Snufflebabe spumant de baie cu vapori de eucalipt și alte trucuri de desfundat năsucul bebelușilor

Snufflebabe spumant de baie cu vapori de eucalipt
Share the joy

Snufflebabe spumant de baie cu vapori de eucalipt și alte trucuri de desfundat năsucul bebelușilor

Căldura și temperaturile ridicate pe care le aduce vara nu sunt prieteni buni pentru nasul nostru. Dacă la aerul uscat și lipsit de umiditate, adăugăm utilizarea aerului condiționat pentru a ne răcori în zilele toride, rezultatul este un nas înfundat, oboseală și dureri de cap. Totodată aerul uscat poate provoca iritația mucoasei nazale și a tractului respirator, îngreunând respirația.

Senzația de uscăciunea pe care o simțim se caracterizează printr-o lipsă de umiditate a aerului pe care îl respirăm, care , la rândul său, determină uscarea micro cililor nazali ce sunt responsabili pentru transportul moleculelor de apă și a mucusului. Acest proces poate declanșa apariția obstrucției nazale, disconfort, iritabilitate și lipsa apetitului.

Știm cu toții ca aerul pe care îl respirăm este extrem de poluat. Chiar dacă nu vedem cu ochiul liber, particule mai mici sau mai mari, impurități de toate felurile și potențiali alergeni, năvălesc spre plămânul nostru la fiecare respirație. Firele de păr din nas, pe cât de dizgrațioase pe atât sunt de necesare pentru sănătatea întregului aparat respirator și opresc particulele mai mari. Particulele mai mici sunt filtrate de membrana mucoasei nazale, care formează suprafața cavității nazale. Impuritățile care reușesc să treacă de această prima barieră aderă la mucus, iar mucusul este împins treptat afară din mucoasa nazală, prin mișcarea constantă a cililor. Așadar acest întreg mecanism trebuie să funcționeze impecabil pentru o respirație ușoară.

Nasul adulților este dotat cu un arsenal complet de apărare, ce ne facem însă cu năsucurile fragile ale celor mici?

Poluarea, fumul și alergiile de sezon pot accentua uscarea mucoasei și inevitabil vor duce la obstrucția nazală, afectându-i și pe ei.

Când se întâmplă acest lucru, instinctiv tindem să ne frecăm nasul pentru a atenua acest sentiment de disconfort. Acest lucru poate provoca răni și sângerări din pasajele nazale dacă mucoasa este foarte uscată, așadar trebuie sa asiguram celor mici un climat propice pentru a menține membranele hidratate și sănătoase.

Vapour Rub, cele mai eficiente decongestionante nazale

Vapour Rub decongestionant nazal

Cea mai bună soluție pentru a scăpa de obstrucția nazală în timpul verii este de a utiliza soluțiile sigure de la Vapour Rub.

Despre Vapour Rub am vorbit de nenumărate ori pe blog. Folosesc unguentul de ani buni, de când fiul meu era la grădiniță și răcea constant.

Decongestionante eficiente și ușoare, produsele SnuffleBabe și Vapour Rub sunt alcătuite din ingrediente naturale, un amestec delicat de ulei de eucalipt, mentol și ulei de cimbru. Recomandate de pediatri, testate dermatologic și preferate de mămici, toate variantele de unguent Vapour Rub au același mod de folosite.

O mică cantitate se masează pe pieptul celui mic și vaporii din aceste uleiuri ajung în tractul respirator unde ajută la ușurarea congestiei nazale a micuțului, astfel încât acesta să poată desfășura toate activitățile într-un mod confortabil.Vapour Rub Bell's

O modalitate bună de a hidrata năsucul celor mici și de menținere a unei igiene nazale corecte, sunt și picăturile și spray-ul nazal Snufflebabe Vapour Rub. Acestea sunt cele mai potrivite pentru bebeluși deoarece sunt complet sterile, blânde, sigure și eficiente pentru o ușurare naturală instantanee a oricărui nas înfundat.

Picăturile ajută la spălarea polenului, a prafului, a virușilor, a bacteriilor și a mucusului, eliberând nasul bebelușului. Folosit împreună cu aspiratorul nazal, este un real ajutor în cazul răcelilor sau a unui exces de mucişori.

Snufflebabe spumant de baie cu vapori de eucalipt

Snufflebabe spumant de baie cu vapori de eucalipt

Un alt produs excelent, nou intrat în portofoliul SnuffleBabe, este spumantul de baie cu vapori de eucalipt. Acesta se găsește în toate magazinele DM și pe site-ul oficial și cred că este cel mai bun lucru de încercat de mine, când vine vorba de năsuc înfundat la categoria de vârstă 3 luni+.

Formula acestui spumant este delicată, testată dermatologic. Conține uleiuri esențiale, eucalipt, camfor, timol (ulei de cimbru) și mentol, iar modul de utilizare îltransformă în cea mai eficientă armă împotriva năsucului înfundat, pentru că se pun 2-3 capace de spumant în apă din cădită, fără a fi necesara nicio alta actiune.

Pe piele nu se simte mentolat, în schimb liniștește copilul, relaxând mucoasa nazală. Nu are parfum, doar aromă naturală cu o vagă mireasmă de ace de brad.

Bineînțeles că l-am testat și eu. Nu face o spumă excesivă, lasă pielea fină, cu o senzație revigorantă. Spumantul nu este un gel de dus, ci se pune în apă din cadă!

În contact cu apa caldă simți pe moment cum vaporii încep să se degaje umplând baia cu mireasma lor. Năsucul se desfundă imediat și cel mic se va simți mai bine instantaneu. Fiul meu îl adoră!

Snufflebabe spumant de baie review

Snufflebabe spumant de baie cu vapori de eucalipt are 300 ml și costa în jur de 22 lei.

Tu ce alte trucuri de desfundat năsucul bebelușilor știi?

3 Comments on "Snufflebabe spumant de baie cu vapori de eucalipt și alte trucuri de desfundat năsucul bebelușilor"

  1. Valeria Chertes | iulie 16, 2019 at 8:09 pm | Răspunde

    Sumarul de baie nu l-am avut.

  2. Valeria Chertes | iulie 16, 2019 at 8:10 pm | Răspunde

    Spumantul de baie nu l-am avut.

  3. Trandafir Mihaela Anabela | iulie 22, 2019 at 5:10 pm | Răspunde

    ?hmmm… tre sa recunosc ca am vazut si auzot la alte mamici de acestea cu euclaipt, dar poate am fost si sunt mai norocoasa eusi fiimea numime bolnavicioasa si nu a fost nevoie sa folosesc aceste produse

Leave a comment

Your email address will not be published.


*