayurmed te va ajuta să îmbunătățești performanțele mentale.

Ayurmed

#sanatate #memorie #memorare #concentrare #efort #examene #sesiune #remediinaturale #remediiayurvedice #Ayurmed #Ayurveda

 • 32
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Memo ON sirop de la Ayurmed, un sprijin real în stimularea memoriei"

 1. Uneori trebuie sa ajutam memoria sa functioneze bine.

 2. Am o memorie foarte buna, uneori este chiar deranjanta si pentru mine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*