Top 3 incaltaminte pentru mers la sala, profita de Black Friday ZorileStore sa ii ai

Share the joy

Top 3 încălţăminte pentru mers la sală, profită de Black Friday ZorileStore

Nu orice pereche de pantofi este potrivită pentru a merge la sala de sport!

„Am o pereche te papuci mai vechi, îi iau la sală.”

Cu siguranţă aţi auzit frază asta de multe ori, de fapt sunt sigură că de multe ori aţi văzut în sala de gimnastică persoanele cu încălţăminte casual. Acest lucru este total greşit şi dăunător pentru sănătate. Dacă v-aţi întrebat vreodată daca orice încălţăminte este potrivită pentru exerciţiile de la sala de sport, acest articol va încerca să va dea răspunsuri adecvate.

În primul rând trebuie să ştii că în funcţie de tipul de activitate, exerciţii sau aparatul pe care vom lucra în sala de gimnastică trebuie să ne alegem şi încălţămintea.

Pantofi sport pentru exerciţii cu greutăţi

Dacă efectuaţi un antrenament cu gantere sau la aparate cu greutăţi, atunci aveţi nevoie de o pereche de pantofi sport care să nu alunece, să vă susţină piciorul şi să amortizeze greutatea suplimentară. Talpa acestor pantofi sport trebuie să fie tare, din cauciun cu branţ ortopedic.

Pantofi sport de alergat

Aici chiar sunt reguli stricte atât pentru banda de alergat cât şi pentru alergat în aer liber.

Dacă executaţi antrenament pe bandă de alergat, aveţi nevoie de pantofi cu un nivel suplimentar de amortizare pe care nu toţi pantofii sport îi au. Iar acest aspect este foarte important pentru a nu dauna articulaţiilor. Pe banda de alergat fiecare pas are un impact puternic, obligând corpul la menţinerea echilibrului, adaptarea centrului de greutate pentru înclinaţia benzii şi desigur efortul constant, susţinut pe toată perioada de antrenament.

Pentru această activitate sportivă ai nevoie de pantofi uşori, cu talpă flexibilă, care să susţină bine călcâiul.

Utilizarea unor pantofi neadecvati poata provoca leziuni şi dureri de coloană vertebrală, de aceea trebuie să vă cumpăraţi echipamentul doar din magazine specializate care asigura calitatea şi originalitatea produselor.

 

Pantofii fitness

Pentru doamnele care îşi doresc o atitudine fit, este absolut necesar să îşi achiziţioneze o pereche de pantofi speciali pentru exerciţiile de gimnastică.

Pantofi uşori pentru a oferi un grad mai mare de confort, cu talpă flexibilă, antiderapantă. Marginile superioare să fie moi să nu deranjeze la flexarea maximă a articulaţiilor.

Mie îmi plac pantofii fitness  Puma, din piele si material textil, cu talpa de cauciuc.

 

De ce v-am vorbit atât de mult despre pantofi sport?

Pentru că cel mai mare magazin de articole sportive, ZorileStore.ro se află la ediţia cu numărul cinci de Black Friday, motiv pentru care s-au gândit să o aniverseze cu o campanie pe Blogal Iniţiative.

„Eclipsa de preţuri”, campania de Black Friday din acest an începe pe 18 noiembrie şi va aduce reduceri de până la 60% la toate categoriile de produse de pe site.

Cizme, ghete, pantofi sport sau casual, sandale, şlapi şi încălţăminte de tot felul, vor fi reduse cu până la 60%.

De pe site mai puteţi lua, tot tipul de echipament sportiv, şepci, ochelari de soare, prosoape plajă, şosete şi alte accesorii.

Tu cu ce pantofi sport mergi la sala? Dacă încă nu ai o pereche adecvată, intră pe ZorileStore.ro şi cumpără-ţi una…. sau poate două, că tot sunt reduceri de Black Friday!

Be the first to comment on "Top 3 incaltaminte pentru mers la sala, profita de Black Friday ZorileStore sa ii ai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*