DIY, sticker de perete „Rules House” CNDirect

rules house
Share the joy

DIY, sticker de perete „Rules House” CNDirect

rules house sticker

Salutare dragii mei, dacă săptămâna trecuta v-am arătat cum sa înfrumusețați un perete cu un sticker de vinil, astăzi va arat cum sa montați un sticker cu folie de transfer.

Va spuneam in postarea trecuta ca am găsit aceste stickere, la reducere , pe site-ul CNDirect.com. Ambele au costat aproape 70 de lei , cu tot cu transport și sunt extrem de mulțumită de achiziția mea.

Personalizarea pereților cu stickere decorative este o provocare si totodată o activitate foarte amuzanta,  satisfacția fiind maxima cu un efort minim și o cheltuiala și mai mica, dacă achiziționați stickerul de unde l-am luat eu. In magazinele noastre același sticker , aceeași dimensiune, costa în jur de 80 de lei cu tot cu transport.

Cu un minim de unelte ( foarfece, banda adeziva, ruleta, si un card de plastic sau o racleta pentru aplicat folie) puteți da un nou aspect pereților casei. Stick erele decorative pentru pereți pot fi și cadouri foarte originale pentru prietenii sau rudele cărora vreți sa le faceți o mica surpriza.

De exemplu, acest sticker „Rules House” ar putea fi un cadou de inceput de drum pentru doi tineri proaspăt căsătoriți, textul fiind unul foarte original, potrivit pentru orice cuplu.

In pachet se găsește stickerul , pe suport de hârtie și folia de transfer.

Pentru ca a ajuns puțin sifonat din cauza transportului, l-am întins pe gresie în bucătărie si am lipit marginile cu banda adeziva. Apoi am aplicat folia de transfer, iar cu racleta am netezit bine literele.

Folia de transfer se dezlipește apoi cu grija de pe hârtie.

Transferam sticker-ul pe perete după ce în prealabil am măsurat si trasat semne pentru a-l încadra bine.

Netezim din nou literele pentru a se lipi bine. Pentru o aderenta perfecta va recomand sa curățați în prealabil peretele, de praf și alte impurități.

Rezultatul este spectaculos, transformând un perete tern, într-unul elegant, cu personalitate.

Tot de la CNdirect.com am cumpărat si fata pentru pernuta decorativa.

De mare efect, dintr-un material frumos, am luat-o pentru ca i-a plăcut fiului meu. Pe site se găsește în mai multe culori și modele. Data viitoare ii voi lua și o pereche. Dimensiunile sunt 40/40 si se inchide cu fermoar. Materialul imita sacul de canepa, dar este fin si frumos. Culorile vii si desenul… haios. Un craniu hipie cu flori , dragoste si dragalesenie 😀 . Pe partea cealalta este uni, un bej, si daca o asezam invers nici nu ghicesti ce ascunde dupa.

stiker perete

 

Cu bani putini si mult entuziasm , va puteți decora casa de pe CNDirect.com. Pe site găsiți mai multe modele de stickere decorative și alte lucruri interesante pentru casa.

 

1 Comment on "DIY, sticker de perete „Rules House” CNDirect"

  1. WOW CE REZULTAT. NU MA ASTEPTAM SA IASA ASA SUPER. BV

Leave a comment

Your email address will not be published.


*