Ce isi doresc cateii si pisicile, se gaseste pe cattitude.ro

Share the joy

Ce isi doresc cateii si pisicile, se gaseste pe cattitude.ro

De-a lungul timpului am avut câteva animale de companie… dacă pot să le numesc aşa pe toate.

În copilărie am avut câţiva canari. Doi verzi şi doi galbeni. Îi îngrijea mama dar, nu au supravieţuit prea mult, cu toate că îi iubeam tare de tot și aș fi vrut să mă joc în fiecare zi cu ei.

Câţiva ani mai târziu am avut un papagal albastru care a fugit pe geamul de la bucătărie într-o vară călduroasă.

Apoi am avut un acvariu. Am pierdut nopţi la rând privind peştişorii aurii, învârtindu-se neobosiţi în bazinul de sticlă. Şi pe aceştia i-am pierdut. Datorită calităţii apei şi a hranei necorespunzătoare, într-o zi un microb a infectat acvariul, îmbolnăvind toţi peştii.

În ziua nunţii am primit cel mai neobişnuit dar, un pui de ciobănesc german, de câteva săptămâni. Mic, pufos ca o jucărie de pluş, ne-a furat inimele pentru totdeauna.

A fost cu noi 12 ani, timp în care secretul fericirii mele avea patru picioare şi o coadă stufoasă. Părea că înţelege tot ce îi spuneam, însă noi nu înţelegeam întotdeauna ce şi-ar fi dorit ea.

Rona, căci aşa o chema, avea să ne părăsească mulţi ani mai târziu, lăsând un gol pe care nimic nu îl va umple.

cattitude.ro

Rona a fost crescuta ca un copil și a rămas o răzgâiată până în ultima zi. Nu era ascultătoare, îmi fura ciocolata din dulap și nu dormea decât în pat, unde se învelea singură cu pătura.

Nu știu dacă asta e stilul de viață pe care și l-ar fi dorit ea. Dar acum 15-20 de ani, sursele de informare asupra creșterii și educării unui animal de companie erau limitate.

Astăzi însă, toate aceste informații se pot găsi pe site-uri de specialitate, cum e cattitude.ro locul unde afli absolut tot ce ai nevoie pentru a-i oferi animalului de companie, o viaţă aşa cum o merită.

Cattitude.ro, locul unde găsești hrană premium pentru prietenul tău necuvântător

Rona, câinele meu mânca doar carne fiartă şi pâine, o mâncare nocivă pentru câini, astăzi aş fi aflat asta, căci internetul este plin de informaţii şi nu aş fi hrănit-o cu altceva decât ce i s-ar fi potrivit, vârstei şi stilului de viaţă pe care îl avea.

Pe cattitude.ro găseşti orice tip de hrană, pentru orice rasă de căţel sau pisica. Indiferent dacă vrei să îi oferi hrană uscată sau conserve cu hrană umedă special creată pentru ei, întotdeauna animalul tău de companie va fi hrănit bine, conform nevoilor sale.

Mâncarea premium, fabricată de cei mai mari producători specializaţi pe astfel de hrană, va oferi câinelui sau pisicii tale, toţi nutrienţii necesari pentru o dezvoltare armonioasă şi o sănătate de fier.

Hăinuțe călduroase, călătorii confortabile și accesorii de calitate

Animalele crescute în casă sunt mai sensibile la diferenţele de temperatură decât cele crescute la curte. De aceea corpul lor adaptat mediului unui apartament trebuie protejat de frigul iernii atunci când ieşiţi la plimbarea de dimineaţă.

Hăinuţe colorate, jucării şi accesorii pentru a călătorii în siguranţă cu cel mai bun prieten al tau, tot pe catitude.ro găseşti.

Site-ul desenat de specialiștii creative-wings.ro este foarte simplu de utilizat. Astfel că te poţi muta între meniuri şi submeniuri, pentru a găsi rapid tot ce îți trebuie, fiecare produs fiind atent detaliat şi oferind toate informaţiile de care ai nevoie.

Poţi alege să filtrezi căutările după orice criterii vrei tu: de la culoare, greutate sau producător, până la preţ sau mărime, toate categoriile fiind vizibile şi uşor de sortat.

cattitude.ro, locul unde aflii ce isi doreste animalul tau de companie

Cattitude Brands s-a născut din dorinţa de a inspira cât mai mulţi oameni să gândească pozitiv despre ei şi relaţia cu animalele lor de companie, indiferent care sunt acestea, să se educe pentru a deveni mai responsabili în alegerile pe care le fac în numele celui care nu cuvânta şi să înţeleagă că pe termen lung lucrurile de calitate pe care le oferă celui mai iubit membru al familiei cresc calitatea vieţii acestui şi drept urmare fericirea tuturor.

În acest boutique cochet, nu găseşti doar hrană de cea mai bună calitate sau accesoriile cele mai frumoase şi potrivite pentru necuvântătorul tău. Specialiştii cattitude.ro îţi oferă materiale speciale de dresaj pentru căţei, cărţi despre înţelegerea comportamentului animalelor de companie şi rezolvarea problemelor care pot apărea, precum şi multe cadori pe care le puteţi face prietenilor vostrii care împart aceeași pasiune cu și voi, oferind și primind dragoste necondiționată de la căţeii şi pisicile pe care le-au adoptat.

Tot mai multe persoane sunt pasionate de micile răsfăţate şi ar dori să contribuie cu ceva la calitatea vieţii animalelor de companie. cattitude.ro vine în ajutorul stăpânilor şi oferă animalelor de companie, zile de răsfăţ, îngrijire personalizată, şedinţe de alegere a hranei adecvate cu ajutorul unui specialist şi chiar servicii de dresaj.

SPA cattitude.ro, este locul unde animalul tău de companie ar dori să petreacă o zi de relaxare din când în când.

3 Comments on "Ce isi doresc cateii si pisicile, se gaseste pe cattitude.ro"

  1. Imi iubesc cateii mai mult decat orice. Foarte bine ca exista asemenea locuri unde poti sa le oferi un rasfat si o ingrijire adecvata.

  2. Un animal de companie este recomandat sa ai in preajma. Fetele isi doresc foarte mult o pisica sau un catel, insa sunt inca mici si sigur responsabilitatea de a avea grija de el imi a reveni mie….asa incat, mai las sa mai treaca putin timp..

  3. Catelul meu e ca un copil. Ii cumpar mereu hrana de calitate si am grija sa aiba parte intotdeauna de toate tratamentele anuale. Acum a cam imbatranit si realizez ca nu mai rezista la frig, chiar daca il tin putin timp afara cat il plimb sa-si faca nevoile. Vreau sa ii iau si lui o hainuta pentru ca s-a obisnuit deja in alt mediu si schimbarile de temperatura il afecteaza si pe el.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*