Siropului ayurvedic COUGHEND de la Ayurmed, un aliat impotriva tusei

Coughend Sirop
Share the joy
 • 69
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Siropului ayurvedic COUGHEND de la Ayurmed, un aliat impotriva tusei

Tusea este un simptom comun al răcelii și al gripei, care în cele mai multe cazuri nu progresează într-un mod serios și poate fi controlat cu remedii la domiciliul nostru. Știm cu toții că răcelile și gripa sunt mai frecvente în anotimpul rece, pentru că în acest moment sistemul nostru imunitar slăbește datorita schimbarilor temperaturilor și suntem expuși unui număr mare de viruși și bacterii.

În cazul copiilor este foarte important să se consulte cu medicul pediatru și să se țină seama de recomandările pe care le oferă pentru a combate atât răcelile cât și tusea enervantă. Dar totodata putem apela la remedii ayurvedice pentru ameliora tusea suparatoare.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un siropel pe care îl dau fiului meu de câțiva ani, deoarece s-a dovedit că poate reduce semnificativ tusea, fiind mai eficient decât alte siropuri asemănătoare, îngrijind totodată sănătatea căilor respiratorii.

Siropului ayurvedic COUGHEND de la Ayurmed

Despre COUGHEND de la Ayurmed, eu v-am mai vorbit, însă astăzi vă prezint varianta cu zahăr, care este pur și simplu delicioasă fapt pentru care nu trebuie să țineți siropul la îndemâna copiilor.

Siropul COUGHEND nu este un expectorant în sine, ci un sirop natural 100% , obținut din plante indiene, care ajută la menținerea sănătății la nivelul căilor respiratorii. Acest sirop s-a dovedit extrem de eficient în toate tipurile de tuse, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Substanțele bioactive conținute de extractele din plante care se regăsesc în compoziția siropului COUGHEND contribuie nu doar la protejarea cailor respiratorii, ci și la menținerea unui sistem imunitar puternic putând fi administrat pe toată perioada anotimpului rece.

Coughend Sirop de tuse

Siropului ayurvedic COUGHEND de la Ayurmed contribuie la:

 • menținerea stării de sănătate a aparatului respirator;
 • fluidificarea secrețiilor bronșice și eliminarea lor, reducerea uscăciunii și iritației la nivelul gâtului și bronhiilor;
 • diminuarea tuturor formelor de tuse și a efectelor neplăcute datorate ei;
 • facilitarea procesului de respirație prin decongestionarea căilor respiratorii;
 • complementar în terapia astmului bronșic (bronhodilatator);
 • menținerea capacității naturale a organismului de autoapărare și adaptare la condițiile de mediu.

Cum actioneaza siropul COUGHEND de la Ayurmed?

În majoritatea cazurilor de răceală și gripă, tusea apare atunci când virușii inflamează și irită tractul respirator superior și în cele mai multe cazuri produc mucus. Plantele din a căror extracte care este făcut acest sirop, calmează căile respiratorii, facilitând respirația fără a simți nevoia de a tuși.

La copii tusea poate apărea dintr-o dată și de obicei durează până la patru săptămâni. La cei mici tusea este foarte supărătoare. În primul rând noi că părinți suferim pentru boala micuțului, apoi el care nu înțelege ce se întâmplă este mai mofturos, nu se odihnește bine, mai ales că excesele de tuse tind să se intensifice noaptea și nici nu mănâncă la fel de bine ca înainte de a începe să tușească.

În orice caz, oricât de enervant este nu se recomandă oprirea totală a tusei, deoarece aceasta este o manifestare naturală a corpului pentru a curăța tractul respirator și a expulza mucusul care se adună în interiorul plămânilor.

Pentru a ameliora tusea la copii, siropul este cel mai potrivit. Pe lângă faptul că are un gust plăcut pe care cu siguranță nu îl vor refuză, nu conține nici o substanță sintetică, fiind 100% natural, obținut doar din plante.Coughend Sirop

Proprietățile plantelor din compoziție sunt:

– fluidificarea și eliminarea secrețiilor bronșice (adjuvant în tuse, astm)
– reduce retenția apei la nivel pulmonar
– contribuie la relaxarea mușchilor traheali
– îngrijește sănătatea arborelui respirator superior
– reduce secreția de mucus la nivelul tractului respirator și susține circulația pulmonară
– calmarea reflexului de tuse
– relaxarea căilor respiratorii, astringent, diaforetic, analgezic, antispasmodic, sedativ.
– susține eliminarea bacteriilor patogene care de obicei cauzează infecții în regiunea tractului respirator superior și inferior etc.

Siropul COUGHEND de la Ayurmed contribuie în general la sănătatea sistemului respirator, sustine funcția pulmonara fiind un bun apărător al sănătății întregului organism în anotimpul friguros.

Modul de utilizare si doza recomandata:

Copii intre 1-3 ani: cate ½ linguriță (2.5ml) de 2 ori pe zi.
Copii peste 3 ani: cate 1 linguriță (5ml) de 2 ori pe zi.
Adulți: cate 1-2 lingurițe (5-10ml) de 2-3 ori pe zi.
Se administrează cu ½ ora înainte de masa sau la o ora după masă.

Coughend Sirop, experienţă personală

Cred ca de fiecare data cand v-am vorbit despre Ayurmed si produsele lor minunate, am amintit ca folosesc acest sirop.  Cred ca nu as administra altceva copilul cu aceeași siguranță.

Pana acum luam Coughend Sirop fără zahăr, este prima dată când am probat aceasta variantă și clar este foarte delicios deoarece este mai dulce ca cel pe care îl luam eu, fiind pur și simplu adorat de către copil.

Ayurmed pune la dispoziția noastră 2 variante din acest ”elixir”: Coughend Sirop cu zahăr care conține 2400 mg de zahar, nefiind apt pentru diabetici și Coughend Sirop fară zahăr cu 3000 mg de Sorbitol (70%) care poate fi luat în condiții de siguranță de persoanele care suferă de diabet.

Coughend SiropNoi avem mare incredere in acest sirop, ca de altfel in toate remediile ayurvedice de la Ayurmed. Aceste suplimente alimentare 100% naturale, obținute din plante indiene recoltate din zone cu aer nepoluat, au toate aprobările ministerelor acreditate din Romania, fiind sigure pentru toate categoriile de varste. Remediile ayurvenice nu creează dependenta și nici nu au efecte adverse în organism, ceea ce la face apte și pentru copii mici.

Cred ca este a treia iarnă când ii dau copilului meu acest sirop împreună cu Happy Kid, tot de la Ayurmed. Băiețelul meu a fost foarte sensibil la grădiniță și o săptămână mergea la cursuri, iar 2 le petrecea acasă cu tuse, febra și muci. De când am descoperit aceste produse, simptomele racelilor au devenit tot mai rare, tusea mai ușor de suportat și energia a pus stăpânire pe puştiul meu.

Obținute din plante atent selecționate în funcție de proprietățile lor și amestecate după rețete străvechi, suplimentele naturale ale medicinei ayurvedice ne pot ajuta foarte mult, căci sunt deosebit de eficiente.

Ayurmed

 

 • 69
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Siropului ayurvedic COUGHEND de la Ayurmed, un aliat impotriva tusei"

 1. Nu stiu cum reusesc eu sau baiatul meu dar nu am tusit niciodata.

 2. Cred ca ar trebu sa il incerc si eu, de doua saptamani tusesc.

 3. I.as da si eu celui mic, vad ca a racit insa momentan nu tuseste.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*