Ajuta-ti bebelusul sa respire usor cu Vapour Rub

Share the joy

Ajută-ți bebelușul să respire ușor cu Vapour Rub

Iată-ne din nou în sezonul rece, când gripa și răceala ne afectează pe toți ai casei dar, mai ales pe cei mici.

Unul dintre motivele pentru care sugarii și copii mici răcesc este sistemul lor imunitar care nu este pe deplin dezvoltat, ceea ce ii face mai vulnerabili la boli. Răcelile comune sunt cauzate de peste 200 de viruși cărora cei mici trebuie să le facă faţă.

Răcelile bebelușilor noștri ne afectează enorm și pe noi. Când o persoană adultă este răcită, aceasta acceptă mai ușor disconfortul unei respirații greoaie și simptomele de nas înfundat, dar cand cei mici sunt afectați de simptomele răcelii, trebuie să le amelioram cu orice preț. Nasul înfundat, face ca bebelușul sa fie mofturos, sa aibă dificultăți la ora mesei și a somnului.

Este complicat de administrat și de cele mai multe ori nerecomandat picăturile nazale la sugari. De aceea astăzi va vorbesc despre Vapour Rub, un decongestionant unguent care se aplică pe piele, având efect aproape instantaneu și de durată.

Daca încă nu știi ce este gelul Vapour Rub, cum se aplica corect Snufflebabe Vapour Rub, orice te interesează despre nas înfundat bebe mic și sănătatea copiilor tai, atunci rândurile ce urmează sunt de interes pentru tine.

Ce este Vapour Rub

Unguentul Vapour Rub conține doar ingrediente naturale care nu afectează si nu creează dependenţă.  Noi pur și simplu îl adoram.

vapour rub pareri

 

Vapour Rub ajută în ameliorarea simptomelor de gripă, eliberând căile respiratorii şi facilitând respiraţia în cazul nasului înfundat la copii peste 3 luni. Modul de utilizare este foarte simplu, ceea ce îl face să fie adecvat pentru copiii care uneori racesc si au dificultati in a respira. Acest produs desfunda rapid si sigur năsucul înfundat.

Produsul este un unguent cu aspect cremos, care se aplică pe piept, gât şi spate. Căldura corpului vaporizează mentolul, astfel vaporii sunt inhalaţi ore în şir, iar cel mic respiră cu uşurinţă.
Unguentul este doar pentru uz extern şi ca orice medicament, nu se lasă la îndemâna copiilor.

Cate tipuri de Vapour Rub sunt

Vapour Rub pentru copii se găseşte sub două modalităţi de prezentare. Cel adecvat bebelușilor foarte mici, începând de la vârstă de 3 luni şi cel adecvat celor un pic mai mari, începând de la vârstă de 6 luni.

De ceva vreme, a aparut si varianta pentru adulti Vapour Rub 3 ani+ care poate fi folosita de oricine, incepand de la 3 ani.

Mai multe informatii gasiti AICI , precum și alte sfaturi care vă vor ajuta să treceți cu bine peste primele răceli ale bebelușului vostru.

vapour rub review

Ambele sunt similare şi au aceeaşi metodă de aplicare. Cu un masaj blând, produsul se întinde cu delicateţe, cu mişcări circulare, pe gâtul, spatele şi pieptul micuţului. Acest lucru ajută copilul să se relaxeze şi să respire cu ușurință. Special conceput pentru utilizarea la copii în vârstă de 3 luni sau mai în vârstă, produsul este o combinaţie de uleiuri aromatice de eucalipt, mentol şi cimbru pe o bază moale de parafină, care nu va afecta pielea delicată a bebeluşului. Uleiurile aromatice, au rolul de a desfunda căile nazale. Vaporii mentolaţi, liniştesc copilul , făcându-l să respire mai uşor.

cum se foloseste vapour-rub

Cum se foloseste Snufflebabe Vapour Rub

Produsul nu se utilizează dacă micuţul are erupţii cutanate sau iritaţii. Nu se aplică pe faţă, gură sau nas. Se evita contactul cu ochii iar în cazul în care copilul se freacă la ochi, se clătește bine cu apă. Dacă apar iritaţii ale ochilor, se consulta medicul. De asemenea, nu trebuie utilizat la nou-născuţi sau persoane care suferă de alergii ale pielii, sau la orice ingredient, persoane cu probleme respiratorii cronice, cum ar fi astmul de exemplu. Dacă aveţi orice îndoială, este cel mai bine să întrebi medicul .

După fiecare aplicare, mâinile se spală foarte bine, pentru a evita contactul cu ochii sau alte mucoase.

Produsul se păstrează în ambalaj original, la loc ferit de lumina, la o temperatura mai mică de 25 grade.

Snufflebabe vapour rub pareri

vapour rub pareri

 

Vapour Rub desfunda nasul de la prima aplicare

Acest produs a ajuns în casa mea după ce toţi am fost afectaţi de prima răceală din această iarnă și toți ai casei eram congestionați.

Cred că orice mamă îşi doreşte ce este mai bun pentru pruncul său, dar mai ales să nu îl vadă că suferă din cauza unor neplăceri, cum ar fi respiraţia îngreunată din cauza răcelilor.

Am ramas surprinsa de cât de rapid poate ajuta la decongestionarea mucoasei nazale. De altfel, datorita vaporilor mentolati care umplu camera si noi adultii ne-am simtit mai bine.  Pentru un efect de lungă durată producătorii recomandă îmbibarea unui șervețel pe care să îl așezăm pe noptiera sau pe o etajeră pentru ca cel mic sa nu ajungă la el.

Am aplicat produsul ori de cate ori am simțit nevoia și de fiecare dată am simțit căile respiratorii, libere, cu mucoasele descongestionate.

Cel mic s-a jucat nestingherit, a putut sa bea ceai din cănița lui și a dormit bine.

Vapour Rub este un produs excelent, care îl ajută pe cel mic să treacă peste neplăcerile unui năsuc înfundat iar pe noi mamele sa fim mai liniștite știind ca puiul nostru nu simte disconfort și nici nu trebuie să îl chinuim cu spălături nazale.

Vapor Rub poate fi achiziţionat fără prescripţie medicală, dar este recomandată întotdeauna consultarea unui specialist.

Puteți achiziționa produsul în farmacii partenere, la dm drogerie markt Romania, etc.

Lista completa a punctelor de distribuție o găsiți la următorul link: http://www.snufflebabe.ro/

6 Comments on "Ajuta-ti bebelusul sa respire usor cu Vapour Rub"

  1. Si noi il folosim pentru baiat. Chiar l-am folosit si eu de curiozitate si am simtit cum imi desfunda instant nasul.

  2. Este un produs foarte bun care pe noi ne-a ajutat foarte mult!

  3. Eu i le-am daruit nepotelului meu 🙂

  4. Valeria Chertes | mai 28, 2017 at 3:00 pm | Răspunde

    Este un produs foarte bun.

  5. ghelbere elena | mai 29, 2017 at 11:00 am | Răspunde

    Al meu baiat nu mai este demult bebelus.

  6. Foarte bun pentru bebei.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*