Sticker pentru bucatarie de la arenamagazin.ro

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sticker pentru bucatarie de la arenamagazin.ro

Stickerele autocolante au devenit un nou mod de a decora pereţi rapid şi la costuri reduse. Acestea sunt perfecte pentru a da personalitate unui spaţiu, fără a face nici o altă modificare. De aceea, astăzi vreau să îţi vorbesc despre cum se pot transformă casele noastre, în doar câteva minute, personalizând pereţii cu mesaje pozitive şi desene pline de culoare.

Ştiţi cu toţii că mie îmi plac stickerele, am mai prezentat câteva aici pe blog, însă de curând am descoperit arenamagazin.ro de unde am comandat câteva tricouri personalizate şi un sticker pentru bucătărie. Despre minunatele tricouri v-am vorbit AICI şi chiar v-am arătat în treacăt stickerul pe care astăzi vreau să vi-l prezint mai pe larg.

Faţă de alte stickere pe care le am în casă, acesta este mult mai de calitate, s-a lipit rapid şi a aderat perfect la perete, tocmai de aceea vreau să vi-l arăt, poate vă inspir la noi decoraţiuni pentru anul care vine.

Sticker pentru bucatarie

sticker pentru bucatarie

Avantajul principal al acestui tip de decor este faptul că permite o schimbare radicală a imaginii unei încăperi cu un buget foarte mic, o instalare simplă şi fără deranj şi mai ales fără a cere ajutorul profesioniştilor. Astfel pereţii caselor noastre prind viaţă redând gusturile noastre, emoţiile şi gândurile, prin imagini şi design grafic, creând o atmosferă modernă, pozitivă şi energică.

Pe arenamagazin.ro se găsesc şi stickere pentru saloane de beauty, astfel vei putea personaliza un perete al salonului tau, exact aşa cum vrei tu, imaginea reprezentativă devenind rapid o etichetă vizuală pe care clientele o vor ţine minte.

Versatilitatea stickerelor autocolante le-a transformat într-un element esenţial în decorarea camerelor pentru copii, a dormitoarelor, personalizând într-un mod elegant camera de zi sau de ce nu, pentru a da un aer special unui perete din bucătărie.

Materialul din care sunt fabricate este un vinil flexibil, un material adecvat pentru utilizarea în interior şi în exterior. Acesta poate fi comandat în diverse culori, întocmai pentru a completa decorul locuinţei tale.

sticker pentru bucatarie

Stickerele, arenamagazin.ro se lipesc foarte uşor şi se poţi dezlipi fără că peretele să aibă de suferit. Aşadar poate fi schimbat în ton cu sărbătorile sau tendinţele sezonului.
Pentru a aplica perfect stickerul ai nevoie de o suprafaţă netedă care să fie foarte curată, fără praf şi grăsimi. Stickerele pot fi lipite pe pereţi, ferestre, electrocasnice, mobilă şi chiar pe tapet. Dar, oricare dintre aceste suprafeţe trebuie să fie curate, degresate şi fără praf.

Pe o suprafaţă proaspăt vopsită trebuie să aşteptăm aproximativ o săptămână pentru a aplica un sticker, astfel peretele va elimina toată umezeală şi aderenţa va fi maximă.

Stickerele de la Arena Magazin, vin fixate pe folie aplicatoare, perfect împachetate în hârtie cu bule, pentru un transport sigur. Acestea vin însoţite de instrucţiuni de utilizare şi se recomandă să fie ţinute la temperatura camere 24 de ore, înainte de a fi aplicate.

Cu ajutorul unui card, l-am fixat bine pe folia aplicatoare, am marcat peretele unde voiam sa îl montez și cu ajutorul foliei transparente, l-am transferat în coltul care îl aștepta de multa vreme.

Îmi plac foarte tare detaliile, literele cursive, atent detaliate și ceainicul vesel. Acest sticker pentru bucatarie, îmi înseninează diminețile dând o notă personală colțului meu preferat.

sticker pentru bucatarieCe spui? Îți place în bucătăria mea? Tu ce sticker ai alege pentru casa ta?

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Sticker pentru bucatarie de la arenamagazin.ro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*