Sus pe banda… cu Vibram Fivefingers

Share the joy

Vremea e hatra rau, nu prea ai ce face pe afara la -20 de grade, asa ca poti alege „aripi picante” … la mall sau Gym. Pe mine prima varianta ma plictiseste rau de tot, in schimb a doua imi reda increderea in mine si ma face sa ma simt fantastic.

Nu imi prea plac aparatele, dar de pe banda nu as mai cobora. Asa ca pentru alergat, mi-am achizitionat o pereche de papuci speciali pentru alergat, cu… degete.

vibram (2)

sursa foto http://www.idealo.es

Candva demult, in antichitate oamenii alergau desculti sau incaltati cu papuci din piele de animale. Iar alergatul pe distante lungi se facea fara prea multe probleme. Acum insa, fara nici o indoiala, principala cauza pe care o intampinam cu totii atunci cand alergam , sunt incaltarile neadecvate. Unii papuci, mai mult rau fac, deoarece nu sustin piciorul in punctele cheie, astfel alergatul cu niste papuci neadecvati  produce leziuni in calcaie, gamba , genunchi si  spate.

Vibram Fivefingers i-am luat, intocmai pentru a  oferi o experienta lina, picioarelor mele, pe banda de alergat.

Am ajuns sa nu mai vreau sa ii scot din picioare astfel ca in parc, cand ies cu cel mic toata lumea se holbeaza la degetele papucilor mei.

Experienta este fantastica, papucii fiind de o calitate exceptionala. Fiecare deget aerisit, nici macar nu simti materialul acela care desparte degetele de la picioare. Alergatul pe banda este de asemeni mai usor, papucii preluand din soc.  Stiti vorba aceea: copilul mic trebuie sa invete sa mearga cand este descult… asa si noi, trebuie sa invatam sa alergam cu papuci speciali.

Imi plac enorm. Consider ca este cea mai buna investitie in materie de echipament sportiv , pe care am facut-o vreodata. Nu as putea sa ma mai intorc la tenisi. In Vibram Fivefingers, pielea piciorului nu transpira deloc. Nu aluneci pe podele ude si in plus sunt extrem de sic.

Daca va ganditi sa-i achizitionati si aveti intrebari, lasati pe aici nelinistea voastra si cand pot va raspund, dar… ii recomand din toata inima. Mersul la sala va fi o placere.

vibram

Be the first to comment on "Sus pe banda… cu Vibram Fivefingers"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*