Pentru piese originale Ford, apeleaza la pieseautomix.ro

Share the joy

Pentru piese originale Ford, apeleaza la pieseautomix.ro

Cu toate că mulţi şoferi aleg maşini cu o caroserie a cărui desen este spectaculos, când am achiziţionat noi maşina, soţul meu nu a vrut nici măcar să se uite la una care în opinia mea era frumoasă, ci mai degrabă a preferat să cumpere un autoturism, care va dura „o viaţă”, sau cel puţin mulţi ani, cum mi-a spus elurcandu-se mandru la volan în acea zi. Astfel am achiziţionat un Ford, model mai vechi, la care am avut o reducere spectaculoasă.

Soţul meu este pasionat de maşini şi bătrânelul nostru a îmbătrânit îngrijit bine, fără să ne facă probleme, foarte mulţi ani.

De altfel în lumea automobilelor Ford, fiecare model este unic în felul sau, brand-ul fiind caracterizat prin fiabilitate excelentă a maşinilor produse, motiv pentru care, maşinile gigantului american, circulă pe toate drumurile lumii.

Maşinile Ford sunt ideale pentru familie şi de afaceri. Ele nu necesită investiţii serioase pentru întreţinerea lor dar, atunci când apare o defecţiune a maşinii, trebuie să căutaţi piese originale pentru schimb.

Desigur, pentru toate mărcile de autoturism se recomanda doar piese originale.Ford

La începutul iernii trecute, am împrumutat maşina unui prieten. Acesta s-a dus la munte la nişte rude, iar peste noapte temperaturile scăzute au îngheţat condensul de pe parbriz şi odată cu el şi ştergătoarele.

În dimineaţă următoare, prietenul soţului nu a ştiut cum trebuie să dezmorţească ştergătoarele şi după ce a răzuit parbrizul de gheaţă, le-a pornit, unul dintre ele rupându-se.

Şi unde să găseşti pentru Ford piese originale în vârful muntelui? Soluţia salvatoare a venit de la magazinul online pieseautomix.ro, care are orice piesă ai căuta pentru mașina ta.

Toată lumea îşi iubeşte maşină. De aceea fiecare din noi facem de cele mai multe ori sacrificii pentru achiziţonarea pieselor originale, care la reprezentanta fiecărei mărci au nişte preţuri exorbitante. Bineînţeles există varianta achizitonarii pieselor de la dezmembrări dar, este riscant şi chiar ne punem viaţă propie şi a celor din jur în pericol, cu aceste piese care sunt în general recondiţionate de câte un Dorel … bun la toate.

La pieseautomix.ro, piesele sunt originale dar, au preţurile corecte, fără adaosuri gigant aşa cum se întâmplă la reprezentanţele oficiale. De aici am putut achiziţiona un set nou de ştergătoare Ford Motorcraft, care le-au înlocuit pe cele rupte.

Tot de aici am cumpărat şi un ulei Ford, care este potrivit pentru motorul maşinii noastre.

După cum bine ştiţi, fiecare motor funcţionează cu un anumit tip de ulei. Dacă nu se alege un ulei adecvat, cilindri şi piesele aflate în mişcare nu se lubrifiază corect, în timp apărând depuneri de reziduuri şi arderea unor piese din cauza frecării.

De la pieseautomix.ro puteţi achiziţiona, de asemenea, piese de schimb şi pentru alte 28 de mărci de maşini.

Gama variată de consumabile şi accesorii de cea mai bună calitate, îi recomandă, iar ofertele atrăgătoare, cu preţuri fără egal la piesele originale, au făcut acest magazin foarte cunoscut în rândul automobiliştilor.

Ai grijă de mașina ta, foloseşte piese auto de calitate. Acestea au durata de viaţă mare şi în plus primeşti garanţie. Maşina ta va funcţiona perfect cu o piesă originală nouă, nu te lasă influientat de prieteni, întreabă specialiştii de la pieseautomix.ro.

Ford

Be the first to comment on "Pentru piese originale Ford, apeleaza la pieseautomix.ro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*