Cu Vapour Rub respiri mai ușor când ești răcit, pentru că desfundă nasul

vapour rub
Share the joy
 • 103
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cu Vapour Rub respiri mai ușor când ești răcit, pentru că desfundă nasul

Congestia nazală este unul dintre simptomele cele mai neplăcute pe care le putem experimenta în timpul unei răceli sau a alergiilor. Vremea schimbătoare, gerul din aceste zile, dar și căldura uscată din casele noastre, afectează de asemenea mucoasa nazală având că rezultat un nas înfundat și senzația de sufocare.

Când avem nasul înfundat respirăm cu dificultate, fapt ce afectează în mod semnificativ rutina noastră zilnică pentru că oxigenarea creierului nu este la fel de eficientă. Rezultatul este o senzație de rău generală, ne simțim epuizați, întâmpinăm dificultăți de concentrare, dar mai ales nu reușim să mâncăm, să adormim și să ne odihnim.

Pe mine personal disconfortul cauzat de congestia nazală mă exasperează, iar dacă cel mic are nasul înfundat ca urmare a unei răceli, fac tot ce pot pentru a ameliora această situație. În cazul răcelilor, congestia apare că urmare a excesului de mucus care se acumulează în pasajele nazale și împiedică respirația. Mucoasele nazale se inflamează îngustând căile resipiratorii care se înfundă cu mucus și pur și simplu nu mai poți respira. Răceala sau gripă sunt principalele cauze ale acestei condiții foarte supărătoare care ne afectează acum la sfârșit de iarnă.

Dacă sunteți în căutarea unor remedii bune pentru a desfunda toate năsucurile din casă, indiferent de cauza disconfortului, trebuie să știți că VapourRub, unguentul de care v-am mai vorbit pe blog, are și o variantă pentru adulți.

Uleiurile naturale și extractele pe care le conține acest unguent sunt cele mai eficiente modalități de a ameliora inflamația inflamația țesutului nazal,facilitând procesul de respirație.

In farmacii sunt disponibile o varietate de medicamente pentru a combate efectele congestiei nazale, însă acestea conțin steroizi și alți compuși sintetici care cauzează dependenţă și nu pot fi folosite pe termen lung.

La mine în casa toată iarna a plutit o diafană mireasmă de mentă și eucalipt. Vaporii eliminați de unguent au păstrat năsucurile desfundate și nu am avut nicio problemă cu răceala.

vapour rub desfundă nasulSnuffle Babe de la Vapour Rub

Despre Snuffle Babe de la Vapour Rub v-am vorbit într-un articol trecut. L-am folosit și eu pentru copilul meu când era mai mic. Acesta are o concentrație adecvată pentru bebeluși și poate fi utilizat începând de la vârsta de 3 luni. Contrar tuturor „legendelor urbane” apărute pe internet, Vapour Rub are toate avizele și autorizațiile necesare și se găsește în farmacii. Acest unguent poate fi folosit în condiții de siguranță, respectând instrucțiunile înscrise pe ambalaj, iar bebelușul tău va respira ușor fără traumatizantele ședințe de desfundat năsucul cu aspiratorul sau alte metode invazive.

Vapour Rub este un decongestionant eficient și ușor care conține un amestec de ulei de eucalipt, mentol și ulei de cimbru. Vaporii de la aceste uleiuri ajută la decongestionarea nazală a celui mic astfel încât să se poată hrăni mai bine și să poată dormi mai liniștit.
Masați ușor cu o cantitate mică de produs pieptul sau gâtul copilului. Alternativ, înmuiați o batistă sau un șervețel și așezați-o lângă noptiera lor. Pentru a preveni contactul cu ochii celor mici, puteți lega batista sau șervețelul astfel încât să nu fie la îndemâna lor.

Vapour Rub pentru copii, desfundă nasul

vapour rub desfundă nasulVapour Rub pentru copii se găseşte sub două forme de prezentare. Cel adecvat bebelușilor începând de la vârstă de 3 luni şi cel adecvat celor un pic mai mari, începând de la vârstă de 6 luni.
Produsul nu se utilizează decât conform instrucțiunilor și după ce ați consultat în prealabil pediatrul. Vapour Rub nu se aplica dacă micuţul are erupţii cutanate sau iritaţii, de asemnenea se evita contactul cu mucoasele, faţă, gură sau nas. Se evita contactul cu ochii iar în cazul în care copilul se freacă la ochi, se clătește bine cu apă. Dacă apar iritaţii ale ochilor, se consulta medicul. De asemenea, nu trebuie utilizat la nou-născuţi sau persoane care suferă de alergii ale pielii sau la orice ingredient, persoane cu probleme respiratorii cronice, cum ar fi astmul de exemplu. Dacă aveţi orice îndoială cel mai bine să întrebați medicul .

Vapour Rub este probabil cel mai bun descongestionat din cate există pe piață. Un produs excelent, care nu creează dependenţă, îl ajută pe cel mic să treacă peste neplăcerile unui năsuc înfundat iar pe noi mamele sa fim mai liniștite știind ca puiul nostru nu simte niciun disconfort și nici nu trebuie să îl chinuim cu spălături nazale.

Vapor Rub poate fi achiziţionat fără prescripţie medicală, dar este recomandată întotdeauna consultarea unui specialist.

Produsul se păstrează în ambalaj original, la loc ferit de lumina, la o temperatura mai mică de 25 grade.

Vapour Rub pentru adulți

Vapour Rub AdultiFără nicio îndoială Vapour Rub este un real ajutor în răcelile celor mici. Nu doar că ușurează simptomele răcelii, desfundă complet năsucul și ajută copilul să respire bine, să se hrănească și să doarmă, dar totodată elimină stresul și grijă părinților care suferă alături de cei mici.

De anul trecut a apărut pe piață și o variantă pentru adulți, extrem de eficientă ne ajută și pe noi să respirăm mai bine în cazul în care suntem răciți.

Mai multe detalii despre produse și diverse alte articole interesante, găsiți pe site-ul oficial http://www.snufflebabe.ro/

Tu cum îi ajuți pe cei mici să respire mai ușor când sunt răciți?

Cu Vapour Rub respiri mai ușor, pentru că desfundă nasul!!!

 • 103
 •  
 •  
 •  
 •  

4 Comments on "Cu Vapour Rub respiri mai ușor când ești răcit, pentru că desfundă nasul"

 1. Si noi folosim asa ceva.

 2. Eu nu suport spray-utile nazale. Mi se face rau de la ele iar baiatul ma mosteneste.

 3. As dori si eu crema pentru bebe

Leave a comment

Your email address will not be published.


*