Memo ON sirop de la Ayurmed, un sprijin real în stimularea memoriei

MemoOn Sirop
Share the joy
 • 413
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Memo ON sirop de la Ayurmed, un sprijin real în stimularea memoriei

„Creierul este ca un calculator, dar cu sentimente”… cel puțin așa susține fiul meu care tocmai a învățat la școală despre funcțiile creierului. Ora de științe ale naturii a adus puțină lumină și răspunsuri la întrebările sale, însă adevăratul ajutor a venit de la Ayurmed, prin intermediul siropului din plante ayurvedice indiene: Memo ON.

Despre Memo ON v-am mai vorbit undeva prin vară, atunci am primit acest supliment sub formă de tablete pe care le-am luat cu mare încredere și care m-au ajutat foarte mult într-o perioada când aveam multe lucruri de făcut. Acum pot să vin cu un feedback pozitiv și să va spun cât de mult sprijin putem găsi în medicină ayurvedică.

Creierul este cel mai important organ al corpului. „Computerul de bord” care ne permite să ne atingem obiectivele și reglementează principalele funcții ale ființei umane. Acolo se găsesc amintirile noastre cele mai prețioase, raționamentul, simțurile și tot ce ne definește că oameni.

Pentru că acest minunat angrenaj al vieții să funcționeze la capacitate maximă are nevoie de substanțele nutritive, mineralele și vitamine și exerciții, altfel adesea ne regăsim fără energie, obosiți, irascibili, fără o stare de bine generală.

Desigur sunt multe vitamine care ajută creierul să își îndeplinească toate funcțiile, pe acestea le putem regăsi în diverse alimente și într-un stil de viață sănătos. Însă niciunele nu își fac mai repede efectul ca plantele indiene pe care Ayurmed le așează cu atâta grijă în siropelele pe care eu le dau cu atâta încredere copilului meu.

Memo On Sirop

Astfel când am fost invitată să particip la campania de testare MemoON Sirop ayurvedic, am văzut oportunitatea de a oferi un ajutor copilului acum pe sfârșit de trimestru este puțin obosit.

Viaţa unui școlar poate fi la fel de stresantă, aglomerată și obositoare că viața unui adult. Poezii de memorat, lecții de învățat, concentrare și atenție precum și coordonarea în diferite activități şcolare, solicită foarte mult un copil la vârste fragede. Veți spune că și noi am fost copii, adevărat, însă pe vremea aceea alimentele nu erau atât de procesate și pasteurizate, vitaminele încă se regăseau din belșug în fiecare frunză de salată crescută în grădina bunicii, iar dependență de gadget-uri nu exista.

Noile tehnologii sunt dușmanii memoriei și ai concentrării, iar materiile tot mai complicate și activitățile extrașcolare cer un mic sprijin pe care un sirop care costă doar 18 lei îl oferă cu generozitate.

Produsele Ayurmed sunt suplimente naturale, nu conțin decât plante indiene recoltate din zone nepoluate, nu crează dependență și nu au efecte adverse, astfel încât au toate acreditarile necesare că sunt apte pentru oricine.

Toate suplimentele alimentare naturale din plante ayurvedice, sub formă de tablete și siropuri, marca Ayurmed, sunt avizate de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – Bucuresti.

Respectând cu strictețe rețete și concepte din vechea medicină tradițională indiană, dar folosind tehnologii ultra-moderne, produsele Ayurmed sunt un real sprijin pentru menținerea și recăpătarea sănătății, echilibrului interior și a stării de bine a organismului.

Pe blog găsiți multe păreri asupra produselor Star Internațional. Toate acestea le consum eu și familia mea și nu am avut nici un efect advers și nici o altă neplăcere, astfel că am oferit cu încredere fiului meu acest sirop pe care l-am primit în campania Brander.

Primul semn a fost somnul mult mai odihnitor, apoi energia debordantă care a pus stăpânire pe puști încât de o săptămâna se roagă să îl duc la baschet, ca activitate extrașcolară.

Il văd mai atent la teme. Cu memoria nu pot spune că are probleme. Este foarte conștiincios și învață repede poeziile și rolurile, dar chiar dacă nu se vede știu că toate plantele din compoziția siropului ajută acolo, la nivel celular, aduc energie, liniște, putere de concentrare și… cel mai important, o stare de bine generală și încrederea în forțe proprii.

Ingrediente MemoON sirop

Proprietatile plantelor din compozitie:

Ginkgo biloba (Arborele-pagodelor), frunze- Ginkgo Biloba contine numeroase substante flavonoide, dar si luteol, glucozid, bilobetol, ginkgetol, proantocianini sau ginkgolide contribuind la optimizarea functiei cerebrale, sustine circulatia sanguine cerebrala, astfel mentine aportul necesar de oxigen si glucoza in creier. Mentine echilibrul mental si ajuta la sustinerea performantelor mentale. Prin efectul antioxidant contribuie la incetinirea proceselor de imbatranire celulara.

Rosmarinus officinalis (Rozmarin), frunze- Rozmarinul este stimulant cognitiv, ajuta la normalizarea circulatiei periferice si cerebrale, mentine memoria si capacitatea de concentrare in caz de suprasolicitare psihica. Antioxidantii din rozmarin, cum ar fi acizii carnosic si rosmarinic, protejeaza creierul de stresul oxidativ.

Melissa officinalis (Roinita), parti aeriene- Roinita reduce starile de agitatie, stres si suprasolicitare. Are efecte intineritoare asupra celulelor nervoase si neuronilor si contribuie la imbunatatirea memoriei. Are doua componente primare, eugenolul si acidul rosmarinic care mentin sanatatea sistemului nervos. Eugenolul este un antioxidant ce sustine procesele naturale de vindecare ale organismului prin eliminarea radicalilor liberi care afecteaza celulele creierului. Ajuta la mentinerea nivelurilor de antioxidanti ai organismului, dismutaza si glutation peroxidaza. Acidul rosmarinic promoveaza un efect antidepresiv. Acidul rosmarinic incurajeaza fluxul sanguin, care ajuta la mentinerea sanatatii celulelor cerebrale.

MemoOn Sirop

Modul de utilizare și doză recomandata:
 • Copii 4-6 ani: câte o jumătate de linguriță (2.5 ml) de 2 ori pe zi;
 • Copii 6-12 ani: câte 1 linguriță (5 ml) de 2 ori pe zi;
 • Adulti și copii de peste 12 ani: câte 1-2 lingurițe (5-10 ml) de 3 ori pe zi.

Se administrează cu 1/2 oră înainte de masă sau la o ora după masă și se recomandă să se administreze minimum 3 luni.

Tu cum stai cu memoria? Dar rezistența la stres? Ai probleme de concentrare și atenție? Oferă-i creierului tău un mic sprijin, siropul Memo On de la Ayurmed te va ajuta să îmbunătățești performanțele mentale.

Ayurmed

 

 • 413
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Memo ON sirop de la Ayurmed, un sprijin real în stimularea memoriei"

 1. Uneori trebuie sa ajutam memoria sa functioneze bine.

 2. Am o memorie foarte buna, uneori este chiar deranjanta si pentru mine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*