Supravegherea locuintei nu mai este un lux, ci o necesitate

Share the joy

       Supravegherea locuintei nu mai este un lux, ci o necesitate

Siguranţa, este un sentiment extraorinar.  Să ai acea linişte interioară… că nimic nu ţi se poate intampla… că nimeni nu te poate atinge sau nu iţi poate invada intimitatea…  O asemenea siguranţă am simţit şi eu, întâi ca orice copil , protejat de părinţi, apoi ca orice tânăr care simte că lumea e a lui… apoi ca adult cu cheia propiei case în mână…

Într-o zi, asa cum este legea firii, am devenit stapână şi peste casa bunicii. Agoniseala ei de o viaţă mi-a revenit mie… nu era mare lucru, mai mult amintiri dragi, de mare preţ pentru mine. Fiind în alt judeţ, mergeam odată la câteva saptamani, sau chiar mai rar, iarna de exemplu nu mergeam niciodată. Un vecin se mai uita din când în când peste gard şi atât…  Mă gandeam că este in siguranţă în marginea  satului, unde toată lumea cunoaşte pe toată lumea… Apoi a venit primăvara şi am mers să deschid casa MEA să intre vântul primavăratec , să mângâi chipul buniciilor in ramele de alamă…

De cum am intrat pe poartă am avut un sentiment ciudat… aşa, doar o senzaţie că ceva nu este în regulă… Apoi am vazut perdeaua smulsă de la un geam… iar sentimentul pe care l-am avut in momentul acela a fost cel mai neplacut lucru din toată viaţa mea… Intraseră în casuţa mea dragă, au calcat cu bocancii copilaria mea, au sters prezenţa bunicilor din casă… Acum era un loc rece şi gol, cu lucruri răvăşite peste tot, cu fotografiile mele dragi mototolite, aruncate pe jos…

Nu au luat aproape nimic… nici nu era ce, doar ramele de alamă şi o figurină din bronz, pe care tatăl meu o turnase la uzină pe cand era ucenic. Dar mi-au luat cel mai important lucru când mi-au terfelit amintirile… mi-au luat SIGURANŢA mi-au murdărit spaţiul personal si m-au facut să mă simt doborâtă, mică si neputincioasă.

Frustrarea pe care am simţit-o atunci a fost imensă, imaginaţia mi-a luat-o razna si când m-am intors în apartamentul meu am avut impresia că lucrurile nu mai sunt în acelasi loc în care le-am lăsat şi mult timp după aceea mă intorceam din staţie pe cand plecam la servici doar ca să mă asigur că nimeni nu a intrat in casă.

Supravegherea locuintei – sistem antiefractie

În cele din urmă am inceput sa caut un sistem antiefractie care să  îmi aducă din nou liniştea. Şi l-am găsit pe Spy Shop.

Ei sunt lideri pe piaţa online in sisteme de alarmă inca din anul 2008. Toate produsele comercializate de ei sunt noi și se livrează împreună cu factură fiscală, certificat de garanție și calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică.  Magazinul  oferă produse de calitate la preturi accesibile cu  cea mai amplă prezentare și descriere a produselor,suport tehnic gratuit și asistență profesională pentru orice produs achiziționat de pe Spy Shop.

Supravegherea locuinţei nu mai este un lux, pentru mine, nu mai este un moft de vedetă ci o necesitate, în lumea asta tumultoasă in care hotii nu mai au nici o jenă, nici un respect, violand aerul pur a căminelor , jefuindu-ti liniştea şi siguranţa, făcându-te să te simti neputincios in faţa cotropitorilor de intimitate.

Be the first to comment on "Supravegherea locuintei nu mai este un lux, ci o necesitate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*